Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 12:02:53
|
|
|
|
daca77
|
Iskreno, vise me nervira da ga molim da to uradi, vec sam pocela da vristim-ko uciteljica u skoli . Verujte mi...nikada nismo povisili ton jedan drugom, ali me je juce i prekjuce bas izbacio iz takta i dreknula sam mu...samo sto nije zaplakao...jadnicak
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 12:53:39
|
|
|
|
Mari86
|
Pa mora kod lekara..to j dobro za vas oboje.. I moj vala sve hoce...nema sta nece da uradi i da popije
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 12:55:30
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Pa mora kod lekara..to j dobro za vas oboje.. I moj vala sve hoce...nema sta nece da uradi i da popije Hvala bogu da je tako,zamisli da jos imamo i taj problem
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 12:55:45
|
|
|
|
ksenija81
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic IZVORNA PORUKA: ksenija81 Jesi probala ici na VMA? Tamo ima jako dobrih strucnjaga urologa. Zar nije malo teze otici na vma posto mi nismo iz Bg-a? Mislim da bi vec vreme bilo da ga, posle svega sto ste prosli, njegov urolog uputi na VMA. Nisam sigurna kako to ide, ali raspitaj se. Vi ste vec uradili sve sta ste mogli.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 12:58:18
|
|
|
|
bebironcic
|
Joj draga kada bi samo znala kakvi su ovde nestrucnjaci,a kada im pomenes da ti treba uput za drugi grad...pre bih te pojeli nego ti dali uput!Ali trazicemo vezu,jedino nam to preostaje
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 13:02:25
|
|
|
|
daca77
|
Bebi...i u Nisu su ocajni po tom pitanju...pate od toga da su neki strucnjaci, a nemaju pojma
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 13:05:12
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Bebi...i u Nisu su ocajni po tom pitanju...pate od toga da su neki strucnjaci, a nemaju pojma uh,da znas,i sa njima smo imali kontakte,i oni nas ponovo uputili na nase u ks....jedino nam preostaje bg...jeste daleko ali kada se mora....
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 14:15:54
|
|
|
|
cipiripi
|
Bebi guraj dalje, bilo bi dobro da odete do Save Micica on je najbolji urolog... razmisljam o tobe za bruh..moguce je.. jel on radio kariotip?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 14:16:58
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Bebi guraj dalje, bilo bi dobro da odete do Save Micica on je najbolji urolog... razmisljam o tobe za bruh..moguce je.. jel on radio kariotip? Gde je taj Sava Micic u Bg?? Mislim mi necemo da menjamo naseg,ali cisto da znam..
< Poruku je uredio Mari86 -- 29.1.2010 14:17:22 >
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 14:22:25
|
|
|
|
cipiripi
|
Na Bogosloviji negde ima ordinaciju, pitacu mamu, ona zna.. i zakazuje se jer covek luta po svetu rade operacije promene pola izmedju ostalog...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 14:24:57
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Na Bogosloviji negde ima ordinaciju, pitacu mamu, ona zna.. i zakazuje se jer covek luta po svetu rade operacije promene pola izmedju ostalog... Pitaj draga pa da znamo... valjda nam nece trebati..
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 14:25:26
|
|
|
|
Iva979
|
Mari, jel ce u cetvrtak biti vasi rezultati?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 14:27:05
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Bebi guraj dalje, bilo bi dobro da odete do Save Micica on je najbolji urolog... razmisljam o tobe za bruh..moguce je.. jel on radio kariotip? da draga moja cipi,jeste i dobar je
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 14:27:50
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Mari, jel ce u cetvrtak biti vasi rezultati? Da tek u cetvrtak ima da osedim do tada...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 14:28:59
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: Iva979 Mari, jel ce u cetvrtak biti vasi rezultati? Da tek u cetvrtak ima da osedim do tada... meni stvarno nije jasno sta toliko rade?????????
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 14:30:33
|
|
|
|
Iva979
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: Iva979 Mari, jel ce u cetvrtak biti vasi rezultati? Da tek u cetvrtak ima da osedim do tada... meni stvarno nije jasno sta toliko rade????????? Oni kao da svaki spermic ponaosob broje!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 14:32:24
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 IZVORNA PORUKA: bebironcic IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: Iva979 Mari, jel ce u cetvrtak biti vasi rezultati? Da tek u cetvrtak ima da osedim do tada... meni stvarno nije jasno sta toliko rade????????? Oni kao da svaki spermic ponaosob broje! Ej ako je tako..cekacu samo neka broje!!!!! Zezam se,ne znam sta toliko rade,a i sve nam je jedno,doktor nam nije tu do cetvrtka
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 14:32:30
|
|
|
|
Anoniman
|
najbolji doktor na svetu(ovo nije moje mišljnje-tako je proglašen) je naš čovek-prof.dr Perović....ja sam Bebi i daci dala ime njegovog učenika i dr koji sa njim radi po svetu čak i te operacije promene pola...ako hoćete da vam javno dam ime, pa svi za Niš
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 14:42:43
|
|
|
|
Dudu25
|
Bebi draga sad sam videla nalaz, zao mi je, i daj Boze da ce se naci neko da Vam pomogne i da se vrati u normalu kako je bio prije, imaj vjere i budi jaka znam da je tesko ali bori se kao do sad ljubim te
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 14:44:32
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic IZVORNA PORUKA: cipiripi Bebi guraj dalje, bilo bi dobro da odete do Save Micica on je najbolji urolog... razmisljam o tobe za bruh..moguce je.. jel on radio kariotip? da draga moja cipi,jeste i dobar je to je draga najvaznije...najbolje da odvojis nekoliko dana da odes do Save, jer ako su mu zeznuli operacijom, operacijom mogu sve i da vrate, a ako neko moze onda je to Sava Micic...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 14:44:45
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 Bebi draga sad sam videla nalaz, zao mi je, i daj Boze da ce se naci neko da Vam pomogne i da se vrati u normalu kako je bio prije, imaj vjere i budi jaka znam da je tesko ali bori se kao do sad ljubim te hvala dudu ,trudim se koliko god mogu,ali tesko,od juce mi se samo place!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 14:49:28
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: bebironcic IZVORNA PORUKA: cipiripi Bebi guraj dalje, bilo bi dobro da odete do Save Micica on je najbolji urolog... razmisljam o tobe za bruh..moguce je.. jel on radio kariotip? da draga moja cipi,jeste i dobar je to je draga najvaznije...najbolje da odvojis nekoliko dana da odes do Save, jer ako su mu zeznuli operacijom, operacijom mogu sve i da vrate, a ako neko moze onda je to Sava Micic... nadam se cipi,a nije problem doci u bg,ne znam ni sama koliko smo puta bili,pa ponekada samo i za spermogram,ali kad se mora-mora se
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 14:51:22
|
|
|
|
cipiripi
|
ajde iscackacu ti ja sve sta i kako pa ti javljam...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 14:52:55
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ajde iscackacu ti ja sve sta i kako pa ti javljam... ti si jedno veliko ljubim te
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.1.2010 13:59:10
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic gotovi su rezultati koje je mm radi danas,tj.spermogram....i nista....opet0.....ja stvarno ne znam sta vise da radim,ocajna sam...a on jos gori... Bebironcicu, jako mi je zao . Morate biti jaki i ne predajte se, mora da postoji neki lek, s obzirom na to da mu se nalaz naglo pogorsao. .
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?