tekta -> RE: Skidamo pelenu! (11.6.2012 14:26:13)
|
jupiii! nismo kakili u nosu ali nismo ni u gace! do 13h sam ga pratila i nije hteo da kaki, kad vec valjda nije mogao da izdrzi pristao je da kaki na beton pa kad je video kaku dok je baka otisla po parir da ga obrise jer sam ja bila zauzeta, on kakio jos na dve gomile[sm=smiley36.gif] i kaze gooono, opet! morala sam sici sa drveta posto sam brala visnje, da ga obucem jer je sve na silu hteo jos da kaki[sm=smiley36.gif] i jutros smo kakili u nosu uz vrlo malo ubedjivanja. da, a juce je ceo dan proveo u jednim gacicama[sm=smiley1.gif] tek u 19h se upiskio u gace ali tad ga je tata cuvao pa verovatno nije obracao paznju, znamo vec kakve su tate,ne sete se bas uvek... ali zadovoljna sam kako se sve odvija, iako sam ga danas namerno pustila da vidim hove li traziti sam, nisam ga nudila i upiskio se 3 puta, samo je prvi put kad se upikio rekao TAMO SE PIKI, WC SOLJI, ali ok, nadam se da ce ubrzo traziti i sam.... za sad trazi samo kad mu je zanimljivo- kada smo napolju, da bi ptavio barice na betonu i kada smo kod bake, jer tamo moze sam da povuce vodu kad obavi...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|