Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 8:37:34
|
|
|
|
Dudu25
|
Bebi draga, cekacemo taj mail da vidimo sta pise, ima nas dosta sa ovakvim problemima ali ovako zajedno jedna uz drugu pokusacemo da olaksamo jedna drugoj i naravno daj Boze da bude sve ok, i mm trebalo bi sledeceg mjeseca da da spermogram, jer prvi put mu je bilo los, pa dok je rekao da mora 3 puta da da bi se na kraju tacno znao njegov rezultat...ali njemu nije toliko los a nije ni toliko dobar...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 8:49:48
|
|
|
|
bebironcic
|
onda samo opusteno kada nije toliko los,kod nas je rezultat 0,ali se jos uvek drzimo i pokusavamo sve!valjda ce uroditi plodom?!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 9:02:52
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic onda samo opusteno kada nije toliko los,kod nas je rezultat 0,ali se jos uvek drzimo i pokusavamo sve!valjda ce uroditi plodom?! naravno draga samo da ne gubimo nadu svima ce nama Bog podariti makar po jedno dijete
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 10:04:47
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 IZVORNA PORUKA: bebironcic onda samo opusteno kada nije toliko los,kod nas je rezultat 0,ali se jos uvek drzimo i pokusavamo sve!valjda ce uroditi plodom?! ja se iskreno nadam,mada polako padam u ocaj ali zbog mm pokusavam da budem jaka da njemu ne bi bilo jos gore! naravno draga samo da ne gubimo nadu svima ce nama Bog podariti makar po jedno dijete
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 10:37:05
|
|
|
|
Mari86
|
Drage moje evo meee...moj muzic sutra ide na kontrolu...vec me hvata panika..a treba ceo vikend izdrzati... tek u ponedeljak ili utorak rezultati...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 10:38:34
|
|
|
|
bebironcic
|
bas sam se zapitala gde si izdrzi draga,moj u petak ide da radi spermogram i strah me je
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 10:42:54
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic bas sam se zapitala gde si izdrzi draga,moj u petak ide da radi spermogram i strah me je ufff znam draga i mene je...sve se nadam,bice bolje ovaj put... ne znam ako ne bude sta ce onda biti... moram i o tome da mislim
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 10:44:45
|
|
|
|
bebironcic
|
ne znam sta da ti kazem,ali te razumem,ja se sve nadam da ce se desiti neko cudo!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 10:48:51
|
|
|
|
Mari86
|
Tako sam i jja mislila,ali sam primetila da u mom slucaju cuda nema i nece da mi se dese Nadam se da ce kod vas biti dobar nalaz draga,navijam svim srcem,zato sto znam sta to znaci
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 10:56:14
|
|
|
|
Veca77
|
Miljana, dobrodosla! Tvoj muz ima slican spermogram spermogramu mm, samo sto je ukupan br. sperm. veci nego kod mm! On isto pije cink i selen! Nista mu nisu rekli za arginin i vitamin E! Mislim da su nalazi sasvim OK! Pokretljivost takodje nije losa! Sve preko 35% je u granicama normale! Pozdrav!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 10:57:40
|
|
|
|
Veca77
|
Da dodam samo da su u spermokulturi mm nasli bakteriju proteus mirabilis! Jel' zna neko nesto o njoj? Prepisali su mu da pije ampicilin 10 dana 4 kapsule (500mg) na dan! Dok to ne izleci nema rada na bebi!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 11:00:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 IZVORNA PORUKA: bebironcic onda samo opusteno kada nije toliko los,kod nas je rezultat 0,ali se jos uvek drzimo i pokusavamo sve!valjda ce uroditi plodom?! naravno draga samo da ne gubimo nadu svima ce nama Bog podariti makar po jedno dijete MNOGO TE VOLIM DUDU
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 11:05:33
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Tako sam i jja mislila,ali sam primetila da u mom slucaju cuda nema i nece da mi se dese Nadam se da ce kod vas biti dobar nalaz draga,navijam svim srcem,zato sto znam sta to znaci hvala ti draga,i ja svima zelim da uspeju,ali mm su rezultati ocajni jednom recju 0,kazem ti ja samo cudo neko moze da pomogne!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 11:45:04
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ja idem u drzavnu bolnicu na pregled i pocetak pretraga, da li je moguce da nam tamo traze na licu mesta da odradi spermogram i spermokulturu?
< Poruku je uredio Suncicabg -- 27.1.2010 11:46:08 >
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 11:49:10
|
|
|
|
bebironcic
|
moguce je,ovde kod nas mm uvek daje na licu mesta
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 11:58:39
|
|
|
|
Mari86
|
Pa verovatno moze..ne znam..nikada nismo radili u DZ!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 12:08:58
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 Da dodam samo da su u spermokulturi mm nasli bakteriju proteus mirabilis! Jel' zna neko nesto o njoj? Prepisali su mu da pije ampicilin 10 dana 4 kapsule (500mg) na dan! Dok to ne izleci nema rada na bebi! veco to sam ja jednom imala u mokraći... ali ja sam imala problem sa ešerihijom i išlo mi je prvo ešerihija pa proteus.. ako se ne varam ta bakterija ima veze sa upalom pluća?? znam da su se začudili odakle mi u mokraći....
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 12:09:39
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Pa verovatno moze..ne znam..nikada nismo radili u DZ! Nego u laboratoriji, tako?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 12:18:01
|
|
|
|
Trcosava
|
nego veco jel su mu radili antibiogram?? ja na netu nađoh da je proteus uglavnom otporan na ampicilin....
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 12:19:33
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: Mari86 Pa verovatno moze..ne znam..nikada nismo radili u DZ! Nego u laboratoriji, tako? Pa da,mm je zakazao i sutra ide daje uzorak i onda oni direktno salju njegovom urologu!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 14:01:17
|
|
|
|
cipiripi
|
proteus mirabilis Veco , KLIK
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 14:25:46
|
|
|
|
ksenija81
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 Da dodam samo da su u spermokulturi mm nasli bakteriju proteus mirabilis! Jel' zna neko nesto o njoj? Prepisali su mu da pije ampicilin 10 dana 4 kapsule (500mg) na dan! Dok to ne izleci nema rada na bebi! Moj momak ju je imao i izlecio jednom turom antibiotika, nisu se ponovo vracale. Brzo to ide, ne brini nista.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 17:49:31
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Drage moje evo meee...moj muzic sutra ide na kontrolu...vec me hvata panika..a treba ceo vikend izdrzati... tek u ponedeljak ili utorak rezultati... Mari, tacno znam kako ti, i mene vec hvata panika za mm, a treba da radi tek krajem februara. Samo hrabro napred, sve ce biti dobro . Drzim pesnice
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 17:51:43
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic ne znam sta da ti kazem,ali te razumem,ja se sve nadam da ce se desiti neko cudo! Bebironcic, samo hrabro, cuda se desavaju , dace Bog .
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 18:00:44
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: NinaMandarina IZVORNA PORUKA: bebironcic ne znam sta da ti kazem,ali te razumem,ja se sve nadam da ce se desiti neko cudo! Bebironcic, samo hrabro, cuda se desavaju , dace Bog . Mozda se cuda desavaju,ali veruj mi nisam ja te srece,ali nadam se,nadam se...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?