|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
15.9.2014 22:41:13   
Torbica
Sta je tu normalno? user posted image Ja sam po tom pitanju izricita. Ako ti nije dobro, pakuj se. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1901
15.9.2014 22:48:56   
mamica 91
Glupa ja user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Unina mama

Mamice ja sam citala na drugim temama, ne ovdeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1902
15.9.2014 23:21:00   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

MALA ELENA jesam li ja dobro skontala da bi tebe muz tresnuo necim ako bi mu proveravala mobilni user posted image

Ne inace, nego u takvoj depresivnoj situaciji . Da jeste kriv on bi mi priznao, pricali smo o tome vise puta...Ali ako bih ga ljubomorno napala, skocila na mobilni , verovatno bi me tresnuo , kako god...user posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1903
16.9.2014 9:36:08   
lelaigor
Bogme, ja ne znam. Ja sam dete razvedenih roditelja, po meni je uvek ovako: bolje dobar razvod nego loš brak. Ako dobro poznajem mm, a mislim da ag poznajem, oboje smo za to da ako postoji ikakva mogućnost da prevarimo, pre ćemo doći i reći:" Slušaj, nešto nije u redu sa nama." A i rekla sma mu milion puta, kastriraću ga! user posted image
B, ja mislim da treba lepo da sednešp i razgovaraš sa njim, ja sam uvek za neke ultimatume. Ne bih uopšte čekala da on gura telefon ispod dupeta i sl. Rekla bih mu ad se kupim sa decom, ako ne bude hteo da mi kaže šta se dešava. Nisam 100% sigurna ad bih se razvela posle prevare, sve zavisi kakve su okolnosti. ALi ostavila bih ga ako ne bi mogao ništa iskreno da mi kaže.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1904
16.9.2014 9:54:11   
Rosita
Ne znam sta bih rekla osim da je mm juce procitao neki post sa ove teme, ne znam koji, prosao pored kompa i bacio oci i samo mi rece ccccccc, Boooozeeee sta vi sve ovde pisete user posted image user posted image user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1905
16.9.2014 10:18:05   
emicaa
Rosita bolje sakrivaj da ne vidi,što manje zna šta se ovde piše to bolje...napraviće nam muževi ustanak protiv rr user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1906
16.9.2014 10:23:21   
Rosita
Hahaha emice, ma slucajno on to, njega ne zanima previse osim ako je neka informacija u pitanju, ja redovno uzimam njegov telefon da idem na fb i rr kad mi nestane neta, tamo sam trajno ulogovana, jedino se ljuti kad ne izadjem user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1907
16.9.2014 12:22:46   
Ipokrisia
i ja i muz imamo jedno od drugog sifre za pristup svemu, mailovima, facebooku...Nekad on ne stize da nesto odgovori ili napise pa meni trazi da mu procitam sta je neko poslao i izdiktira mi sta da odgovorim user posted image kaze unapredio me je za svog konsultanta spoljnih poslova user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1908
16.9.2014 12:26:51   
Klarita
Ipo, kakav konsultant, ja mu dodjem ministarka bez portfelja user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1909
16.9.2014 12:26:58   
Rosita

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

i ja i muz imamo jedno od drugog sifre za pristup svemu, mailovima, facebooku...Nekad on ne stize da nesto odgovori ili napise pa meni trazi da mu procitam sta je neko poslao i izdiktira mi sta da odgovorim user posted image kaze unapredio me je za svog konsultanta spoljnih poslova user posted image

Hahaha, isto! A mm je uvek zanimljiviji moj fb jer imam vise raznih prijatelja, najsmesnije je kad mi kaze e video sam ti tog i tog tu i tu, a nikad ga nije ni upoznao :) Ali stvarno ga ne zanimaju sad neka moja dopisivanja od Kulina Bana da bi to citao, a nema ni vremena. Meni je to ok. Moja najbolja drugarica smatra da je nedopustivo da joj decko uzme telefon ili ona njemu, mozda je njoj neko nesto pisao sto taj neko ne zeli da vidi druga osoba, nije stvar u skrivanju nego iz postovanja prema toj osobi...

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 1910
16.9.2014 12:30:14   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Da jeste kriv on bi mi priznao, pricali smo o tome vise puta...

izvini, u ovo bi mozda neko dete poverovalo...
da li stvarno mislis da bi neki covek prevario zenu, dosao i rekao? savestan bi se prvo razveo pa bio sa drugom, nesavestan bi je prevario i probao da sakrije. mislim da u ovom slucaju treca opcija ne postoji

Direktna veza do poruke: 1911
16.9.2014 12:33:15   
Ipokrisia
ja sam se toliko uzivela u ulogu da sam redovno umesto njega konkurisala za neke poslove, i nekad zaboravim da mu kazem, pa kad ga zovu na razgovor on nema pojma o cemu se radi user posted image i sta ce samo uzdahne i kaze opet ona moja zena user posted image pa sta da radim, nema on vremena da se bavi drustvenom mrezama i konkursima, mora imati svog zastupnika user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1912
16.9.2014 12:35:35   
Klarita
Bubi, mislim da se nije lepo izrazilauser posted image ,mislim da je htela reci da kad bi ga napala on bi joj priznao sto je isto diskutabilno. Moj bi priznao mozda tek kad bi mu stavila noz pod glavu, ali onu donjuuser posted image *=(sad sam ja vulgarna user posted image )
Samo dzaba sve to, ako ne stima, bez'' i gotovo, cu se sad natezem tu, jesi, nisiuser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 16.9.2014 12:37:13 >

