|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spermogram i spermokultura
27.1.2010 8:37:34   
Dudu25
Bebi

draga, cekacemo taj mail da vidimo sta pise, ima nas dosta sa ovakvim problemima ali ovako zajedno jedna uz drugu pokusacemo da olaksamo jedna drugoj i naravno daj Boze da bude sve ok, i mm trebalo bi sledeceg mjeseca da da spermogram, jer prvi put mu je bilo los, pa dok je rekao da mora 3 puta da da bi se na kraju tacno znao njegov rezultat...ali njemu nije toliko los a nije ni toliko dobar...

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 926
27.1.2010 8:49:48   
bebironcic
onda samo opusteno kada nije toliko los,kod nas je rezultat 0,ali se jos uvek drzimo i pokusavamo sve!valjda ce uroditi plodom?!

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 927
27.1.2010 9:02:52   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: bebironcic

onda samo opusteno kada nije toliko los,kod nas je rezultat 0,ali se jos uvek drzimo i pokusavamo sve!valjda ce uroditi plodom?!

naravno draga samo da ne gubimo nadu svima ce nama Bog podariti makar po jedno dijete user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 928
27.1.2010 10:04:47   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: Dudu25

ja se iskreno nadam,mada polako padam u ocaj ali zbog mm pokusavam da budem jaka da njemu ne bi bilo jos gore!user posted image

naravno draga samo da ne gubimo nadu svima ce nama Bog podariti makar po jedno dijete user posted image user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 929
27.1.2010 10:37:05   
Mari86
Drage moje evo meee...moj muzic sutra ide na kontrolu...vec me hvata panika..a treba ceo vikend izdrzati...
tek u ponedeljak ili utorak rezultati...user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

Direktna veza do poruke: 930
27.1.2010 10:38:34   
bebironcic
bas sam se zapitala gde siuser posted image izdrzi draga,moj u petak ide da radi spermogram i strah me jeuser posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 931
27.1.2010 10:42:54   
Mari86

bas sam se zapitala gde siuser posted image izdrzi draga,moj u petak ide da radi spermogram i strah me jeuser posted image

ufff znam draga i mene je...sve se nadam,bice bolje ovaj put...user posted image
ne znam ako ne bude sta ce onda biti...user posted image user posted image user posted image moram i o tome da mislim user posted image

Direktna veza do poruke: 932
27.1.2010 10:44:45   
bebironcic
ne znam sta da ti kazem,ali te razumem,ja se sve nadam da ce se desiti neko cudo!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 933
27.1.2010 10:48:51   
Mari86
Tako sam i jja mislila,ali sam primetila da u mom slucaju cuda nema i nece da mi se dese user posted image

Nadam se da ce kod vas biti dobar nalaz draga,navijam svim srcem,zato sto znam sta to znaci user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 934
27.1.2010 10:56:14   
Veca77
Miljana, dobrodosla!
Tvoj muz ima slican spermogram spermogramu mm, samo sto je ukupan br. sperm. veci nego kod mm! On isto pije cink i selen! Nista mu nisu rekli za arginin i vitamin E!
Mislim da su nalazi sasvim OK! Pokretljivost takodje nije losa! Sve preko 35% je u granicama normale!
Pozdrav!

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 935
27.1.2010 10:57:40   
Veca77
Da dodam samo da su u spermokulturi mm nasli bakteriju proteus mirabilis! Jel' zna neko nesto o njoj? Prepisali su mu da pije ampicilin 10 dana 4 kapsule (500mg) na dan!user posted image
Dok to ne izleci nema rada na bebi! user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 936
27.1.2010 11:00:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dudu25

user posted image user posted image user posted image MNOGO TE VOLIM DUDUuser posted image

(odgovor članu Dudu25)
  Direktna veza do poruke: 937
27.1.2010 11:05:33   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: Mari86

Tako sam i jja mislila,ali sam primetila da u mom slucaju cuda nema i nece da mi se dese user posted image

Nadam se da ce kod vas biti dobar nalaz draga,navijam svim srcem,zato sto znam sta to znaci user posted image user posted image

hvala ti draga,i ja svima zelim da uspeju,ali mm su rezultati ocajni jednom recju 0,kazem ti ja samo cudo neko moze da pomogne!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 938
27.1.2010 11:45:04   
Suncicabg
Ja idem u drzavnu bolnicu na pregled i pocetak pretraga, da li je moguce da nam tamo traze na licu mesta da odradi spermogram i spermokulturu?user posted image

< Poruku je uredio Suncicabg -- 27.1.2010 11:46:08 >

Direktna veza do poruke: 939
27.1.2010 11:49:10   
bebironcic
moguce je,ovde kod nas mm uvek daje na licu mesta

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 940
27.1.2010 11:58:39   
Mari86
Pa verovatno moze..ne znam..nikada nismo radili u DZ!user posted image

Direktna veza do poruke: 941
27.1.2010 12:08:58   
Trcosava
IZVORNA PORUKA: Veca77

Da dodam samo da su u spermokulturi mm nasli bakteriju proteus mirabilis! Jel' zna neko nesto o njoj? Prepisali su mu da pije ampicilin 10 dana 4 kapsule (500mg) na dan!user posted image

veco to sam ja jednom imala u mokraći... ali ja sam imala problem sa ešerihijom i išlo mi je prvo ešerihija pa proteus.. ako se ne varam ta bakterija ima veze sa upalom pluća?? znam da su se začudili odakle mi u mokraći....

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 942
27.1.2010 12:09:39   
Suncicabg

Nego u laboratoriji, tako?

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 943
27.1.2010 12:18:01   
Trcosava
nego veco jel su mu radili antibiogram?? ja na netu nađoh da je proteus uglavnom otporan na ampicilin....

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 944
27.1.2010 12:19:33   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Nego u laboratoriji, tako?

Pa da,mm je zakazao i sutra ide daje uzorak i onda oni direktno salju njegovom urologu!user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 945
27.1.2010 14:01:17   
cipiripi
proteus mirabilis

Veco , KLIK

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 946
27.1.2010 14:25:46   
ksenija81
IZVORNA PORUKA: Veca77

Moj momak ju je imao i izlecio jednom turom antibiotika, nisu se ponovo vracale. Brzo to ide, ne brini nista.

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 947
27.1.2010 17:49:31   
NinaMandarina

Drage moje evo meee...moj muzic sutra ide na kontrolu...vec me hvata panika..a treba ceo vikend izdrzati...
tek u ponedeljak ili utorak rezultati...user posted image user posted image user posted image

Mari, tacno znam kako ti, i mene vec hvata panika za mm, a treba da radi tek krajem februara. Samo hrabro napred, sve ce biti dobro user posted image . Drzim pesnice user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 948
27.1.2010 17:51:43   
NinaMandarina

ne znam sta da ti kazem,ali te razumem,ja se sve nadam da ce se desiti neko cudo!

Bebironcic, samo hrabro, cuda se desavaju user posted image , dace Bog user posted image .

Direktna veza do poruke: 949
27.1.2010 18:00:44   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: NinaMandarina

Bebironcic, samo hrabro, cuda se desavaju user posted image , dace Bog user posted image .
Mozda se cuda desavaju,ali veruj mi nisam ja te srece,ali nadam se,nadam se...

(odgovor članu NinaMandarina)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here