Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 13.7.2009 23:03:15
|
|
|
|
Sneža
|
ma biće spermića i za izvoz!!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 13.7.2009 23:04:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Daće Bog, potonuh od muke
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 13.7.2009 23:07:14
|
|
|
|
Sneža
|
Anče,koliko je bilo zdravih i pokretnih zadnji put? Ma nemoj se nervirati-kad si jednom ostala trudna znači biće beba ihahaj!!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 14.7.2009 10:17:51
|
|
|
|
boje
|
cure, da vam se pohvalimo dobili smo rezultate spermograma i odlicni su.Nisam bas zapamtila sve brojke, ali u zakljucku stoji normozoospermija.Ukupan broj se povecao i to znatno, broj progresivno pokretljivih se takodje znatno povecao(mislim negde da je 70%).posto sam sad na poslu ne mogu vam izdiktirati rezultate, ali javljam se popodne. PROFERTIL JE ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samo jos da ugledamo nase ovog meseca
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 14.7.2009 10:21:25
|
|
|
|
ljubičica
|
Super, baš mi je drago!!!!!!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 14.7.2009 10:32:37
|
|
|
|
vila 07
|
IZVORNA PORUKA: boje dobili smo rezultate spermograma i odlicni su.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 14.7.2009 10:39:36
|
|
|
|
vila 07
|
Jel koristio samo Profertil? Za koliko mu se povećao broj? Mi smo pokušali svašta ali se nismo pomerili sa 7 miliona.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 14.7.2009 10:56:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Boje super!!!Baš mi je drago
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 14.7.2009 10:57:19
|
|
|
|
ljubičica
|
Ana
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 14.7.2009 10:58:25
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sneža Anče,koliko je bilo zdravih i pokretnih zadnji put? Ma nemoj se nervirati-kad si jednom ostala trudna znači biće beba ihahaj!!! Poslednji put je imao 20mil, dobra pokretljivost ali je imao puno nepravilnih formi, i to nikako da se popravi.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 14.7.2009 10:59:00
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: ljubičica Ana
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 15.7.2009 10:55:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Rezultat nikad gori... gore nego na samom početku..preplakala sam noć..
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 15.7.2009 11:05:52
|
|
|
|
Anastazija
|
Ana srecice mala! Zalutace jedan dobar opet, bas kao sto se vec dogodilo.. Tebi ne trebaju milioni, dovoljan je samo jedan! Glavu gore i muti! Priroda je cudo i cini cudesa... Desice se, videces...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 15.7.2009 11:37:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Nemam više nikakve nade.. treba skupiti novac za veštačku oplodnju, ovako nema šanse..
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 15.7.2009 11:40:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Nemam više nikakve nade.. treba skupiti novac za veštačku oplodnju, ovako nema šanse.. Anci, zao mi je...znam kako se osecas...kad spominjes VTO hoces pokusati prvo o drzavnom trosku?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 15.7.2009 11:41:44
|
|
|
|
Anastazija
|
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 15.7.2009 11:42:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne znam još ništa... trenutno sam u groznom bedaku i ne vidim izlaz..
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 15.7.2009 11:43:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Anči Ali uspelo je jednom. Bzvz se završilo, ali uspelo je.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 15.7.2009 11:43:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Rezultat nikad gori... gore nego na samom početku..preplakala sam noć.. Anči moja draga
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 15.7.2009 11:44:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Uspelo je kad je spermogram bio relativno ok.. a sad opet ima ispod 9 mil.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 15.7.2009 11:47:15
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Nemam više nikakve nade.. treba skupiti novac za veštačku oplodnju, ovako nema šanse.. Joj Ana
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 15.7.2009 11:47:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Uz terapiju?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 15.7.2009 11:47:56
|
|
|
|
daca77
|
Jao...Ana...evo, upravo sada citam. Bas mi je zao, ali ne sekiraj se bice sve ok. Kao sto je vec Anastazija rekla, tebi je potreban 1, a ne milioni.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 15.7.2009 11:50:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Nije mi jasno.. 20.06. je radio spermogram i tada je bilo 20 mil.. sad je radio u drugom labu, i ima 9 mil.. i još mu nisu uradili sve analize uz obrazloženje da nije bilo dovoljno sperme.. kako je to moguće, ne razumem?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 15.7.2009 11:52:12
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Uz terapiju? Dosta je smanjio lekove, i odmah se pogoršalo..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?