Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.6.2009 12:47:14
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: ljubičica IZVORNA PORUKA: boje ljubicice na znam kako mislis? To je ukupan broj spermatozoida u ejakulatu Ana reci mi da li ste se to vi odlucili na speman ili vam je dr preporucila? Kako kako mislim? Pa lepo ... Koliko je to u % ? Prosto. A, znam ja da je to ukupan broj spermatozoida, nisam debil... I mm je išao isto da radi spermogram, ali kod njega je bilo u % pa zato pitam. Ali, nema veze, nebitno je. Pa evo napisala sam otkud mi to za procente, a tebi niko nije ništa rekao zato što si ti htela da pomogneš, ovde i jesmo da bi pomogle jedna drugoj. Već zato što ne znaš zašto pitam pa mi daješ decidan odgovor kao da sam mentalno retardirana. E, znate šta, mene je spopao neki k**** i odjednom sam dobila napad nervoze pa da ne bih načepila nekoga ni krivog ni dužnog ja odo` pa kad se smirim ja ću da se vratim! Boje, sorry nisi ti ništa kriva !
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.6.2009 12:51:30
|
|
|
|
boje
|
IZVORNA PORUKA: ljubičica IZVORNA PORUKA: ljubičica IZVORNA PORUKA: boje ljubicice na znam kako mislis? To je ukupan broj spermatozoida u ejakulatu Ana reci mi da li ste se to vi odlucili na speman ili vam je dr preporucila? Kako kako mislim? Pa lepo ... Koliko je to u % ? Prosto. A, znam ja da je to ukupan broj spermatozoida, nisam debil... I mm je išao isto da radi spermogram, ali kod njega je bilo u % pa zato pitam. Ali, nema veze, nebitno je. Pa evo napisala sam otkud mi to za procente, a tebi niko nije ništa rekao zato što si ti htela da pomogneš, ovde i jesmo da bi pomogle jedna drugoj. Već zato što ne znaš zašto pitam pa mi daješ decidan odgovor kao da sam mentalno retardirana. E, znate šta, mene je spopao neki k**** i odjednom sam dobila napad nervoze pa da ne bih načepila nekoga ni krivog ni dužnog ja odo` pa kad se smirim ja ću da se vratim! Boje, sorry nisi ti ništa kriva ! ne znam sta da ti kazem.......valjda ti je lakse da se istreses na nekog koga uopste ne znas, ali nije fer. OK
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.6.2009 12:54:35
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Mod, evo sad baš gledam u njegov stari spermogram, piše referentna vredost od 20 do 250 mil. Baš čudno Znam da su nama uvek pominjali neku brojku od 40 miliona
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.6.2009 12:56:13
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: ljubičica E, znate šta, mene je spopao neki k**** i odjednom sam dobila napad nervoze pa da ne bih načepila nekoga ni krivog ni dužnog ja odo` pa kad se smirim ja ću da se vratim! Boje, sorry nisi ti ništa kriva ! Ljubičici tebe uhvatilo devojačko ludilo! Ajd udri u neku vreću da se malo isprazniš pa nam se vrati
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.6.2009 13:00:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Mod mislim da je kod tm bilo nešto oko 40 miliona, pa ti možda to ostalo u glavi!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.6.2009 13:00:41
|
|
|
|
boje
|
mislim da se pod tih 40 miliona misli da je to donja granica koja je potrebna da bi bilo na prirodan nacin.nisam sigurna
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.6.2009 13:06:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne, donja granica je 20 miliona, ali postoje slučajevi kada je bilo i ispod te granice a da je došlo do trudnoće!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.6.2009 13:07:56
|
|
|
|
boje
|
odlicno da je tako, onda mozda i imamo sanse.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.6.2009 13:09:05
|
|
|
|
Ana RR
|
ma uvek ima šanse!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.6.2009 13:11:14
|
|
|
|
dunja RR
|
ja gledam- na nalazu mm pise 75 miliona, a dr rekao da je to super super....samo sto sam ja problem
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.6.2009 13:18:39
