Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 18:01:43
|
|
|
|
cipiripi
|
hejjjjjjjjjjj zenoooooooooo glavu goreeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 18:04:35
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi hejjjjjjjjjjj zenoooooooooo glavu goreeeeeeeeeeeee eh,draga moja...kada bi ti znala neke stvari koje su mi se izdesavale u zivotu...i citajuci tako postove...veoma me podsecas na mene u pojedinim segmentima zivota iz proslosti...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 18:07:30
|
|
|
|
cipiripi
|
zato ti i kazem glavu gore, ja kad bi pala , klonula duhom...nista ne bi napravila... ti i ja smo veliki borci... idemo do kraja
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 18:10:29
|
|
|
|
bebironcic
|
jos nisam skroz...cekam petak i taj spermogram!ajde idemo dalje!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 18:11:35
|
|
|
|
cipiripi
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2010 21:40:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala puno Veco na informacijama kako sto sam napisala svaka informacija mi znaci, a sad mi je malo lakse jer sam napokon pronasla nekoga ko ima slicne rezultate kao moj muz . Za vitamin E mi je jedna babica rekla pre neki dan i to galenikin, koji ne kosta mnogo, oko 200 din. Rekla mi je da pijemo i on i ja svaki dan po 300 mg ili ti dve tablete. A sto se tice arginina jos uvek nije poceo jer je moj ginekolog predlozio da ga za sada ne koristi dok ne uradi ponovo spermogram, a i da prodju gripovi. Poslusacemo ga u svakom slucaju jer sve sto je do sada uradio sve je bilo ok. Znaci sa sada cink selen i vitamin E. Ja se nadam da ce sve biti ok sto se tice svake koje imam ovakav problem i da cemo sve uskoro ugledati . Pozdrav
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 11:22:36
|
|
|
|
bebironcic
|
Drage moje,samo da vam javim da je mm danas radio spermogram.Rezultati ce biti u toku dana i ja se nadam da nece biti kao prethodni 0!Sada moram da se pozabavim malo kucnim poslovima pa vam javljam sta je bilo!Uh koliko sam nervozna kada bi samo znale....
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 11:27:10
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Drage moje,samo da vam javim da je mm danas radio spermogram.Rezultati ce biti u toku dana i ja se nadam da nece biti kao prethodni 0!Sada moram da se pozabavim malo kucnim poslovima pa vam javljam sta je bilo!Uh koliko sam nervozna kada bi samo znale.... Draga moja...drzim ti fige da rezultat bude dobar...znas koliko ti to zelim!!! uffff...a kako tako brzo rezultati??? Nego recite mi da li mm moze njima da kaze da posalju rezultate meni na mail pa da ne cekamo ponedeljak... Ja ne mogu da verujem da njima toliko treba da urade!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 11:32:08
|
|
|
|
bebironcic
|
Mari draga,mi smo bili jutros oko 8,i rekli nam da ce rezultati biti gotovi posle 15h.Pa pokusaj da ti posalju mailom ili faxom,nama su uvek tako slali kada radimo neku analizu u Bg.Zamoli ih.Nadam se da ce biti dobri,mada sam spremna na sve
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 11:35:10
|
|
|
|
Iva979
|
Mari, tvoj m danas radi spermogram a rezultati tek u ponedeljak? Ili nisam dobro razumela Kada je mm radio, bilo je gotovo za par sati. Sta rade oni tamo?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 11:37:31
|
|
|
|
Mari86
|
Pa ja ne znam zasto traje tako dugo,ali sigurno mogu da mi posalju na mail... Oni salju i kod mm-ovog urologa direktno... Ali stvarno ne znam zasto im toliko treba..
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 11:40:17
|
|
|
|
Iva979
|
Mari, zamoli ih da ti posalju na mail, pa neces sad da cekas 3 dana nesto sto je gotovo za 5h!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 11:41:53
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Mari, zamoli ih da ti posalju na mail, pa neces sad da cekas 3 dana nesto sto je gotovo za 5h! sad sam zvala muza,bas je stigao tamo,kaze reci ce im da mi posalju na mail...jaoooooo a da salju i doktoru...eh sta bi ja da mi nije vas..cekala bih 5 dana...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 11:43:27
|
|
|
|
Iva979
|
Navijamo za dobre rezultate!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 11:44:18
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Navijamo za dobre rezultate! uffffff......
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 12:03:58
|
|
|
|
Mari86
|
Znaci ne mogu da verujem,sad me je zvao mm.. slusajte ovo...oni ne salju mailom nikome,i ne moze tako,a drugo,rezultati ce biti tek u cetvrtak,doktor nije tu pre... ja mu kazem pa ti mozes tvoje rezultate da dobijes ranije,kaze nece da mu daju..
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 12:38:50
|
|
|
|
Anoniman
|
C C C..... neka proba da ode ranije, a mejlom neće da šalju zbog zloupotreba verovatno..... držim fige tebi i bebirončici
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 12:40:48
|
|
|
|
dakana
|
Mari, duso, navijam da plivaca bude sto vise.... A za rezultate, ne znam sta da kazem....
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 12:45:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Svašta, nama su uvek rezultati bili isti dan i slali su nam i na mail. Ne vidim zašto im je to problem..?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 12:48:56
|
|
|
|
Mari86
|
Pa ja stvarno ne znam...kaze im mm pa doci cu ja ranije po rezultate,oni kazu ne moze..kako bre ne moze za moje pare?!!! jako sam pobesnela...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 12:49:43
|
|
|
|
Ana RR
|
A koja je to lab.?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 12:51:56
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR A koja je to lab.? MedLab I jako sam se iznenadila,vrsljala sam po netu...i dosta losih stvari procitala o njima... Da cak hoce i da namestaju rezultate..
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 12:54:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: Ana RR A koja je to lab.? MedLab I jako sam se iznenadila,vrsljala sam po netu...i dosta losih stvari procitala o njima... Da cak hoce i da namestaju rezultate.. o svasta i sacuvaj boze! nemam drugi komentar!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 13:06:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Mari, jel to u BG?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2010 13:17:25
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 MedLab I jako sam se iznenadila,vrsljala sam po netu...i dosta losih stvari procitala o njima... Da cak hoce i da namestaju rezultate.. Strasno!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?