|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
15.9.2014 13:36:28   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Bibilib da ti nas malo ne zekisuser posted image da nam bude zanimljivouser posted image

user posted image user posted image user posted image

Von sve je moguce, znas kada se pojedine teme aktiviraju , odmah plane RRuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 1876
15.9.2014 13:37:49   
vonavoj
I meni je palo na pamet.ali reko bicu dobra!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1877
15.9.2014 13:41:02   
Anoniman
cccccc mene iskvari ova rr , a tako sma bila dobra i fina u pocetkuuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 1878
15.9.2014 14:13:04   
Mala Elena

Bibilib da ti nas malo ne zekisuser posted image da nam bude zanimljivouser posted image

Zar je moguce da nisam samo ja tako zla? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1879
15.9.2014 14:16:30   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Zar je moguce da nisam samo ja tako zla? user posted image user posted image user posted image

ME nije temauser posted image user posted image

Salim seuser posted image

(odgovor članu Mala Elena)
  Direktna veza do poruke: 1880
15.9.2014 15:02:50   
World
Mislim da ga je smlavila necim dosad.. oklagijom.. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1881
15.9.2014 15:55:31   
Mala Elena
user posted image , moguce . Ili ona upravo vara njega user posted image b. nemoj da se ljutis .

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1882
15.9.2014 16:51:11   
isidora88
a sto mu ne uzmes telefon i proveris ko mu to salje poruke, zove ili sta vec, istog momenta da mi tako krije telefon bih mu uzela i sve proverila, a posle mu tresnula telefon pa nek se dopisuje sa kim hoce.
naravno i otisla bih sto dalje od budale, mrzim ljude koji lazu, varaju, muteuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1883
15.9.2014 17:19:58   
emicaa
kad smo mm i ja bili vjereni,mjesec dana pred vjencanje je umrla njegova baka,sjedimo na sparatu neka njegova rodica i ja i ona meni prica kako je mene mm pokusao prevariti sedmicu nakon vjeridbe,na jkednoj svadbi gdje sam i ja bila sa njim,ne mogu vam opisati kako sam se tad osjecala,dolazi mm kod nas i ja skidam vjerenicki prsten i dajem mu i kazem mozes ga dati Dragani,on izgubljen,sve mu ispricam i on se kune da uopste nema pojma sta se tad desavalo jer je stvarno bio pijan,ova i dalje po svom,on je nju vani htio poljubit bla bla...drugi dan nazovem tu djevojku i pitam nju sta je se desavalo i ona kao nista posebno,ona bila vani,mm izasao,prisao da se pozdrave,poljubio je u obraz i vratio se unutra...bila sam sspremna da raskinem vjerudba i sreca pa sam nazvala i nju,zato uvjek poslusajte objasnjenje i ne trcite pred rudu sa zakljuccima...
jos da dodam,ta rodica kad je cula da znam sta je bilo u fazonu ona nije bila blizu njih pa joj se izdaljine ucinilo kao da se ljube user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1884
15.9.2014 17:30:30   
wivern
I sta je na kraju rasplet sa B?
Ja sam izgleda nesto propustila?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1885
15.9.2014 17:32:38   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: wivern

Na poslu se zezali, pa mu dali kondom, a ja ne shavamt je li B trudna trenutno, ili ima dvoje dece, cas pise jedno cas drugouser posted image

(odgovor članu wivern)
  Direktna veza do poruke: 1886
15.9.2014 17:39:10   
Klarita
UM user posted image za moc zapazanja.