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.6.2009 13:20:17
|
|
|
|
boje
|
IZVORNA PORUKA: dunja ja gledam- na nalazu mm pise 75 miliona, a dr rekao da je to super super....samo sto sam ja problem imala si problem sa endometriozom? Jel da?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.6.2009 13:21:11
|
|
|
|
dunja RR
|
da , nemam vise jajovode....tako da mi jedina sansa da dobijem VTO...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.6.2009 13:23:12
|
|
|
|
boje
|
jao, ja sam skroz zaboravila.Izvini duso, bas mi je zao.Nemoj da se sekiras sad, bitno je da znas da ima resenje problema. Samo hrabro i obavestavaj nas
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.6.2009 13:23:18
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: dunja da , nemam vise jajovode....tako da mi jedina sansa da dobijem VTO... Ma ima trojkice da rodis sa VTO
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.6.2009 13:24:52
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sneža IZVORNA PORUKA: dunja da , nemam vise jajovode....tako da mi jedina sansa da dobijem VTO... Ma ima trojkice da rodis sa VTO Snezo, ti me uvek razveselis....hvala ti....i ja tebi zelim od srca ...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.6.2009 13:30:59
|
|
|
|
dunja RR
|
da li neko zna da li to sto mm ima super nalaz spermograma povecava sance da VTO uspe, ja mislim da ne....znam da dr-i svakakao biraju kvalitetne spermatozoide....i ja imam dobre ovulacije....ali mislim da ni to nema veze....ali ono kontam u glavi.....da sebi olaksam
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.6.2009 14:05:47
|
|
|
|
barbara
|
ana80 rekli su mi da ti znas o azospermiji!moj zet ima azospermiju,nista pokretnih spermica!isao je raznim doktorima niko mu nije pomogao,cak su mu rekli da nikada nece imati dece a sa takvim nalazima nema sanse za vto!da li znas lecili se azospermija i kako?jer njega niko nije uspeo da izleci
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 17.6.2009 10:07:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Uh, draga, ne znam baš ništo posebno o tome ali sam ti našla neke linkove gde možeš pogledati: http://www.ttc.co.yu/muskiinfertilitet.html (za ovu dr kažu da je odličan urolog) http://www.stetoskop.info/Azoospermija-1632-s2-sickness.htm
< Poruku je uredio Ana80 -- 17.6.2009 10:08:44 >
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 17.6.2009 10:11:08
|
|
|
|
boje
|
da vas obavestim da sam sad zvala lab. i da su mi rekli da se posle antibiotika mora praviti pauza od mesec dana da bi se dao uzorak sad moram sve da odlazem, nista mi ne vredi da idem na konsultacije sa Kopitovickom kad nemamo nove rezultate. Jaooooooooooooooj, ko ce to docekati.Te zbog ovog cekaj, te zbog onog cekaj....vise mi je dosta.....nemam strpljenja
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 17.6.2009 10:11:59
|
|
|
|
Ana RR
|
E jbg... znam da je i mm pravio pauzu.. Izdrži draga, još malo
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.6.2009 17:03:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas je mm radio spermogram.. sve se poremetilo Broj pao sa 35 mil na 20 mil, oper ima manje normalnih formi, povećali se nepokretni.. Grozno sam se smorila..
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.6.2009 17:05:43
|
|
|
|
Shishica
|
Pa jeste li istrazivali malo kako se moze to poboljsati..mislim na sve moguce nacine...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.6.2009 17:09:41
|
|
|
|
sneza24
|
Jao Ana bas mi je zao. Jel moze to nekako da se popravi?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.6.2009 17:10:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma draga mi radimo na tome od oktobra, tad mu je bio očajan spermogram. Narednih meseci je baš dosta popravio nalaz, ali sad se malo opustio, neke stvari je prestao da pije i eto, sad je opet pao na donju granicu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?