bojanica7 -> RE: Skidamo pelenu! (7.6.2012 15:37:24)
|
evo pridruzujemo se gala i ja ovonedeljnoj grupici :) od ponedeljka smo ceo dan bez pelene. u gacama po kuci, a u platnenim kad idemo na igraliste ili nekud (cisto da ne pravimo bare). bolje mi je nego pre mesec dana jer ne piski na 15 minuta, vec na dva-tri sata, ali vise nego pre. doduse, ja se stvarno nimalo ne nerviram, necemo vracati vise pelenu, pa makar celo leto piskila po stanu :) nosu nece, nijednu. probali smo tri. cak sam kupila i nosu stolicu jer sam bila ubedjena da ce hteti jer se pali na stolice [sm=smiley36.gif] probacemo sa adapterom. vicedu da kupim neki na diznijeve princeze, posto ih obozava. i gace su s njihovim likovima. imamo podrsku baba i deda. evo juce bila kod sveki i preslacila ju je cetiri puta po podne. sve kroz smeh. piskila i na kravetu i na tepihu... na kraju su isle u butik da kupe helanke jer je sve sto su imali ispiskila. bas sam bila odusevljena sto sveki ni u jednom momentu nije bila u fazonu da stavi pampers :) al ne znam sto neke babe i dede nece, pa nece to raditi godinu dana, vec u najgorem sslucaju mesec- dva i to dva-tri puta dnevno... verus, helena je preslatka. see you soon :)) hihihiih. i super sto dolazite u ns :) cindy, bravo za mateju!!! em decak, em tako mali! sjajno! ostale mamike, drzim fige da se nose pune :) e da, ovo mi drugarica juce poslala http://scr.digital.nb.rs/document/II-407324 moze im biti zanimljivo da pisaju sa miskom piskom :)
|
|
|
|