|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
16.9.2014 13:21:19   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Da jeste kriv on bi mi priznao, pricali smo o tome vise puta...

izvini, u ovo bi mozda neko dete poverovalo...
da li stvarno mislis da bi neki covek prevario zenu, dosao i rekao? savestan bi se prvo razveo pa bio sa drugom, nesavestan bi je prevario i probao da sakrije. mislim da u ovom slucaju treca opcija ne postoji

Ja sam u ovo sto pricam 100% sigurna bubi !
E sad bih vam sliku poslali da se uverite da ima mu*a -da je muskarcina ! Ali bih bila off user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1926
16.9.2014 13:26:28   
Olga75
ima m*uda da udari zenu ?????????????????
i ti si zadovoljna svojom muskarcinom , brakom i tako time ???????????????
aferim , aferim

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1927
16.9.2014 13:29:17   
Anoniman
Olga ima nas raznih, taman da pocnemo da pisemo u ovoj temi user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 16.9.2014 13:30:09 >

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1928
16.9.2014 13:31:25   
Olga75
vala bas
ljubav boli user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1929
16.9.2014 14:46:49   
wivern

Ja sam u ovo sto pricam 100% sigurna bubi !
E sad bih vam sliku poslali da se uverite da ima mu*a -da je muskarcina ! Ali bih bila off user posted image

Izvini sad ali ja dosta slika muskaraca sa velikim m*dima vidjam u novinama u crnoj hronici. I sta to znaci imati m*da? Za mene sigurno ne ako moze da udari zensko iz bilo kog razloga. Zamisli da ti sutra jedan takav m*donja izudara dete jer mu je uzela telefon??
Svasta. Ali to je vec za ovu temu sto je stavila UM

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1930
16.9.2014 14:53:13   
branki*
meni je bzv da neko pise problem i da se sprda,odnosno da izmislja nesto,pa da prati reakcije i stavove nas.ja svaki savet dam iskreno i ozbiljno kao da jeste takva situacija.ako si nesto napisao,uzimam to tako.druga je stvar kad se salim ili zezam,tad obicno stavim ovaj osmehuser posted image ili napisem da se salim.

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1931
16.9.2014 15:02:47   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ima m*uda da udari zenu ?????????????????
i ti si zadovoljna svojom muskarcinom , brakom i tako time ???????????????
aferim , aferim

Ooo pa vi ste ovo preozbiljno shvatile! Ispade da me tuce!
Da, jako sam zadovoljna time sto cujem od njega, sto se jasno izjasnio sta za njega znaci prevara . Mnogi muskarci su pi*ki*e, nemaju muda da priznaju. Tada bi sigurno bio kraj, a ja bih se zapitala da li sam ja doprinela tome na neki nacin . Ne ispada on samo tu majmun , svako zasto ima svoje zato a najlakse je muskarca osuditi i natovariti mu svu krivicu. Slabost je prevariti ali svi mi ljudi imamo po koju .
Kad bih mu otela telefon, kao sto je neko gore opisao, kako bih ja sebe predstavila? Kako bih potcenila njegovu licnost ! Necu ni da mislim o tome kamoli da uradim...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1932
16.9.2014 15:20:10   
Olga75
znas sta , on te vara a ti kriva ?
pa ti samu sebe predstavljas i to kako se predstavljas meni je totalno , ono , hmmm pa eto cudno
sve u svemu voli ti tvog mudonju varali se ili ne , tukli il ne
tvoj zivot , tvoj brak , tvoji stavovi user posted image
i ja hipoteticki govorim

Direktna veza do poruke: 1933
16.9.2014 15:24:25   
Mala Elena
E bas hocu kad hocu user posted image
Samo sam korektna, tj moji stavovi su korektniuser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1934
16.9.2014 15:33:23   
doktorkakristal
Pitanje je da li bi ti njega izudarala da ti otme telefon
A to da bi ti priznao nema sanse

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

Direktna veza do poruke: 1935
16.9.2014 15:36:19   
emicaa
Ja mislim da nijedan nebi priznao prevaru dok ga ne uhvatiš na djelu,mogu oni pričati šta hoće.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1936
16.9.2014 15:37:19   
Trcosava
Ček, meni nije jasno. Muškarac će da prevari, jbg slabost, a žena će da potkopa njegovu ličnost i autoritet jer mu uzme telefon? user posted image user posted image user posted image

Ljudi po zilioniti put pišem - kad neko vara i hoće da sakrije - uradiće to. Ako je dovoljno pametan.