Direktna veza do poruke: 1913
16.9.2014 12:37:21   
serpica
Klarita a mozda i ne bi da nam ne kvari prijateljstvo user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1914
16.9.2014 12:39:05   
Olga75
a da , kad stavis noz pod glavu donju , sta mislis da ce da prizna
ako prizna zna sta sleduje ako ne prizna mozda ce se pokolebati i skloniti ostar predmet
prefrigani su oni ali lako se citaju

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1915
16.9.2014 12:40:56   
bubulence
bas tako, nema ispravljanja krive Drine, ako ne stima , pakujem se (citaj pakujem ga) i dovidjence..
p.s. ako ti budes terala muza od kuce daj mu moju adresu user posted image .
p.s.2. mnogo ti je lepo detence!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1916
16.9.2014 12:44:55   
mali_mis
Ma sta ti da ga pakujes, nek se pakuje sam user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1917
16.9.2014 12:45:55   
Klarita
Ma. Bubi, zeno, jeste, lose se pa ja izrazi sada. Ispravi me ti, moja srodno duso. Da, pakuje se on, ne ja user posted image

Serpi, prijateljice su tu da dele sveuser posted image Vidimo se uskoro, ako se odlepim od RR da se pakujemuser posted image

I da dodam i ja, RR deca najlepsa na svetu a, jos i najpametnija user posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 16.9.2014 12:47:14 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1918
16.9.2014 12:47:50   
bubulence

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Ma sta ti da ga pakujes, nek se pakuje sam user posted image

to se samo tako kaze user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1919
16.9.2014 12:54:25   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

B. , ja uopste ne kapiram, mozda nisam pazljivo procitala , sta ti je rekao? Bio sa drustvom i sta? Odakle kondom? Ja u zaklinjanje ne bih verovala nego u njegovu reakciju .

izvini elena ja tek sada videla poruku,bio je sa drustvom kod kolege to vece a za kondom do je kao odavno,pre mesec dana mu je dao kolega dok su se salili.

***Deca su najvece blago !!! ***

Direktna veza do poruke: 1920
16.9.2014 12:56:24   
Bibilib

Bibilib da ti nas malo ne zekisuser posted image da nam bude zanimljivouser posted image

Nisi fer majke mi ja neznam sta cu da radim a ti mislis da se salim,ima ovde dosta tema za salu...ebes ga user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1921
16.9.2014 13:12:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bibilib

Bibilib da ti nas malo ne zekisuser posted image da nam bude zanimljivouser posted image

Nisi fer majke mi ja neznam sta cu da radim a ti mislis da se salim,ima ovde dosta tema za salu...ebes ga user posted image

Izvini onda, a sto satalno stavljas ovaj znak na kraju svakog postauser posted image user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 16.9.2014 13:13:22 >

(odgovor članu Bibilib)
  Direktna veza do poruke: 1922
16.9.2014 13:13:17   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: wivern

I sta je na kraju rasplet sa B?
Ja sam izgleda nesto propustila?

Na poslu se zezali, pa mu dali kondom, a ja ne shavamt je li B trudna trenutno, ili ima dvoje dece, cas pise jedno cas drugouser posted image

Ja imam dva sina sa njim naravno i imamo u planu jos jednu devojcicu(posle ovoga ne,zato imali smo u planu),i ne vidim razlog sto bi lagala!Da bi vama bilo zanimljivo ili da bi se neko sprdao samnom? Ne taman posla, samo sam trazila savet od vas...i neki su mi pomogli. Ato se slicice tice user posted image meni ovo ne deluje kao trudna zena,vec kao ljuta ali ok izvinjavam se stvarno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1923
16.9.2014 13:15:57   
Anoniman

Aaaa sada si sve razjasnila , ali si u nekoj drugoj temi, naci cu i kojoj, napisala da si trudna pa nikako da pohvatamo, imas li decu, ili ocekujes,dete, pazi sta pises, zbunjujes nasuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 16.9.2014 13:17:04 >

(odgovor članu Bibilib)
  Direktna veza do poruke: 1924
16.9.2014 13:16:25   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: Rosita

Ne znam sta bih rekla osim da je mm juce procitao neki post sa ove teme, ne znam koji, prosao pored kompa i bacio oci i samo mi rece ccccccc, Boooozeeee sta vi sve ovde pisete user posted image user posted image user posted image

Isto! user posted image ali ja znam sta je procitao -bila sam fina ono za razliku u godinama,- "ali kad se pogledamo ruse se barijere" haha user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Колица.
пеперутка16

Колико дуго сте превозили своје дете у колицима након што је могло да прохода?

Користимо само носач. (77%)

Док није проходао. (8%)

Све док више није хтео да иде у колица. (8%)

До једне године. (0%)

До две године. (8%)

До три године. (0%)

Ukupan broj glasova: 13

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here