|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spermogram i spermokultura
15.7.2009 11:54:39   
Anoniman
moguće i da je greška Anči

od moje najbolje prijateljice brat je operisao jedan testis , i poslije toga radio spermogram i rekli mu da nema šanse da ikada napravi dijete
sjeb....očaj...
haj da ponovi nalaze u još jednoj laboratoriji, uradi kod jednog privatnika, i na klinici ... rezultati možete napraviti čopor djece

elem ima sina sada ...ma ko med je

tako da ponovite nalaze

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 301
15.7.2009 11:59:25   
Ana RR
Ponoviće za koji dan.. baš sam pukla, mila moja user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 302
15.7.2009 16:00:14   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: boje

cure, da vam se pohvalimo
dobili smo rezultate spermograma i odlicni su.Nisam bas zapamtila sve brojke, ali u zakljucku stoji normozoospermija.Ukupan broj se povecao i to znatno, broj progresivno pokretljivih se takodje znatno povecao(mislim negde da je 70%).posto sam sad na poslu ne mogu vam izdiktirati rezultate, ali javljam se popodne.
PROFERTIL JE ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo jos da ugledamo nase user posted image  ovog meseca

Boje baš mi je drago zbog vas!user posted image

Kaži mi koliko ste plaćali profertil?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu boje)
Direktna veza do poruke: 303
15.7.2009 19:12:16   
boje
IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: boje

cure, da vam se pohvalimo
dobili smo rezultate spermograma i odlicni su.Nisam bas zapamtila sve brojke, ali u zakljucku stoji normozoospermija.Ukupan broj se povecao i to znatno, broj progresivno pokretljivih se takodje znatno povecao(mislim negde da je 70%).posto sam sad na poslu ne mogu vam izdiktirati rezultate, ali javljam se popodne.
PROFERTIL JE ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo jos da ugledamo nase user posted image  ovog meseca

Boje baš mi je drago zbog vas!user posted image

Kaži mi koliko ste plaćali profertil?

draga, nemoj da budes tuzna.mora sve doci na svoje
mm je operisao varikokelu u aprilu i njemu je urolog prepiso da pije profertil kapsule.koristio ih je 2 meseca.
nasli smo samo jednu apoteku u NS-u koja ima te kapsule, ali posto ste vi iz Bg-a, verovatno ces tamo naci na vise mesta.
Kupovali smo po 20 komada za 5.000 din, ta doza je dovoljna za 10 dana.
Ja sam htela da nam prijateljica donese iz Beca, ali nema nikakve racunice u tome da nekog cimas zbog 2000-3000 din.
Savetovala bih ti da odete kod urologa, da on vidi te rezultate i da ga pregleda.
nemoj da mi budes tako tuzna, vama je vec jednom uspelo i MORA i drugi put.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 304
15.7.2009 19:54:30   
Ana RR
5000 din za 10 dana terapije? Tako je i proxeed, ali za 15 dana terapije. Čoveče, kako je sve to skupo..

Ne znam da li da kupimo sada ili da sačeka da vidi šta će mu dr prepisati.

Mora da nađe  nekog dobrog urologa, ovaj kod kojeg je išao mu se ne dopada.

(odgovor članu boje)
Direktna veza do poruke: 305
15.7.2009 20:02:23   
boje
kazem ti da je to najpametnije.neka samo on ode na pregled.
ja sam na prvom razgovoru sa mojim dr pricala o svemu i svacemu i usput spomenem da je imao par puta bolove u testisu. on je odmah posumnjao na varikokelu i poslao ga je kod urologa sto je ovaj odmah i potvrdio.savetovao mu je da spava golisav od struka na dole user posted image , da je najbolje da sto manje greje testise i da nosi siroku odecu jer temperatura veoma utice na spermice.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 306
15.7.2009 20:04:50   
Ana RR
Išao je mm na preglede kod urologa, tu je sve ok, nema varikokelu.

Ne nosi veš kad spava, ne nosi ništa tesno, ne pije, ne puši.. i opet srauser posted image

(odgovor članu boje)
Direktna veza do poruke: 307
15.7.2009 21:25:31   
Sneža
Ana draga,baš sam se žešće skuser posted image kad sam pročitala,ebem mu miša,ali nemoj gubiti nadu draga,kad ste uspeli jednom-biće opet!!!

superbrzasnežaheroj

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 308
15.7.2009 21:27:36   
ljubičica
Naravno, ništa nije ne rešivo. Samo ne treba da se nervira, ni ona ni njen muž, jer stres je zeznuta biljka.

The day I will stop lovin you is the day I will close my eyes 4 ever!

