bojanica7 -> RE: Skidamo pelenu! (10.6.2012 22:38:06)
|
nm, ja mislim da vi sjajno napredujete :) ipak je to treci dan i imas samo cetiiri popiskene gacice i dvaput nona. jos ti i govori kad skonta. mislim da moras biti ponosna [sm=bravo.gif] madre, dete ti je cirkus [sm=smiley36.gif] dijana, i kako se probudio? ja gali otkad je u gacama danju ne stavljam pelenu kad spava. i nijednom se nije upiskila. a danas je spavala tri sata. olga, imas pravo. hvala ti [sm=smiley1.gif] ivaj [sm=smiley31.gif], citala sam ja da i tvoja jeca redje piski. to me je tesilo [sm=jezicek.gif] skopcala sam *to mi je preslo od nm [sm=smiley36.gif] da slabije piski mozda jer je vrucina pa se znoji. nego, moja sveki je genije. kad smo se mm i ja sinoc vratili s vecere, a oni nam pokazuju slike gale kako sedi na nosi. ja u shoku. gala htela cokoladu, i sveki joj kaze da ce joj dati ako bude sela na nonu, i ona gospoja sela i sedela deset minuta. doduse, nije nista uradila, ali je barem sela [sm=smiley36.gif] i tako sam danas nastavila njenom metodom usllovljuavanja i upalilo je, tako da je prvi put piskila u nonu [sm=bravo.gif] suma sumarum, sedmi dan: 4:1 za gacice. ceo dan smo bili u dvoristu kod svekijevaca, i bila je samo u gacama, tako da nisam morala nista posebno da je presvlacim. ali mesta su bila simpa: prvi put nasred debelog tepiha, iako smo proveli svega pola sata danas unutra; drugi put napolju na travi, stojeci, u gacama i na patike; i treci put na stolici [sm=smiley36.gif] e da, i kakila je u gace naravno, ali je pomak to sto kad je pitam jel kakila kaze DA, a ne kao dosad NEEEEE.
|
|
|
|