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 1937
16.9.2014 15:39:50   
World
Ja glasam za Olgu! user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1938
16.9.2014 16:48:39   
Torbica
Svasta.... Olga, respect!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1939
16.9.2014 17:10:25   
Mala Elena
E Trco bas me nasmeja user posted image Nisi dobro shvatila, otimanje telefona povezujes sa tim da je muskarac prevario .Ja pricam o tome ako nije. Uvek postoje dve strane. A b. je neko savetovao da otme tel...i razlupa o pod, pa stanite ! Pricom se sve resava a ne ovako.
Doco , niko ovde ne prica o tuci ne znam kakvoj, moze to biti recimo stisak ruke i ono :polako, smiri se! To je moze da se svrsta pod normalnu partnersku komunikaciju?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1940
16.9.2014 17:12:26   
Olga75

E bas hocu kad hocu user posted image
Samo sam korektna, tj moji stavovi su korektniuser posted image

ma svakako , ja te ne ubedjujem
ja samo eto pisem sta ja mislim user posted image

Direktna veza do poruke: 1941
16.9.2014 17:13:43   
Mala Elena
Torbice , nije "svasta "...svako ima pravo na misljenje , ja cenim tudja . Ova prica gore je previse dramatizovana od strane drugih. .Hvala. user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1942
16.9.2014 17:15:46   
wivern

Doco , niko ovde ne prica o tuci ne znam kakvoj, moze to biti recimo stisak ruke i ono :polako, smiri se! To je moze da se svrsta pod normalnu partnersku komunikaciju?

Naravno da ne moze, nije me ni rodjena majka hvatala za ruku niti ikada udarila a kamoli neki baja da na meni silji onu stvar.
A moze kod onih sto ce za izaci u vestima i biti glavna vest mesecima.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1943
16.9.2014 17:15:58   
Mala Elena
Olga, naravno. Volim dadiskutujem , nema nista lose u tome. Ti si meni i dalje cool user posted image

Direktna veza do poruke: 1944
16.9.2014 17:41:15   
Torbica
Imamo razlicite kriterijume, nekome je normalno nesto sto meni nije!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 1945
16.9.2014 17:53:04   
Mala Elena
Wiv, to nije " baja " nego suprug, zivotni saputnik. U svakoj vezi ima nesuglasica, kako mislis da se to resi ako ne kroz razgovor ! Ako me neko napadne a ja nisam u krivu, i pravi scene i ne cuje sta mu se prica, pa naravno da cu ga uhvatiti za ruku i smiriti situaciju. Zar zena treba da divlja na muza a on da sedi kao papucica i povije glavu...? Otisle smo daleko, ali ne volim kada zena vodi glavnu rec u kuci i glumi gazdu user posted image user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1946
16.9.2014 17:59:06   
Didy
Jedno je uhvatiti za ruku, a drugo je malo jače uhvatiti za ruku. Meni je i stiskanje ruke nasilje.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 1947
16.9.2014 18:06:38   
Žapkić
"Malo te jače stisne za ruku". Onda te ošamari. Onda te išamara. Posel nekog vremena te pretuče. Posle nekog vremena tvoje djete dođe na groblje da "vidi" svoju mamu...user posted image
Prepune su novine ovoga...
Ne , hvala!
Ja za sebe biram da neko može da me stisne za ruku ako me voli. Da neko može da podigne ruku ka mojoj glavi samo ako želi da me pomazi po licu.
Ja a sebe biram ovo i ne zaslužujem ništa osim toga!!!

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1948
16.9.2014 18:07:48   
wivern

Wiv, to nije " baja " nego suprug, zivotni saputnik. U svakoj vezi ima nesuglasica, kako mislis da se to resi ako ne kroz razgovor ! Ako me neko napadne a ja nisam u krivu, i pravi scene i ne cuje sta mu se prica, pa naravno da cu ga uhvatiti za ruku i smiriti situaciju. Zar zena treba da divlja na muza a on da sedi kao papucica i povije glavu...? Otisle smo daleko, ali ne volim kada zena vodi glavnu rec u kuci i glumi gazdu user posted image user posted image

Hoces da mi objasnis gde sam ja napisala da zena divlja i histerise i pravi scene? Zao mi je ako si se prepoznala u mom postu, ja sam govorila o sebi i o onome kako ja razmisljam. Sto bi ti malopre rekla svi imamo pravo na svoje misljenje, ili izgleda samo ti smes da ga iskazes. user posted image

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1949
16.9.2014 18:09:20   
Ipokrisia
prvo ja mm ne bih razbila mobilni ili sta god kad bih nasla nesto sumnjivo sto bi ukazivalo na prevaru jer nisam eksplozivan tip, ja bih se pokupila i otisla, bez ikakve diskusije.A recimo da je vec doslo do toga, da sam takva i da razbijam stvari , u ovom slucaju ste spomenuli mobilni telefon, verujem da ako je otkriven ne bi nikako reagovao po tom pitnaju jer bi razumeo zasto sam to uradila (nije iz hira vec sa velikim razlogom i njegovom krivicom!). E sad kad bi nastala neka svadja ovako svakodnevna i da ja krenem da divljam i razbijem nesto njegovo, verovatno bi i on razbio nesto moje, ali ne bi mene dirao. Ljudi koji razbiju tako neku stvar prilikom svadje ili je bace negde najcesce to i sluzi za izbacivanje besa i negativne energije, upravo da ne bi doslo do fizickog kontakta sa nekom osobom. Medjutim, ja necu ovo ni da razmatram jer ne mogu da se nadjem u takvoj situaciji.

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 16.9.2014 18:11:01 >

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

spavanje :)
lepoticka

kad je vasa beba pocela da spava cele noci bez budjenja

odmah po rodjenju (16%)

do 3 meseca (27%)

sa 6 meseci (19%)

sa godinu dana (12%)

12-18 meseci (12%)

posle 18 meseci (13%)

Ukupan broj glasova: 164

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here