RE: Skidamo pelenu! (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

Modessty -> RE: Skidamo pelenu! (6.6.2012 8:59:28)

stavi nošu pored kreveta. Desi se da mu skidam pampers i on već počinje da piški [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Skidamo pelenu! (6.6.2012 9:01:34)

I pre skidanja pelene to je bila prva faza koju je naucila, cim ustane na nosu! Pa sigurno dva meseca pre.
Posle je sama navikla i trazila ujutru, preko dana bas i ne, onda polako smo povecavali , e kad je vec tri cetiiri puta dnevno htela da sedne na nosu , znala sam da je to to - da je vreme da se odvikavamo!

minna -> RE: Skidamo pelenu! (6.6.2012 9:04:23)

Stavicu mu nosu u krevetac[sm=jezicek.gif] pa kad se probudi nek se sam skine i nek piski[sm=smiley36.gif]
Jao kakva sam, al sta cu kad me jos maltretira nocu, pa sam ujutru sva [sm=smiley29.gif]
Nista nosa pored kreveta i ujutru uzbuna odmah[sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Skidamo pelenu! (6.6.2012 9:12:17)

minna on bar hoće da gleda crtani dok ti spavaš. Danilo nam otvara oči i viče vreme za ustajanjeee, pjobudio se nindžaaaa [sm=smiley36.gif]

marince1 -> RE: Skidamo pelenu! (6.6.2012 9:14:44)

IZVORNA PORUKA: minna

marince, koliko on ima sada? Onda mu stavljas za vrtic, a skidate cim se vrati kuci? Kako tamo reaguje, jel prijavi nesto vaspitacicama?

Minna stavila sam mu pampers u vrticu i jutros ih zamolila da mu tutkaju nosu.
On nama kuci trazi nosu,ali njima u vrticu ne. [sm=smiley13.gif]
Nadam se da ce na moru to ici lakse

JMPM -> RE: Skidamo pelenu! (6.6.2012 13:09:34)

IZVORNA PORUKA: Modessty

IZVORNA PORUKA: JMPM

Nisam pametna za ovo...evo danas isto nije piskio dok nisam dosla po njega u 2.

Možda se stidi kao i Danilo. A da probaš da ti sa njim ujutru odeš u toalet ili gde već to rade u vrtićiu i da mu pokažeš šta i kako. Možda će mu biti lakše da prvi put to obavi sa tobom i kad nema milion dece oko njega

Dva puta smo vec to uradili tamo, bila je i vaspitacica jedna sa nama i pohvalila ga. Videcu kakvo je stanje bilo danas.

Modessty -> RE: Skidamo pelenu! (6.6.2012 13:13:20)

joj ja neznam kako će Danilo da reaguje kad i ako bude krenuo u vrtić. Mnogo se stidi i kad piški napolju uvek mora da bude neko žbunče ili drvo ili auto... nešto iza čega će da se sakrije. A piški isključivo stojeći. Nikako neće da sedne i da piški. Jedino kad kaki pa krene i da piški.

JMPM -> RE: Skidamo pelenu! (6.6.2012 13:15:47)

I njemu ce verovatno biti problem dok se malo ne opusti. Stefanu je jako dugo trebalo da svojevoljno hoce na nosu (od septembra do sada). I kada kod kuce piski u nosu sakrije se. Verovatno je to problem i nadam se samo da ga nece to dugo drzati [sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Skidamo pelenu! (6.6.2012 13:18:48)

videćemo kako će Danilo proći [sm=smiley1.gif] ja sam kolegama najavila da ću verovatno da odbolujem septembar i polazak u vrtić [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (6.6.2012 15:04:40)

Petra je sad legla da spava , kad ustane skidamo pelenu [sm=smiley1.gif]

Verus -> RE: Skidamo pelenu! (6.6.2012 15:04:45)

Zaboravila sam da napisem da je sama bila u sobi kad je kakila: nece nikad kad je neko tu, sad im treba privatnost za to. Odneli smo "gu" (govno) u wc solji i sama je pustila vodu. Sada je u fazonu "Bye, bye see you next time!". Tako da je mahala govancetu kad je pustila vodu i vikala mu "see you next time!". [sm=jezicek.gif] A ja se mislim "nadam se da se vidite opet-bas ovako!"[sm=smiley36.gif]
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Danas je kakila u nosu! Kad je dosla kuci iz obdanista. I posle kupanja mi je rekla "o o pi pi" Ja je pitam jel hoce "nona chair" kaze da, ja donesem i ona se ispiski[sm=bravo.gif] Kazu u obdanistu da piski cesto u nosu ali nije jos kakila. ALi srecna sam, veliki napredak za bubamaru[sm=smiley1.gif]

dijana1* -> RE: Skidamo pelenu! (6.6.2012 15:09:48)