(odgovor članu Sneža)
Direktna veza do poruke: 309
15.7.2009 23:39:37   
leptir
Draga Ana,neznam da li ću te utješiti ali MM je prvi puta imao 65 mil,drugi 10 mil,treć 20 mil a sad prije 20 dana je radiospermogram i ima 148 mil.Kod mene nema još user posted image ali ja se nadam da će biti.Svašta nešto utiče na te cifre i mi smo se jako bili zabrinuli ali treba ga raditi svaki treći mjesec jer dolazi do oscilacije.Nemoj biti tužna jer ti samo jedan treba a Bog će dati svima nama da nam se ispuni želja, samo što smo mi nestrpljive pa smo onda i nervozne.Tu smo jedna za drugu da si pomognemo.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 310
16.7.2009 7:55:18   
vila 07
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Nemam više nikakve nade.. treba skupiti novac za veštačku oplodnju, ovako nema šanse..
Ana, jako mi je žao zbog rezultata, ali nemoj da gubiš nadu!!!! MM ima 7 mil. i ne prestajemo da se nadamo.
Biće boljih rezultata, i ugledaćemo i mi user posted image .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 311
16.7.2009 17:58:13   
Ana RR
Divni ste drugari user posted image

Proći će me ovaj bedak, samo je sada u istom trenutku bilo puno loših vesti i sve me pogodilo..

P.S. Moram da napomenem da je sada analize radio u laboratoriji koju svi redom hvale, neću je imenovati, ali meni se ni najmanje ne dopada kako ti rezultati izgledaju,bar u elektronskoj formi u kojoj smo tražili da nam dostave. Jako malo informacija, spermokultura nam čak nije ni jasna, neverovatno. Moramo ih zvati da nam to protumače. Bzvz.

(odgovor članu vila 07)
Direktna veza do poruke: 312
20.7.2009 13:56:07   
Ana RR
Danima se mislimo zašto se spermogram toliko pogoršao.. i došli smo jednog zaključka..

MM je kupio neki lek na biljnoj bazi (od proizvođača Spemana) koji pomaže u smirivanju hemoroida (on ima neke unutrašnje i prave mu problem). Od kada to pije, hemoroidi su se povukli, i to mu je super. ALI, tada je počeo i da se kvari spermogram, prvo je pao na 20 mil, a sada je 9,21 mil.

Sada se ponovo vraća na staru terapiju koja mu je pomogla, i još ćemo da dodamo i proxeed. Nadam se da ćemo uspeti da to ponovo sredimo.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 313
20.7.2009 14:01:14   
Anoniman
Neka ode kod lekara da sredi hemoroide.

Držim vam fige! user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 314
20.7.2009 14:33:03   
Ana RR
Išao je on pre nekoliko godina ali rekli su mu da nije ništa strašno..

Od ovih tabletica mu se to sredilo... ali su se "sredili" i spermići user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 315
20.7.2009 14:34:14   
Anoniman
Ode lepo opet kod čike za hemoroide, i kaže da su tabletice fine, mnooogo fine, ali nema spermića, pa da mu neke od kojih će i spermiće imati.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 316
20.7.2009 14:35:19   
Ana RR
Mora otići, naravno. 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 317
23.7.2009 16:11:04   
dacca
A znate li vi da je mm MUKA da podje i uradi nalaz> user posted image . Njemu je muka da pita, akamo li da udje u prostoriju i odrdi posao...Nego ja da podjem da se raspitam i da mu ja ponesem uzorak i da ja odem za nalaz. smijesno.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 318
23.7.2009 16:15:50   
Ana RR
Pa bezveze.. mm je bez pitanja sve odradio, ni sama ne znam koliko puta je davao uzorak i ko zna još koliko puta će morati.. Kako kažu, što se mora nije teško!

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 319
23.7.2009 16:18:06   
dacca
a ja sam za ove dva mjeseca bila nekih 12 puta kod ginekologa, pila tableta... No nadam se da ce se potruditi. Voljela bih da znam, ako je u redu onda da se preorjentisemo na mene.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 320
23.7.2009 21:22:46   
bonita
drage moje cena profertila je u srbiji jako skupa.Evo sad sam bas pogledala na "onlineapotheke",i cena im je ovde u Nemackoj oko 110-115eur 180tableta.
Savetujem vam da ako imate nekog preko nije uzalud da ih kontaktiate.
Jer to je ogromna razlika u ceni.

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 321
27.7.2009 19:40:57   
bonita
drage moje,jel moze neka od vas da mi kaze jeli joj muz koristio profertil bez preporuke lekara onako na svoju ruku?I da li je uopste to dobra ideja?Jer ja bih ga jos sutra kupila za mm.
Zamolila bih vas za sto brzi odgovor.

(odgovor članu bonita)
Direktna veza do poruke: 322
27.7.2009 22:06:40   
Ana RR
Pa bolje je da prvo uradi spermogram, da se utvrdi u čemu je tačno problem.

Ali mislim da mu neće škoditi jer to su u principu samo vitamini.

(odgovor članu bonita)
Direktna veza do poruke: 323
28.7.2009 12:48:08   
bonita
ana hvala na odgovoru.
mm,je vec radio pre 4 mes i utvrdjeno je da ima manji br spermica.
Sada ovih dana treba ponoviti rezultat.
Ja cu mu svakako kupiti profertil,nece skoditi,kako kazes jer su to samo vitamini.A ako budes htela ti da ga uzimas svome muzu,hocu ti pomoci oko dostave iz de,jer vec sam pisala da je u srbii jako skuplji.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 324
29.7.2009 20:22:09   
Ana RR
Hvala ti draga user posted image user posted image user posted image

Ako bude trebalo, javiću ti! Za sada pravimo pauzu jer sam ja počela da radim.

(odgovor članu bonita)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here