|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
15.9.2014 8:24:57   
mali_mis
mm je ubedjen da ja ovde kod mame imam svalera, i kad on posalje pare za dete, da ja to trosim na svalera user posted image I onda kad krene da kaki o tome, ja mu odvalim da imam 7 komada, svaki za svaki dan u nedelji. E onda ja njega pitam, jel me vara, i kaze on "ne, jer zivim u malom mestu, i odma bi se proculo i tebi bi sigurno neko javio" user posted image Eto mene mm ne vara jer zivi u malom mestu. Mada i kad bi to uradio, molila bih Boga da se lepo zateleba u tu "svoju" i da mi se skine sa dnevnog reda user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1851
15.9.2014 8:53:47   
doktorkakristal
MM user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1852
15.9.2014 8:59:27   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: World

ja se ne salim, davno sam mm rekla ako slucajno dodje u situaciju da me prevari da obavezno koristi kondom da ne navuce kakvih bolestina.. to bi mi bilo gore nego ta ista prevara definitivno..

ja sam mom rekla da ce odmah biti sec sec user posted image user posted image kuka kako nije dobio 9 meseci,pa nisam ni ja..trudna sam!user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1853
15.9.2014 9:13:02   
branki*
bibilib,mozda je to i istina sto prica,ali ako kazes da voli da muva i petlja,budi na oprezu.

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1854
15.9.2014 9:35:16   
Mala Elena
Hahahaha ......ma takvi su oni , ne znaju da se izraze , nije on mislio tako ! Haha , ja bih se valjala od smeha da mi je mm to rekao mali misu. user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1855
15.9.2014 9:38:45   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

ja ne bih mogla toliko dugo da izdrzim da ne isteram svari na cistac
mozda ti se cini da drzi mobilni sada ti svaka situacija noze delovati sumnjivo

Ahahah , ma da joj se ne cini !user posted image mislila si da joj se cini da pika poruke a ne drzi telefon, valjda toliko vidi. Uh al sam bukvalista user posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1856
15.9.2014 9:39:24   
Peace*
Znate šta je meni prvo palo na pamet kad sam pročitala o čemu pišete?
"Pa dobro, koliko puta su u klubovima delili kondome".
I ja se zaista ne šalim. Veoma često mi se desilo da u izlasku postoje promoterke koje ih dele.

Naravno da bih ja otkačila da nađem kondom kod mm, ali eto, kao neko nepristrasan sam odlučila da napišem šta sam pomislila.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1857
15.9.2014 10:33:00   
doktorkakristal
MALA ELENA mislila sam na poruke kucam i ne razmisljam user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1858
15.9.2014 11:43:57   
World

IZVORNA PORUKA: emicaa

Mene kad bi moj prevario mogao bi komotno pokupit neku bolest jer nebi imao prilike da je na mene prenese...

ma jeste, ali dok ti saznas, a ono se vec bakterije, gljivice i virusi odomacili i kod tebe user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1859
15.9.2014 11:46:16   
emicaa
Na to nisam mislila kad sam pisala user posted image .

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1860
15.9.2014 11:57:43   
Bibilib
Znate sta nista nije iskljucivo,rekla sam vam za kondom kako je navodno stigao do njega a drzi tel.u rukama i ja upadam u dnevnu jer sam kupala dete,a on tel.pod dupe.Pitam ga sta radis on kao gledam tv a gde ti je telefon rekoh,on u dzepu,ja kazem da vidim a on ga vadi i onako ozbiljan...Pa mu rekoh sto lazes,a zasta te lazem on meni,telefon ti bio ispod dupeta rekoh a on poce da se smeska i kao majke mi mahinalno sam ga spustio tu...Zamisli ga molim te...user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Bibilib -- 15.9.2014 11:58:27 >

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1861
15.9.2014 12:00:30   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: Peace*

Znate šta je meni prvo palo na pamet kad sam pročitala o čemu pišete?
"Pa dobro, koliko puta su u klubovima delili kondome".
I ja se zaista ne šalim. Veoma često mi se desilo da u izlasku postoje promoterke koje ih dele.

Naravno da bih ja otkačila da nađem kondom kod mm, ali eto, kao neko nepristrasan sam odlučila da napišem šta sam pomislila.

Znam i ja da dele kondome po klubovima ali znam i da on tamo ne ide...user posted image user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1862
15.9.2014 12:04:00   
branki*
bibilib,a npr da je stvarno prevara u pitanju(ovo samo hipoteticki pisem),sta bi onda,koji bi ti bio potez,jesi razmisljala o tome?
ne znam..ili najbolje da ti sa njim odmah krenes da razgovaras,da on vidi da si ti ozbiljna i da se ne z...ebavas sa tim,tako da se odmah sasece ako bi se nesto eventualno rasplamsalo izmedju njega i te neke i da se spasi ako je vredno spasavanja.

branki

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1863
15.9.2014 12:05:17   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: branki RR

bibilib,mozda je to i istina sto prica,ali ako kazes da voli da muva i petlja,budi na oprezu.

