marija andrijana -> RE: Spermogram i spermokultura (13.5.2011 7:43:37)
|
(izvinjavam se na malom iskakanju iz teme) Polako, polako Zvoncicie! Vazna je cvsrtina vas dvoje, a i da ne budete pod stresom. To sto ti on kaze jeste samonjegova velicina i ljubav prema tebi. MM je to isto uradio kada je prvi put saznao da ima problem. Tada jos nismo bili u braku. Rekao mi je da ja imam svu slobodu ovog sveta i da se nece ni ljutiti ni uvrediti ako odlucim da odem, cak ce me i podrzati. To je velicina coveka. On me voli do neba i treba imati jako veliku snagu tako nesto reci i biti spreman da se odreknes prave ljubavi. Ja to cenim. Jos vise cenim sto je njemu, ili ti, njima najteze kad imaju ovakav problem. Taj problem zadire jako duboko u psihu muskarca i postaju itekako labilni i dobijaju kompleks nize vrednosti. Zbog toga, ukoliko ih volimo i odlucimo da ostanemo, treba da im budemo podrska, nikako dodatni teret. Znate da muskarci, kada su mladji, a i oni stariji, prvo imaju kompleks velicine, a kad odrastu, pa razmisljaju o potomstvu i shvate da im je los spermogram, to je itekako udar na psihu. Kod svih. Ne zavisno od obrazovanja, porekla, okruzenja, vaspitanja... MM je na dan vencanja zaplakao dok se spremao, jer se osetio nize vrednim i uplasio se zasto mi to radi. Kako ici na vencanje bez ispravnog reproduktivnog organa (aj tako da se izrazim a vi cete shvatiti). Zbog ovakvih stvari, ti treba da si uz njega, naravno, ukoliko ti to zelis, i da razumes sta se sa njim desava. Popricajte. Kada se opustite, sve ce biti mnogo lakse. (opravdanje za iskakanje iz teme - pisem ovo jer je i psiha jako bitna za bolje rezultate spermograma... kao sto je bio slucaj sa rezultaltima mm)
|
|
|
|