tekta -> RE: Skidamo pelenu! (8.6.2012 14:10:23)
|
drage moje, bez vas bi tesko! poceli smo odvikavanj, sa evo skoro 2,5 god. prvi dan kad sam ga skinula bili smo u dvoristu i piskao je sava 2 min i to malo tu, malo tamo pa malo ovde i tako, kao da je zadrzavao da bi imao svuda da obelezi beton[sm=smiley36.gif] drugi dan je ceo dan bio u peleni jer sam mislila da nema nikakve sanse, zadro da nece i bog! treci dan posle dorucka skinem mu pelenu i stavim ga da piki na nosu i nista, ali hoce da obavi u kupatilu na plocice pa je tamo i kakio i pikio i od tad mu nisam ni stavljala pelenu. celo pre podne je bio su cak je i tri puta sam trazio[sm=bravo.gif] ali nakon popodnevne dremke gacice su svaki put bile mokre! sledeci dan je opte bilo ok, ali ne trazi nego ga nudim, mada nosu nesto ne gotivi, vize voli da piki na beton ili da ''zaliva travu'', danas nam je 4 dan, od jutra do mraka je u gacama, nudim ga, nekad se upiski, a nekad sam trazi nekad iz dosade a nekad sto mu se stvarno piki, pelenu mu stavi kad spava, pa da vidimo hocemo li uspeti....
|
|
|
|