Jao Verus [sm=smiley36.gif]
Preslatka je [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (7.6.2012 8:26:35)

Dan 1 - piskila samo jednom u nosu, posle popodnevnog spavanja , ostalo sve u gacice , nije kakila .
Dan 2 - probudila se s punom pelenom , sedela na nosi 15ak min , nakon toga piskila u gace , videcemo dalje ..

Modessty -> RE: Skidamo pelenu! (7.6.2012 8:38:28)

ribizla samo hrabroooo [sm=smiley36.gif] Ma naučiće...za koji dan

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (7.6.2012 8:39:54)

sad nema nazad , u subotu idemo na neki rodj cak u batajnicu , ne znam sta da radim sa sedistem ? kasnije cu do pijace i isto ne znam kako cemo ..

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (7.6.2012 8:57:59)

sad je pored mene piskila [sm=smiley36.gif]
sta rekoste , kad ce poceti da piski u nosu bar jednom dnevno ? [sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Skidamo pelenu! (7.6.2012 9:48:53)

stavljaj je da sedi odmah ujutru pa onda nakon nekih dva sata , otprilike toliko prodje vremena da se " nakupi" a da ne zadrzavaju ako stalno malo piska onda jos nije vreme za skidanje
a za as , stavi neki najlon ispod nje , ima tih musemi kojekakvih pa preko nje neku tetra pelenu da se ne upari a ako bude pispis sediste ce ostati suvo

Modessty -> RE: Skidamo pelenu! (7.6.2012 9:58:42)

danilo je prva dva dana piškio na 15 min. Onda smo jedan dan imali pauzu, tj nosili smo pampers. sutradan smo otišli kod prijatelja u vikendicu. deca su ceo dan bila napolju i bez pampersa pa je tako i Danilo. I tada je prvi put piškio stojeći i oduševio se. Tako smo krenuli. Više mu nismo stavlja pampers sem za spavanje

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (7.6.2012 10:05:53)

Ja biuh stavila pelenu ya put. Marko je skinuo pelenu početkom maja, za dve nedelje idemo na more, putovaćemo danju i planiram da mu stavim pelenu. 

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (7.6.2012 10:07:26)

I moje iskustvo je da u prvim danima nije dovoljno nuditi na dva sata, ja sam nudila na pola sata, pa lagano produžaqvala razmak.

New Mom -> RE: Skidamo pelenu! (7.6.2012 11:27:49)

Meni frka što je bliži vikend.[sm=smiley12.gif]
Al' kad sam već zacrtala... Huuuu...

Snelle -> RE: Skidamo pelenu! (7.6.2012 11:33:39)

NM, krećete? Ja ne znam ima li svrhe da krenem u petak posle posla, pa tokom vikenda, a onda od ponedeljka kod bake i deke sa pelenom [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

minna -> RE: Skidamo pelenu! (7.6.2012 11:37:38)

Ja kako se blizi vikend sve bih nesto da pomerim, jos se premisljam, treba u nedelju da idemo na rodjendan ne bih da mi tamo zapisava bas decu[sm=jezicek.gif]

IZVORNA PORUKA: Snelle

NM, krećete? Ja ne znam ima li svrhe da krenem u petak posle posla, pa tokom vikenda, a onda od ponedeljka kod bake i deke sa pelenom [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Snelle, i kod nas je tako samo sto ce biti u vrticu... ne znam sta cu

New Mom -> RE: Skidamo pelenu! (7.6.2012 11:39:08)

Kontam da ta dva početna dana mi pregrmimo, a za ponedeljak... Sve se nadam da kad vide da smo krenuli, da će pomoći ipak.
Samo ne znam šta ću sa mm ako npr. sedne na novu garnituru i "sredi je".[sm=jezicek.gif]

Snelle -> RE: Skidamo pelenu! (7.6.2012 11:39:32)

Ja bih na tvom mestu sačekala još malo, taman do godišnjeg, jer on još nema dve godine. Meni je druga godina kao neka prekretnica za to.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>