Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.1.2010 15:28:26
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi uff draga... spermogram ti je osnova a sa njim se radi i spermokultura. moj savet ti je da prvo odes kod dr i da on napise sve sta trebas da uradis.. Hvala Cipi draga
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.1.2010 16:56:49
|
|
|
|
2002m
|
Bili smo danas da odradimo spermogram pa kod ginekologa, rezultati su duplo gori nego pre tri godine. Ima ih manje i manja je pokretljkivost. Eto nama razloga a ja se tri godine vucem po privatnicima,bacam pare na silne analize i kao sve je ok.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.1.2010 16:58:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: 2002m Bili smo danas da odradimo spermogram pa kod ginekologa, rezultati su duplo gori nego pre tri godine. Ima ih manje i manja je pokretljkivost. Eto nama razloga a ja se tri godine vucem po privatnicima,bacam pare na silne analize i kao sve je ok. ...da, znam na šta misliš...... ...... i? šta sad, draga? šta kaže dr?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.1.2010 17:01:59
|
|
|
|
2002m
|
U ponedeljak u 9h idemo kod urologa.Ja sam danas imala uz i sve je ok. U ponedeljak ce mo znati sta dalje.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.1.2010 17:06:00
|
|
|
|
2002m
|
Ima 33 mil. ml Procenat pokretljivih 35% Ph 8
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.1.2010 17:09:05
|
|
|
|
Anoniman
|
pih!.izgleda se dosta nas krčka na laganoj vatri ovih dana.......... Bar sad znate pa u nove pobede - biće sve ok uskoro imam neki osećaj, rekla sam ti već ...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.1.2010 17:11:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: 2002m Ima 33 mil. ml Procenat pokretljivih 35% Ph 8 ..nisam upućena, ali jel ovo prvi put od kako pokušavate sa drugim detetom da ste radili spermogram ?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.1.2010 17:42:15
|
|
|
|
cipiripi
|
iznad donje granice je, sto je opet ok, a tebi od 33 mil treba samo jedan. sta pise jer 33mil u mililitru?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.1.2010 22:34:42
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi iznad donje granice je, sto je opet ok, a tebi od 33 mil treba samo jedan. sta pise jer 33mil u mililitru? da
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.1.2010 22:35:42
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: 2002m Ima 33 mil. ml Procenat pokretljivih 35% Ph 8 ..nisam upućena, ali jel ovo prvi put od kako pokušavate sa drugim detetom da ste radili spermogram ? ovo je drugi put i puno je losiji od prvog.Prvi je radio pre tri godine, jos sam isla kod Bursicke.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.1.2010 22:36:34
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: 2002m Ima 33 mil. ml Procenat pokretljivih 35% Ph 8 Jel ima još nekih vrednosti? Iskreno, trebalo bi da ima veći broj pokretnih..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.1.2010 22:47:45
|
|
|
|
2002m
|
Index pokretljivosti spermatozoida 89 broj pokretnih sper. u celokupnom uzorku 44,85 m broj u celokupnom uzorku sperme 128,7 m Bas se ne razumem ali kucam kako pise
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.1.2010 23:40:29
|
|
|
|
cipiripi
|
Dobrodosla Miljo imam par pitanja: 1. da li bio na ultrazvuku kod urologa? 2. da li imas ovulacije? 3. da li si radila hormone?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.1.2010 23:45:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Za sada kaze da nije potrebno jer smo bili pozitivni na ureaplazmu, samo mu je odradjen pregled sa kojim je doktor zadovoljan. Ovulacije imam,radila sam ultrazvucno tri meseca i u medjuvremenu pratila bazalnu temperaturu po preporuci doktora i sve se podudarilo. A sto se tice hormona trazio je samo progesteron
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 26.1.2010 0:16:35
|
|
|
|
cipiripi
|
ja sam pristalica toga da se vidi ceo hormonski status, tu ima jako bitnih faktora. sto se tice muskarca i spermograma jako je vazno da se uradi i UZ pregled testisa da bi se otklonila sumnja na varicicelu-venu koja utice na spermogram. takodje i za muskarca su bitni hormoni kao i za zenu i polni hormoni i hormoni stitne zlezde. dobro je sto imas O pretpostavljam da ti je trazio progsteron 21 dan ciklusa?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 26.1.2010 0:44:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, hormon je vadjen 21 dana ciklusa i doktor je prezadovoljan rezultatom, i rekao mi je da se za sada ne brinem da suprug pije cink selen arginin i vitamim E i da on sumlja da mu je losiji spermogram zbog ureaplazme koju smo imali. u svakom slucaju predlaze da sacekamo 6 meseci pa ako do tad ne bude nista onda cemo raditi hormone i sve ostalo sto bude potrebno Mada je kod mene sve ok sto se tice pregleda ultrazvuka,papa testa kolposkopije. dr.gordana lazovic koja mi je radila ultrazvuk je prezadovoljna mojim ultrazvukom i menstruacija mi je na 28 dana. Ja se mnogo plasim a i mnogo zelimo bebu pa zam zato odlucila i da cujem neko drugo misljenje ili iskustvo
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 26.1.2010 0:54:28
|
|
|
|
cipiripi
|
moguce je da ureoplazma lose utice na spermu jer je lepi i usporava. svidja mi se sto ti tvoj dr ne nabija tenziju dobro je sto ste izlecili bakterijice, i sad vodite ljubav i molim te nemoj da se opteretis, ako ne bude islo, ima vremena za brigu na pretek..sad se opusti i uzivaj, jos 6 meseci... koliko imate godina?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 26.1.2010 0:55:04
|
|
|
|
cipiripi
|
a da progesteron ako je 21 dc dobar to je znaci da imas podrsku da se zakaci beba
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 26.1.2010 1:01:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj nadam se da ce se i to desiti. Hvala ti u svakom slucaju svaka informacija mi je dobro dosla. cak su na preporucili da pocnemo sa peruvian macom. ali ne poznajem ni jednu osobu koja je to koristila. pa sam malo skepticna
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 26.1.2010 1:04:23
|
|
|
|
cipiripi
|
moj muz je pio maku, ona je ok, popravio je spermogram uz pomoc make, aloje, maticnog mleca.. sa 4 miliona na 26 miliona. najbolje bi ti bilo ako mozes da nadjes nekoga ko radi sa alojom i da uzmes njihovu maku.. ako se setis jos necega pitaj..
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 26.1.2010 1:13:47
|
|
|
|
Anoniman
|
nisam znala za maku imam ko radi sa alojom. moj muz ima dovoljan broj spermica samo mu je pokretljivost losa tako su rekli i urolog i moj ginekolog. u svakom slucaju hvala jos jednom i ako jos nesto saznam obavesti cu. pozdrav
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 26.1.2010 1:15:43
|
|
|
|
cipiripi
|
dobra je za sve moze slobodno da je pije...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 26.1.2010 11:42:15
|
|
|
|
Lilly*
|
Imamo temu o Maki KLIK
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 8:06:59
|
|
|
|
bebironcic
|
napokon mi je stigao odgovor od jednog dr sto sam mu uputila mail za suprugov spermogram i celokupnu situaciju.on kaze da jedino sta preostaje je alternativno lecenje i da ce on reci sta i kako.bas me zanima sta ce preporuciti,posto je mm i to sve pokusao,ali ajde.i jos cekam petak,mm ide da radi spermogram.kako bih volela da se nesto popravilo,ali sumnjam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?