Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:24:19
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 I šta su rekli kad su mu uradili punkciju??? pa da verovatno nema sprematozoida i da je zato nemoguca vestacka..
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:27:48
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Vidi ovako bebi,koliko sam citala iz tvoje prica tvoj muz je imao dobar nalazi onda se vremenom pogorsavao!! Moguce je da ima neku prepreku u semevodima,to mozete da proverite ultrazvukom i resava se hirurski... jeste probali to??? posle jucerasnje analize i groznog rezultata...zaludela sam sa privatnim klinikama ovde u ks!na kraju sam pronasla jednu kliniku koja navodno ima dobrog urologa,i da mm uradi dopler testisa...a da,jeste mu varirao spermogram,postepeno je padao i padao i u roku od 2 meseca je skroz opao da nema niceg!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:28:17
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: Maza82 I šta su rekli kad su mu uradili punkciju??? pa da verovatno nema sprematozoida i da je zato nemoguca vestacka.. ni prilikom punkcije nije bilo niceg
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:32:33
|
|
|
|
Maza82
|
Ali meni je to čudno kako mu je padao
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:33:53
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Ali meni je to čudno kako mu je padao veruj i nama!a cackala ja po netu i citala,citala ali sada pocinjem da sumnjam na nesto sasvim drugo
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:35:46
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic IZVORNA PORUKA: Maza82 Ali meni je to čudno kako mu je padao veruj i nama!a cackala ja po netu i citala,citala ali sada pocinjem da sumnjam na nesto sasvim drugo na sta draga???
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:37:46
|
|
|
|
Maza82
|
Na šta bebi???
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:40:19
|
|
|
|
bebironcic
|
pre nego da pocne da opada taj spermogram,mm je operisao bruh,a citajuci po netu,takva operacija mora biti strucno uradjena jer mala greska moze dovesti do problema sa neplodnoscu,tj.spermicima,jer su tu upitanju sve mali kanalici.to mi je palo na pamet!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:41:28
|
|
|
|
Maza82
|
E vidiš, to nisam znala, pa jel možete to da ispitate???
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:42:57
|
|
|
|
bebironcic
|
e to vec ne znam,ali predpostavljam da moze uz....
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:43:48
|
|
|
|
bebironcic
|
a i bas je ono trulo,sta da kazemo...da sumnjamo da hirurg nije dobro uradio zahvat....ne znam
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:44:01
|
|
|
|
Maza82
|
Bebi koliko vam je godina, izvini ako sam nekulturna???
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:46:41
|
|
|
|
Maza82
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic a i bas je ono trulo,sta da kazemo...da sumnjamo da hirurg nije dobro uradio zahvat....ne znam A izvini zašto je trulo, ti imaš pravo da pitaš sve što te interesuje...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:47:18
|
|
|
|
bebironcic
|
nisi mazice ,meni za mesec dana 32,a mm 35,ih sto smo matori
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:48:17
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 IZVORNA PORUKA: bebironcic a i bas je ono trulo,sta da kazemo...da sumnjamo da hirurg nije dobro uradio zahvat....ne znam A izvini zašto je trulo, ti imaš pravo da pitaš sve što te interesuje... to da,ali znas kakvi su dr!mada ja kad poludim bas me briga
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:49:10
|
|
|
|
Maza82
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic nisi mazice ,meni za mesec dana 32,a mm 35,ih sto smo matori Uopšte niste, imate još vremena da se i liječite i rodite bebicu .. Navijam od sve g srca za tebe...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:51:20
|
|
|
|
Mari86
|
Draga moguce je da su kanali zapuseni to mozete preko uz-a da proverite!!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:53:48
|
|
|
|
bebironcic
|
ih sta bih ja bez vas,bar mi je ovako lakse,moji su svi u nisu,pa se bar vama ovde izjadam,jer ako se jadam mm bice mu jos gore
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:56:01
|
|
|
|
Maza82
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic ih sta bih ja bez vas,bar mi je ovako lakse,moji su svi u nisu,pa se bar vama ovde izjadam,jer ako se jadam mm bice mu jos gore Zato smo tu jedna za drugu
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:56:27
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic ih sta bih ja bez vas,bar mi je ovako lakse,moji su svi u nisu,pa se bar vama ovde izjadam,jer ako se jadam mm bice mu jos gore Nemoj njemu,znam po mom ..odmas se rastuzi... Ovde smo jedna drugoj da pomazemo..ko zna sta mene ceka u cetvrtak...:(((
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:57:14
|
|
|
|
daca77
|
Joj...draga...i mm mi bio cvrsto obecao da ce uraditi spermogram nakon O i mucenja, tj.danas...i nista. Vidim da se uplasio...kaze da ce sutra uraditi, ali sumnjam... Sada nasao da je glupo placati niskim privatnicima 3000 din.a mozda je vec nesto napravljeno
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:58:17
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Joj...draga...i mm mi bio cvrsto obecao da ce uraditi spermogram nakon O i mucenja, tj.danas...i nista. Vidim da se uplasio...kaze da ce sutra uraditi, ali sumnjam... Sada nasao da je glupo placati niskim privatnicima 3000 din.a mozda je vec nesto napravljeno Ti ako mozes utici na njega da ipak ode..idi na ono zensko,meni bi to znacilo jako i tako..
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 11:58:59
|
|
|
|
Maza82
|
Oni su puno slabiji od nas Daco, takav je i moj, vidim da se prepao...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 12:00:44
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: bebironcic ih sta bih ja bez vas,bar mi je ovako lakse,moji su svi u nisu,pa se bar vama ovde izjadam,jer ako se jadam mm bice mu jos gore Nemoj njemu,znam po mom ..odmas se rastuzi... Ovde smo jedna drugoj da pomazemo..ko zna sta mene ceka u cetvrtak...:((( ne razmisljaj tako!docicu ti tamo i dobices po guzi!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2010 12:02:20
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Joj...draga...i mm mi bio cvrsto obecao da ce uraditi spermogram nakon O i mucenja, tj.danas...i nista. Vidim da se uplasio...kaze da ce sutra uraditi, ali sumnjam... Sada nasao da je glupo placati niskim privatnicima 3000 din.a mozda je vec nesto napravljeno Samo pozitivno utici na njega,moras ga na lep nacin ubediti i ohrabriti.I mm je bio takav na pocetku...sada ne odbija nista,a muskarci su inace slabiji od nas,mi trebamo da budemo jaci pol,a ne oni!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?