Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 31.1.2010 15:40:55
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: NinaMandarina IZVORNA PORUKA: bebironcic gotovi su rezultati koje je mm radi danas,tj.spermogram....i nista....opet0.....ja stvarno ne znam sta vise da radim,ocajna sam...a on jos gori... Bebironcicu, jako mi je zao . Morate biti jaki i ne predajte se, mora da postoji neki lek, s obzirom na to da mu se nalaz naglo pogorsao. . Nadam se da postoji,,zato i tragam i nastavljam dalje,ne posustajem!Skroz sam odlepila ali se nadam da ce sve ispasti ok!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 31.1.2010 17:52:46
|
|
|
|
2002m
|
joj... draga, zaomi je . Sta dalje?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 31.1.2010 17:53:39
|
|
|
|
2002m
|
Mi sutra u 9h imamo zakazano kod urologa.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 31.1.2010 17:56:14
|
|
|
|
Sonreir
|
Držim palčeve
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 31.1.2010 18:02:13
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: 2002m Mi sutra u 9h imamo zakazano kod urologa. drzim fige btw prestala sam sa Tesicem
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 31.1.2010 18:03:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: 2002m Mi sutra u 9h imamo zakazano kod urologa.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 31.1.2010 18:35:11
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: 2002m Mi sutra u 9h imamo zakazano kod urologa. drzim fige btw prestala sam sa Tesicem ja sam celu terapiju popila do kraja, tri meseca .Nagutala sam se cajeva ko blesava.Bolje muza da sam kljukala cim se vratimo,javljam sta je bilo.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.2.2010 7:24:33
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: 2002m IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: 2002m Mi sutra u 9h imamo zakazano kod urologa. drzim fige btw prestala sam sa Tesicem ja sam celu terapiju popila do kraja, tri meseca .Nagutala sam se cajeva ko blesava.Bolje muza da sam kljukala cim se vratimo,javljam sta je bilo. Draga..cekamo da nas obavestis.... nadam se da ce sve biti ok!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.2.2010 20:05:22
|
|
|
|
2002m
|
Evo me . Muz je imao pregled kod urologa, nalaz je Oligospermia. Sledec nedelje idemo privatno da uradi UZ plexusa pampiriformisa. Dobio je terapiju Klomifen citrat 50 mg 2x 1/2 mesec dana.Posle toga kontrola.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.2.2010 20:06:32
|
|
|
|
2002m
|
Malo mi cudno ovo sa klomifenom.Dali je neciji muz pio kolomifen?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.2.2010 20:27:25
|
|
|
|
dacca
|
Cula sa da muskarci isto piju klomifen. Moje drugarice muz je pio, ne brini! Nista neobicno!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.2.2010 22:06:26
|
|
|
|
mamaca
|
Cure moje,nas spermogram je odlican.... .Ovo su rezultati: Volumen:3.0ml PH:7.7 Lekvefakcija:u roku 20min Broj spermatozoida:155 10na6 ml -||- -||- :465 10na6 V Progresivno pokretnih spermatozoida:65% Pokretnih spermatozoida:15% Nepokretnih -||- :20% Leukociti(u vidnom polju):8-10 Moze li neko da mi protumaci,jer ja e stvarno ne razumem...Hvala
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.2.2010 22:40:06
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: 2002m Malo mi cudno ovo sa klomifenom.Dali je neciji muz pio kolomifen? Draga, mm je pio klomifen i jako mu je pomogao!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.2.2010 23:27:19
|
|
|
|
cipiripi
|
Mamaca odlican spermogram Ph mu je ok, leukociti su malo veci/za nijansu ali nema veze, cim je ph mirna znaci da nema infekcije. Leukociti su normalni ako nije piskio pre davanja spermograma Ne sekiraj se nista...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.2.2010 23:35:22
|
|
|
|
Alexis79
|
Kod nas su rezultati veoma slicni i doca mi je rekao da je to odlicno,Trebalo bi da se obrati paznja na Aglutenaciju jer ako ima vise ++ to znaci da je nalaz gusci i da se spermatozoidi bukvalno lepe repovima.Samim time ne mogu da oplode jajnu celiju. Mi smo radili inseminaciju pre 3 dana pa je doca dok je obradjivao spermu za transfer potvrdio da je nalaz dobar.Zato mislim da je i vas odlican.
< Poruku je uredio Alexis79 -- 1.2.2010 23:36:03 >
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.2.2010 23:36:36
|
|
|
|
cipiripi
|
to je tacno
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.2.2010 23:42:20
|
|
|
|
mamaca
|
Hvala,cure moje,sledeci su hlamidija,ureop.mikrop,pa cemo videti,dace Bog da ce i to biti super...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.2.2010 23:43:11
|
|
|
|
mamaca
|
Cipi,sta je sa tvojim nalazima,koliko mi se cini trebala si ih dobiti...?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.2.2010 23:49:53
|
|
|
|
cipiripi
|
na koje mislis?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.2.2010 1:16:46
|
|
|
|
mamaca
|
Pa,ne znam,ove zadnje sto si trebala dobiti?Uostalom koje sve imas?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.2.2010 1:21:01
|
|
|
|
cipiripi
|
pisala sam ovde.. KLIK
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.2.2010 9:14:59
|
|
|
|
Mari86
|
2002 moj mm je pio Klomifen dva meseca i Andriol... U cetvrtak ti javljam rezultat... nista ne brini!
< Poruku je uredio Mari86 -- 2.2.2010 9:15:32 >
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.2.2010 10:43:01
|
|
|
|
2002m
|
Koja mu je bila doza? Hvala vam
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.2.2010 10:43:46
|
|
|
|
2002m
|
mamaca tvoj covek je plodan
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.2.2010 10:48:39
|
|
|
|
2002m
|
Sta mislite o tabletama PeruvianMac? Ja se vagam dali da ih narucim i meni i muzu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?