Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 13:28:44
|
|
|
|
Mari86
|
Nije u Beogradu nego u Novom sadu!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 15:44:26
|
|
|
|
ksenija81
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Nije u Beogradu nego u Novom sadu! Ma ti u medlabu su go***. Prvo dok ne dobijes termin, onda je skupo, pa cekas... MM je radio u Jugolabu za 950 din svakog pon i cet od 13-14h uzimaju uzorak, rez isti dan. Jednom je radio u betaniji i rez bio u 12h, a uzorak dao u 9h.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 16:20:34
|
|
|
|
bebironcic
|
gotovi su rezultati koje je mm radi danas,tj.spermogram....i nista....opet0.....ja stvarno ne znam sta vise da radim,ocajna sam...a on jos gori...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 16:22:11
|
|
|
|
ksenija81
|
Uh ne znam sta bih ti rekla. Sve sam procitala i namam komentar sem da se nadate da je samo neka losa faza u zivotu i da ce biti bolje.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 16:25:24
|
|
|
|
Iva979
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic gotovi su rezultati koje je mm radi danas,tj.spermogram....i nista....opet0.....ja stvarno ne znam sta vise da radim,ocajna sam...a on jos gori... Bebironcicu, napisi sve rezultate, ovde ima puno devojaka ciji su m imali lose spermograme. Verovatno ce ti neka od njih dati savet. Bas mi je zao, ali valjda postoji neka terapija da se situacija poboljsa
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 16:26:16
|
|
|
|
bebironcic
|
volela bih i ja da je losa faza,ali na zalost i ocigledno nije!ponadala se ja da su se rezultati popravili ali nisu,i izgleda da nece,isti su vec godinu dana!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 16:27:54
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 IZVORNA PORUKA: bebironcic gotovi su rezultati koje je mm radi danas,tj.spermogram....i nista....opet0.....ja stvarno ne znam sta vise da radim,ocajna sam...a on jos gori... Bebironcicu, napisi sve rezultate, ovde ima puno devojaka ciji su m imali lose spermograme. Verovatno ce ti neka od njih dati savet. Bas mi je zao, ali valjda postoji neka terapija da se situacija poboljsa draga Iva...nemam sta da napisem,ne postoje brojke sem sto pise da je azospermija,sve su crtice i nule gde bi trebale vrednosti nalaza da se napisu....ne znam...nisam vise pametna!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 16:29:30
|
|
|
|
Iva979
|
Uh...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 16:31:02
|
|
|
|
bebironcic
|
pokusavam biti jaka zbog mm,ali covek vidi,nije slep,ne mogu se smejati...i ne znam vise sta da radim,gde da idemo...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 16:32:29
|
|
|
|
ksenija81
|
Jesi probala ici na VMA? Tamo ima jako dobrih strucnjaga urologa.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 16:37:16
|
|
|
|
Iva979
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic pokusavam biti jaka zbog mm,ali covek vidi,nije slep,ne mogu se smejati...i ne znam vise sta da radim,gde da idemo... Da probate da potrazite nekog dobrog strucnjaka, mozda mu prethodna terapija nije bila adekvatna.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 16:54:26
|
|
|
|
dr boba
|
Bebironcic, ja mogu da ti preporucim dr mog muza-prof.dr Vinka Vukotic, naci ces na netu podatke, adresu i broj tel, a jako je poznat i prof Sava Mićić...Puno uspeha vam zelim!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 7:41:27
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: dr boba Bebironcic, ja mogu da ti preporucim dr mog muza-prof.dr Vinka Vukotic, naci ces na netu podatke, adresu i broj tel, a jako je poznat i prof Sava Mićić...Puno uspeha vam zelim! JUce vise nisam mogla da se druzim sa vama,samo sam vam napisala ishod rezultata jer sam bila jako tuzna,ocajna... Citala sam ranije o dr Vinki,ali smo eto verovali jednom drugom urologu koji vazi za dobrog dr i onda ispada da smo zbog njega izgubili 8 mes.!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 7:42:21
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 Jesi probala ici na VMA? Tamo ima jako dobrih strucnjaga urologa. Zar nije malo teze otici na vma posto mi nismo iz Bg-a?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 7:53:39
|
|
|
|
Anoniman
|
zadremala sam juče posle posla i ladno sanjam da ti treba da javiš rezultate...probudila se,odem do kompa, a net nema i poludim...ali sada vidim i baš sam ...budi jaka draga, odite do Bašića jer vam je Niš bliži, ne odustajte....