Rasplet bih bas volela da saznam, mada kad se neko tako upetlja, retko kad se ispetlja, ako me razumete.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1887
15.9.2014 17:51:48   
wivern
Aha, znaci mala nevesta u najavi..
Epizoda 103259: to be continued

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1888
15.9.2014 17:52:57   
Anoniman

Aha, znaci mala nevesta u najavi..
Epizoda 103259: to be continued

Wiw nemoj takouser posted image mozda ovo ipak bude Odbacena sa upola manje epizodauser posted image

(odgovor članu wivern)
  Direktna veza do poruke: 1889
15.9.2014 17:57:35   
wivern
Pa ne moze UM, ne moze ona biti odbacena u ovom slucaju..ako nju muz vara moze samo ona njega da odbaci. Sto znaci ipak je mala nevesta.
Boze me oprosti mi se sprdamo a zeni mozda nije uopste lako.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1890
15.9.2014 18:04:00   
Mala Elena

Boze me oprosti mi se sprdamo a zeni mozda nije uopste lako.

Sada se pokajala sto je zapocela temu...user posted image
Ma , sve i da je vara, treba lepo da sedne i prizna, kada je vec ova farsa zapoceta. Budi musko do kraja.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1891
15.9.2014 18:08:21   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: isidora88

a sto mu ne uzmes telefon i proveris ko mu to salje poruke, zove ili sta vec, istog momenta da mi tako krije telefon bih mu uzela i sve proverila, a posle mu tresnula telefon pa nek se dopisuje sa kim hoce.
naravno i otisla bih sto dalje od budale, mrzim ljude koji lazu, varaju, muteuser posted image

Eh kakvih sve ima... ovo oznaceno ne bih ni stigla da uradim, pre bi me tresnuo necim! user posted image user posted image ...naravno ako nije istina a meni nabujali hormoni pa divljam.user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1892
15.9.2014 18:27:33   
mamica 91
Ja nigde nisam procitala da je napisala da je trudna user posted image osim sto je stavljala 'user posted image ' na kraju par postova, ali kontam da zena nije skontala sta to znaci...user posted image ...ne deluje mi da laze... ili sam ja ipak naivna user posted image

Na poslu se zezali, pa mu dali kondom, a ja ne shavamt je li B trudna trenutno, ili ima dvoje dece, cas pise jedno cas drugouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1893
15.9.2014 18:30:08   
Anoniman
Mamice ja sam citala na drugim temama, ne ovdeuser posted image

(odgovor članu mamica 91)
  Direktna veza do poruke: 1894
15.9.2014 21:57:16   
doktorkakristal
MALA ELENA jesam li ja dobro skontala da bi tebe muz tresnuo necim ako bi mu proveravala mobilni user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1895
15.9.2014 22:04:06   
Torbica
user posted image user posted image ne znam sta da kazem!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1896
15.9.2014 22:16:53   
Ipokrisia
Ja sad udjoh u nestle temu posle dugo vremena pa mi neke stvari postase jasnijeuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1897
15.9.2014 22:19:04   
wivern
Au Ipo ala kasnis, a i ovde si u pogresnoj temi user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1898
15.9.2014 22:32:22   
Ipokrisia
user posted image evo bezim, sad videh i onu drugu temu za nagrade pa umrla od smeha ko nikad user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1899
15.9.2014 22:38:05   
Didy
Ja prosto ne verujem. user posted image
Mada, sinoć mi je bila drugarica i kaže sedela sa bratovim drugom, on malo popio i priča joj kako on prevari svoju ženu često (imaju troje dece, u braku su nekih 7-8 godina). Kao - to je sasvim normalno, u braku seks postane monoton, ali to su sve šeme na jedno veče, ona to ne zna, ne bi voleo ni da ona sazna, neće on da je povredi, a ovako dobro njoj, dobro njemu. Neću da morališem nešto, ali meni tu ništa nije dobro ni za koga.
Bibilib, raščisti to do kraja, na finjaka ili da leti perje, ali moraš znati na čemu si, u suprotnom ćeš se pojesti. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Imena
Barbarica

Koje vam se ime najvise svijda?

Vuk (21%)

Lazar (19%)

Filip (25%)

Petar (14%)

Pavle (21%)

Ukupan broj glasova: 111

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here