Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.6.2009 17:11:50
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Jao Ana bas mi je zao. Jel moze to nekako da se popravi? Ići će opet kod lekara, čisto na konsultacije. Videćemo da li će mu još nešto prepisati.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.6.2009 17:14:07
|
|
|
|
sneza24
|
Nadam se da ce vam sledeci rezultati biti mnogo bolji.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.6.2009 17:15:09
|
|
|
|
Shishica
|
Bice! Ja kad kazem to ima da bude i tacka!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.6.2009 17:15:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala Snežo.... nisam očekivala da će ovako biti.. bzvz.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.6.2009 17:16:09
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Bice! Ja kad kazem to ima da bude i tacka!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.6.2009 23:31:38
|
|
|
|
leptir
|
Molim vas da mi neko pojasni mm spermogram broj spermija 28,0x10 na6 broj spermija u ejakulati 142,8x10 na6 progresivnih 6% slabo pokretnih 32 % pokretni u mjestu 10% nepokretnih 52% Koliko može pomoći u inseminaciji?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 21.6.2009 9:19:24
|
|
|
|
Sneža
|
Ana baš mi je krivo zbog spermograma Koliki vremenski period je pio terapiju pa se stanje poboljša? Leptirčiću,ako idete na inseminaciju,oni će iz ejakulata probrati šta valja.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 21.6.2009 14:46:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Snežo, za tri meseca je sa 9,5 poboljšao na 22 mil. Onda je posle mesec dana radio još jedan spermogram i bilo je 35 mil. Sad, posle tri meseca je 20 mil. ne znam šta se desilo, mada smo zaista imali jako puno stresova i nerviranja poslednjih meseci a i to utiče. Trebalo bi opet da kupi L-Arginin i L-Karnitin i da ponovo to pije, i klomifen mu je puno pomogao.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 21.6.2009 14:54:32
|
|
|
|
dacica
|
ana-stres je najveci ubica spermica,provereno....a da probas da napravis onaj melem sa medom-pomaze...pozzzz
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 21.6.2009 14:56:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Nisam mu pravila to, mada on to voli, svaki dan jede med, semenke suncokreta i te gluposti, tako da bih mogla da mu to smutim!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 21.6.2009 15:04:47
|
|
|
|
Shishica
|
Kako se to pravi? To sa medom
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 21.6.2009 16:16:49
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: leptir Molim vas da mi neko pojasni mm spermogram broj spermija 28,0x10 na6 broj spermija u ejakulati 142,8x10 na6 progresivnih 6% slabo pokretnih 32 % pokretni u mjestu 10% nepokretnih 52% Koliko može pomoći u inseminaciji? Pogledaj ovo KLIK
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 21.6.2009 23:28:40
|
|
|
|
leptir
|
Ana, mm je pio i pije isad 1ooo mg C vitamina dnevno kažu da puno pmaže kod kvaliteta spermija a naročito ako muž puši.Naravno cink,selen, čaj crveni zdravac,matična mliječ.MM je imao samo 1o mil i puno mu se popravio, a nemoj brinuti tako se i kod nas znalo desiti da se smanji broj ,valjda osciliraju,nikad nije isto. Sve dok se popravlja valjda ima nade za
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 22.6.2009 15:47:22
|
|
|
|
boje
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Danas je mm radio spermogram.. sve se poremetilo Broj pao sa 35 mil na 20 mil, oper ima manje normalnih formi, povećali se nepokretni.. Grozno sam se smorila.. pa, draga ne mogu da verujem .bas mi je zao, a toliko se trudite.valjda je leptir u pravu kad kaze da ima perioda kada osciliraju...nemam pojma.draga, drzi se, nemoj biti tuzna....to se mora resiti.ljubim te puno
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 22.6.2009 15:52:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Malo sam klonula, sad mi sve opet deluje tako nedostižno.. jbg, valjda će se popraviti..
