|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
16.9.2014 18:25:25   
Didy
Ja sam jednom razbila mobilni o pod, ali svoj. Ja sam eksplozivni tip i nekad baš burno reagujem. Mm ne bi palo na pamet da se fizički obračunava na bilo koji način sa mnom. A i kad bi mu palo, tu bi bio kraj. Moj nivo tolerancije prema nasilju je nula. Ili čak u minusu. No, svi smo mi različiti. Moja mama je uvek govorila za mog rođenog oca - Ima i gorih! Ja nikada ne bih trpela to što ona jeste, nekome je to normalno. Svi smo mi različiti i imamo različite stavove i kriterijume.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1951
16.9.2014 18:28:14   
Žapkić
E, sad, kad mo kod te famozne prevare:
Da li isto na brak utice prevara koja je se desila 1-om, 2 puta, par puta u vidu neke kres šeme ili prevara koja traje nekih 5-6 meseci i duže?
Da li biste oprostile ? Šta ne biste oprostile? I zašto?

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1952
16.9.2014 21:42:56   
doktorkakristal
Ne bih oprostila ni jednu varijantu ne zna se koja je gora

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1953
16.9.2014 21:47:02   
Torbica

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

Ne bih oprostila ni jednu varijantu ne zna se koja je gora

user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1954
16.9.2014 21:59:57   
Ipokrisia
slazem se, kakvo crno oprastanje, sta nastavimo zivot i pravimo se blesavi da je sve ok?! No thanks!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1955
16.9.2014 22:18:15   
Cakana84

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Da jeste kriv on bi mi priznao, pricali smo o tome vise puta...

izvini, u ovo bi mozda neko dete poverovalo...
da li stvarno mislis da bi neki covek prevario zenu, dosao i rekao? savestan bi se prvo razveo pa bio sa drugom, nesavestan bi je prevario i probao da sakrije. mislim da u ovom slucaju treca opcija ne postoji

Bubulence, objasnila si. user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1956
16.9.2014 22:27:00   
Mala Elena
Doooobrooo !user posted image
Elem, prevara je prevara. Ona koja se jednom desi obicno se i nastavi. Ne opravdavam nijedno od ponudjenih .user posted image

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 1957
16.9.2014 22:30:26   
Bibilib
Znate sta zene u svakoj situaciji aku mu zatrazite tel i on vam da moze da se razgovara mirnim putem a ako neko nekom pokusa da odme sledi samo svadja i nervoza a dal ce se nesto resiti time,cisto sumnja.A treba zena imati hrabrost da otme muzu tel.i to u se odmah vidi da odnosi nisu bas,bas

< Poruku je uredio Bibilib -- 16.9.2014 22:36:13 >

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1958
16.9.2014 22:30:50   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Didy
. Svi smo mi različiti i imamo različite stavove i kriterijume.

tacno tako.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1959
21.9.2014 2:03:57   
Klarita
Booooooooooze, ja ne mogu da verujem sta sam sve ovde propustila user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1960
21.9.2014 2:20:17   
moja ciklama

IZVORNA PORUKA: Žapkić
"Malo te jače stisne za ruku". Onda te ošamari. Onda te išamara. Posel nekog vremena te pretuče. Posle nekog vremena tvoje djete dođe na groblje da "vidi" svoju mamu...user posted image
Prepune su novine ovoga...
Ne , hvala!
Ja za sebe biram da neko može da me stisne za ruku ako me voli. Da neko može da podigne ruku ka mojoj glavi samo ako želi da me pomazi po licu.
Ja za sebe biram ovo i ne zaslužujem ništa osim toga!!!

user posted image user posted image user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1961
21.9.2014 4:29:14   
Mala Elena
Svakako da napraviste bauka od svega ovoga... svi smo mi ljudi drugaciji .Ja sam opisala tacno situaciju u kojoj muz uhvati za ruku, ramena nebitno zenu koja divlja na njegaa on pretpostavimo nije kriv, i divlja, divlja, divlja, tera svoje, ne cuje ga! Jel to treba da potraje dva dana ili ce se zaustaviti itim: hej smiri se, dodji sebi ! Za komunikaciju je potrebno dvoje. U slucaju da je zena prevarena i da ima DokaZ ! ocigledan , opet nema potrebe za bilo kakvim scenama , kulturno kaze sta ima, okrene se i cao-zdravo! Takvog muskarca nema vise u njenoj prici . Sve se radi damski , bitna je samokontrola .user posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 1962
21.9.2014 19:39:33   
emicaa
gadalo bi mi se posle da ga poljubim jer bih znala da je tako ljubio i drugu,nikad nikad ne bih presla preko prevare jer ako je jednom opet ce....
IZVORNA PORUKA: Žapkić

E, sad, kad mo kod te famozne prevare:
Da li isto na brak utice prevara koja je se desila 1-om, 2 puta, par puta u vidu neke kres šeme ili prevara koja traje nekih 5-6 meseci i duže?
Da li biste oprostile ? Šta ne biste oprostile? I zašto?