znam da je muvao i svrljao dok smo bili u vezi 5 god.ali sam to saznala tek kad sam se udala pa me zato sada nista nebi iznenadilo od njega...nego kad se desi ovako nesto, to te pogodi pa ne znas sta da radis... kao grom iz vedra neba... ovamo sve ok ljubavi,sreco,cmok,cmok,cmok a tamo kondom u dzepu user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1864
15.9.2014 12:08:44   
Bibilib

bibilib,a npr da je stvarno prevara u pitanju(ovo samo hipoteticki pisem),sta bi onda,koji bi ti bio potez,jesi razmisljala o tome?
ne znam..ili najbolje da ti sa njim odmah krenes da razgovaras,da on vidi da si ti ozbiljna i da se ne z...ebavas sa tim,tako da se odmah sasece ako bi se nesto eventualno rasplamsalo izmedju njega i te neke i da se spasi ako je vredno spasavanja.

pa iskreno juce mi je svasta padalo na pamet,mozda sto sam bila pod stresom ali kad smo pricali ukunuo se u decu da je to vece bio kod druga tj.kolege sa ostalima a i za kondom se ukunuo...e sada ne mogu da pojmim da je tolki specko da se kune u decu a da nedaj Boze laze...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1865
15.9.2014 12:09:12   
Misha i Ljisha
nemate dece jel tako? Ako radite na deci (a pretpostavljam da zato kondome ni ne koristite) odmah prestani sa radnjama na bebi dok ne isteras to do kraja. Jos ti samo fali da usosis neko nevino dete i da bude bez oca ili jos gora varijanta da ostanes sa njim ako te vara zbog deteta. Prvo resi jedno pa se baci na drugo

sad vidim sta si napisala, nemas tiker pa sam mislila da nemate zajednicke dece.

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 15.9.2014 12:11:04 >

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1866
15.9.2014 12:12:20   
branki*
kad se ljudi uhvate u lazi ,a hoce da se izvuku,u stanju su sve da kazu,pa i lazno da se kunu u svakog,veruj mi.u svakom slucaju,ja bih mu pripretila,da se ne zeza i ne sali,brak i deca su ozbiljna stvar,da se uzme u pamet i da neces da tolerises te klinacke gluposti,zbog cega dopusta da se zena koju voli i koja m,u je rodila decu sekira zbog neceg,a sam kaze da to sala.dobro,onda neka ispravi i neka ti ne daje povoda vise za sumnju i brigu.

branki

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1867
15.9.2014 12:15:06   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

nemate dece jel tako? Ako radite na deci (a pretpostavljam da zato kondome ni ne koristite) odmah prestani sa radnjama na bebi dok ne isteras to do kraja. Jos ti samo fali da usosis neko nevino dete i da bude bez oca ili jos gora varijanta da ostanes sa njim ako te vara zbog deteta. Prvo resi jedno pa se baci na drugo

sad vidim sta si napisala, nemas tiker pa sam mislila da nemate zajednicke dece.

tiker ne mogu postaviti a pokusavala sam,a imamo dva sina...moji andjeli tj.nasi

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1868
15.9.2014 12:17:31   
Bibilib

kad se ljudi uhvate u lazi ,a hoce da se izvuku,u stanju su sve da kazu,pa i lazno da se kunu u svakog,veruj mi.u svakom slucaju,ja bih mu pripretila,da se ne zeza i ne sali,brak i deca su ozbiljna stvar,da se uzme u pamet i da neces da tolerises te klinacke gluposti,zbog cega dopusta da se zena koju voli i koja m,u je rodila decu sekira zbog neceg,a sam kaze da to sala.dobro,onda neka ispravi i neka ti ne daje povoda vise za sumnju i brigu.

to sam mu i ja rekla da sam ozbiljna i da cu pokupiti decu i otici budem li se uverila u to da je laz ono za sta se ukunuo u decu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1869
15.9.2014 12:18:19   
Ipokrisia

Bibilib, meni se sve cini da on tu izigrava nek muskarcinu, a ti kao neka ponizna zenica trckaras za njim ne bi li dobila neki odgovor, a on se samo poigrava i uziva user posted image

ne znam kakva si ti i koji ti je prag tolerancije , ali ja znam da ga ne bih molila za odgovor ! zasto je on od starta napravio situaciju da samo ti brines sta on radi, pa mozes i ti da varas pobogu!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1870
15.9.2014 13:15:00   
Mala Elena
World ,user posted image
Upravo tako, kao da je to tako jednostavno. ..

< Poruku je uredio Mala Elena -- 15.9.2014 13:18:52 >

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1871
15.9.2014 13:20:19   
Bibilib
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Bibilib, meni se sve cini da on tu izigrava nek muskarcinu, a ti kao neka ponizna zenica trckaras za njim ne bi li dobila neki odgovor, a on se samo poigrava i uziva user posted image

ne znam kakva si ti i koji ti je prag tolerancije , ali ja znam da ga ne bih molila za odgovor ! zasto je on od starta napravio situaciju da samo ti brines sta on radi, pa mozes i ti da varas pobogu!

nisam ga molila za odgovor,dobila sam ga odmah ali sam insistirala da se ukune jer mu nisam verovala...a st se varanja tice mozemo svi ali nije u redu prvo zbog sebe a posle i zbog dece...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1872
15.9.2014 13:25:21   
Mala Elena
B. , ja uopste ne kapiram, mozda nisam pazljivo procitala , sta ti je rekao? Bio sa drustvom i sta? Odakle kondom? Ja u zaklinjanje ne bih verovala nego u njegovu reakciju .

Direktna veza do poruke: 1873
15.9.2014 13:33:47   
Anoniman
Bibilib da ti nas malo ne zekisuser posted image da nam bude zanimljivouser posted image

Direktna veza do poruke: 1874
15.9.2014 13:35:10   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Bibilib da ti nas malo ne zekisuser posted image da nam bude zanimljivouser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here