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 22.6.2009 16:00:14
|
|
|
|
boje
|
za sve postoji resenje.nemoj da si tuzna.svi smo uz vas
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 22.6.2009 16:02:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala draga
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.7.2009 11:44:19
|
|
|
|
marijaci
|
devojke ne znam koliko verujete u travke i babske recepture... ali evo nesto za sve one koji vole da probaju.... nisam proveravala da li je neko pisao o ovoj recepturu.. dok smo cekali da dodjemo na red za konsultacije u leskovcu...za ICSI u cekoanici je bio covek koji je cekao da se njegovoj zeni odradi transfer i on nam je rekao sledece, vezano za poboljsanje spermograma 250 gr. hajducke trave potopiti u 2 litra belog vina promesati , poklopiti i ostaviti da stoji 7dana nakon toga procediti kroz gazu i piti po casicu od rakije..... e sad...to se pije kao ne svako jutro..nego na dva-tri dana po jedna casica... medjutim, posto moj mm treba da da spermu na zamrzavanje...ovaj covek mu je rekao da pre tog postupka jedno 10 dana svako jutro pije taj preparat..... moj mm je odlucio da ce ne vezano za zamrzavanje i vantelesnu da pije tu mesavinu redovne(mislim u kontinuitetu na svaki drugi dan jedno 3meseca)...posto nam je ICSI oktobra-novembra evo veceras cedimo, i od sutra ujutru on pocinje da pije... pa koga sta zanima nek pita.....a za deset dana idemo da mm da uzorak za zamrzavanje....
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.7.2009 13:35:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Nisam čula za ovo.. pitaću muža da li hoće da proba..
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 6.7.2009 11:27:35
|
|
|
|
Nella79
|
Pozdrav svima! Ja vas, evo čituckam, pa bi da se raspitam za savet. Pošto sam nagovorila MM da ode i uradi spremogram, interesuje me gde u Novom Sad-u može da se uradi. Vidim pominju se razne klinike a pretpostavljam da se svuda zakazuje, a meni treba najhitnije (da ga gurnem unutra, dok se nije predomislio!!!!)! Pa da već jednom znam na čemu sam, pokušavamo oko šest meseci i ništa! Ne mogu još jedan ciklus da otplačem! Pomoć!!!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 6.7.2009 14:52:15
|
|
|
|
Verus
|
Nell79 poslala sam ti na pp gde da ide
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 6.7.2009 15:19:18
|
|
|
|
Republica
|
Ciao cure, postoji vishe nacina da se poboljsha spermogram. Prvo kafa,cigarete i alkohol out,eleminisati ako ima bakterijsku infekciju, ako je proshirena vena na testisimama regulisati jer veci protok krvi zgrejava spermu. Znaci icbaciti usko donje rublje i koristiti bokserice isto u svrsi hladjenja.Zamisli moramo da ih hladimo..hehehehe.Nema svadja ..sters isto ubija "glavonje".Izbegavati hemikalije i laptop ne u krilo vec vas ako mozhe da "nasadi".Duge vozhnje biciklom isto out.Prehlade , zapravo temperetura preko 38,5 isto ubija, tako da poslednja 3 meseca isto pre rada analize mora da se iskljuci. Krenuti sa vitaminima: kompleks B vitamina sa folnom kiselinom selen ...brazilski orah, luk,pecurke vitamin E vitamin C L-karnitin cink L-arginin ...lek je skup ali dnevna doza od 60gr semenke suncokreta zamenjuje dnevne potrebe. Inace isprobano je u 1l meda staviti samleveno po :100gr oraha,badema,suvog grozhdja,brazilski orah,leshnik, semenke od suncokreta.Pomeshati i uzimati kashiku izjutra i predvece. Ponoviti sprmogram svaka 3 meseca.Mada rezultati se razlikuju od laboratorija.Jedna pokazuje jedne nalaze druga druge. Pozdrav
< Poruku je uredio Ana RR -- 11.7.2009 16:46:29 >
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 6.7.2009 23:06:39
|
|
|
|
Sneža
|
Republica odlično Dodala bih još tabletice matičnog mleča
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.7.2009 10:58:48
|
|
|
|
Nella79
|
Hvala draga!!!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 13.7.2009 23:01:56
|
|
|
|
Ana RR
|
MM sutra radi još jedan spermogram, u drugoj laboratoriji... poželite nam sreću
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?