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1963
21.9.2014 20:38:38   
Bibilib
To je tacno ako zena bude 100 % sigurna da je prevarena onda joj se gadi bilo da je dodirne ili poljubi,odmah joj prodje kroz glavu da je to radio i drugoj ...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1964
21.9.2014 20:54:48   
Mala Elena
Naravno, slazem se ... neki ljudi su jednostavno rodjeni za prevare. Moram sad i ovo da iznesem- skoro mi na what's app bivsi salje poruku da me pita jesam li se porodila , posto je znao da sam trudna i pita da li bi htela da se vidim sa njim na "kafi" ...elem, cerkica mi je slatka ali ja sam jos sladja! Boze kako neki ljudi imaju pogresno misljenje i ne mogu da procene ko bi bio spreman na prevaru.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1965
21.9.2014 20:56:09   
Torbica
I ja mislim da ne bih mogla preko toga preci. A ni on. Mislim na prevaru.
Fizicko nasilje? Oci bih mu iskopala!

Mm ima stav da nema logike odrzavati kontakt sa bivsima. I to nije radio, a nisam ni ja. Oboje smo imali po jednu duzu vezu pre braka.

< Poruku je uredio Torbica -- 21.9.2014 20:57:45 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1966
21.9.2014 20:59:44   
Bibilib
Pa bre branila bih se kolko mogu ne bi cekala da istrise jaja na mene i da me maltretira...Sigurno bih dobila ali nebi sedela skrstenih ruku....

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1967
21.9.2014 21:01:45   
branki*
ja sam vec povela jednom debatu o ovome pre par meseci...
da,mogla bih da oprostim prevaru.

branki

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1968
21.9.2014 21:04:19   
Torbica
Ne znam, ja bih tada znala da mu nisam dovoljno dobra i to je glavni razlog zasto bih izasla iz takve price.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1969
21.9.2014 21:11:50   
Bibilib
I ja sam oprostila prevare u braku ali iz VEZE...Znaci saznala sam tek kad sam se udala da me je varao...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1970
21.9.2014 21:18:33   
Mala Elena
Branki , u kom slucaju bi oprostila prevaru?
Bibilib ja ne razumem ovo sto pises . Saznala si da te muz vara?

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1971
21.9.2014 21:22:37   
Cakana84
Meni zvuči kao da je već oprostila prevare koje su se desile u vezi, a saznala je za nijh kada se već udala.

Sada pronalazi kondom u dzepu kod tog istog, sada već muža, ali je izgleda već oguglala na prevare pa priča nije dobila epilog.

< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 21.9.2014 21:26:11 >

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1972
21.9.2014 21:23:16   
Bibilib
Udala sam se pa saznala da me je prevario u vezi....
Cakana je dobro razumela...

Direktna veza do poruke: 1973
21.9.2014 21:24:09   
Klarita
Uffff, bas teska tema, nemam pojma.
U vezi sam oprostila, sada ne znam ni da li sam trebalauser posted image ali ne znam da li bih u braku, mislim da ne bih, a opet...Zapkic je pitala sta je gore, pa iskreno, nemam pojma, ne znam i ne zelim da saznamuser posted image

Direktna veza do poruke: 1974
21.9.2014 21:34:20   
branki*

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Branki , u kom slucaju bi oprostila prevaru?

ne bih oprastala prevare ako mi je muz neki svalerski tip,pa da me vara na svakom koraku sa njih 10,znaci danas sa jednom,sutra sa drugom,a ja stalno oprastam .to ne bih jer je to onda njegov takav svalerski karakter i jebivetarski,i to bi ceo zivot bilo tako.
ali,oprostila bih prevaru za jednu noc ili prevaru na neko vreme ali sa jednom osobom....ukoliko bih smatrala da je brak vredan spasavanja,da ima tu dosta moje krivice,da sam se ponasala kao idiot prema mom muzu,da smo zahladneli...i,onda iskreno razgovarali i pokajali se za sve,zakljucili da ovo sto imamo je vredno da se zivi za to i da je nasa porodica najbitnija.(ovo pricam hipoteticki otprilike,mm me nije prevario nikad).

branki

Direktna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

IME ZA DECAKA
ljubavce

Koje ime je lepse?

Vuk (31%)

Vasilije (19%)

Luka (50%)

Ukupan broj glasova: 104

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here