New Mom -> RE: Skidamo pelenu! (8.6.2012 21:13:04)
|
Suma prvog dana: upiškila se 9 puta (9 gaćica, 6 šorceva), ukakila se 1. Nijedno u nošu.[sm=smiley13.gif] Od ustajanja u 7h do 10.30h nije uopšte piškila. Onda je do 12h piškila 3 puta u gaće. Pa posle spavanja 1 taman što smo došle do stana (pred vratima), pa posle 10 minuta na parket, pa posle 20 minuta opet. Onda se kod svekijevaca i ukakila. Pa onda opet upiškila (nudila joj da ide na veliku šolju, kod njih ima adapter, i kao hoće, i krenem da je skidam, a ona počela da piški. Pa je htela da sedi na adapteru, zagleda se napred i kaže "ništa curi".[sm=smiley29.gif]). I večeras kad smo došli kući, u kuhinji. Tada je vikala "noša, noša, noša" i posle tog u momentu piškila. (Kad će naučiti da se suzdržava bar malo? Ima li neki period?). Posle me pitala da li se "Pepa uti" (Pepa ljuti) - rekla sam da hoće (to joj na gaćicama) ako piški u njih. Ja joj stalno tupim da traži nošu, ne znam koliko rečenica mimo toga da sam uopšte rekla danas. Babe smatraju da je ovo glupost, zaova me zvala da ispriča kako su oni skinuli klincu pelenu (skidali mu pelenu i stavljali na nošu nekoliko puta na dan u isto vreme), a mm mislim da će me se odreći (podržavao me dok se nije ukakila). Odlučila sam da joj dam priliku 10 dana, sa sledećim vikendom, a ako ne upali, odlažem do recimo avgusta.
|
|
|
|