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 8:15:24
|
|
|
|
bebironcic
|
hocemo banini ..a jesi li ti cula za dr.Bobana Zivadinovica ovde kod nas?mi smo juce culi za njega,hvale ga po ks-u,ali...ko zna kakav je...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 8:18:35
|
|
|
|
Anoniman
|
nisam draga........možda mogu da ti se raspitam, imam druga dermatologa u bolnici, pa da vidim šta ima da kaže.....
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 8:44:56
|
|
|
|
bebironcic
|
taj dr radi u bolnici i u poliklinici Kljajic-dobicu pec,pec sto ovako pisem
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 9:13:08
|
|
|
|
Anoniman
|
o dr Kljajiću imam samo najlepše reči-spasio mi je život, a on ne dovodi kod sebe bilo koje lekare....
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 9:42:01
|
|
|
|
Mari86
|
bebi moja..jako mi je zao mila!!!! Potpuno te razumem draga...a da li je tm koristio nesto pre davanja uzorka... Da li je poceo da pije nesto????
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 9:49:00
|
|
|
|
Maza82
|
Bebi draga sada sam pročitala šta si pisala.. Jako mi je žao, ja ne znam puno oko toga, tako da ne znam šta bih ti predložila, ali ima ovdje puno djevojaka, koje znaju dosta oko toga, pa će ti pomoći.. Ali sigurno može nešto da se uradi.. I mm tek treba da radi taj pregled, ko zna možda i mene čeka isto
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 10:15:55
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 bebi moja..jako mi je zao mila!!!! Potpuno te razumem draga...a da li je tm koristio nesto pre davanja uzorka... Da li je poceo da pije nesto???? eee...moja draga mari...sve sto je koristio pre analize je bilo mi na svoju ruku...semencice,cajevi,vitamini...jer urolog kaze da posle lekova koje je pio 3 meseca nema drugih,navodno da su mu ti lekovi bili poslednja nada!ali druzeci se ovde sa vama pokusacemo opet nesto,za pocetak promeniti lekare!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 10:18:12
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Bebi draga sada sam pročitala šta si pisala.. Jako mi je žao, ja ne znam puno oko toga, tako da ne znam šta bih ti predložila, ali ima ovdje puno djevojaka, koje znaju dosta oko toga, pa će ti pomoći.. Ali sigurno može nešto da se uradi.. I mm tek treba da radi taj pregled, ko zna možda i mene čeka isto Mazo....nemoj tako ...budi optimista....to mnogo znaci,bar na pocetku....i ne razmisljaj unapred sta ako i tebe to ceka!moras biti jaka a psiha je cudo!a zelim tebi i tm da rezultati budu odlicni a da je ovo samo takva faza i da ces uskoro biti
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 10:19:11
|
|
|
|
Maza82
|
Bebi
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 10:20:32
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic IZVORNA PORUKA: Mari86 bebi moja..jako mi je zao mila!!!! Potpuno te razumem draga...a da li je tm koristio nesto pre davanja uzorka... Da li je poceo da pije nesto???? eee...moja draga mari...sve sto je koristio pre analize je bilo mi na svoju ruku...semencice,cajevi,vitamini...jer urolog kaze da posle lekova koje je pio 3 meseca nema drugih,navodno da su mu ti lekovi bili poslednja nada!ali druzeci se ovde sa vama pokusacemo opet nesto,za pocetak promeniti lekare! A da li se secas sta je koristio od lekova??
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?