|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
14.9.2014 13:20:03   
Olga75
verovatno bih provukla iglu kroz kondom i vratila ga u dzep
i pratila reakcije

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1826
14.9.2014 13:22:35   
Klarita
Sreca u nesreci je da koristi kondom user posted image Kako bi inace saznala da te vara? I ono sto je jos gore, cime sve moze da te zarazi? (sorry, ali ja sam uvek pod pretpostavkom da varaju sa nekom shlj tamo droljomuser posted image )

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1827
14.9.2014 13:27:32   
mali_mis

IZVORNA PORUKA: Olga RR

i pratila reakcije

ajoj user posted image

Pitaj ga otvoreno, ako vidis da muljavi, stani, smiri se, i pravi se da nije bitno. A onda prati situaciju. Ako svrlja sam ce se otkriti.
Nervozom, vikanjem neces nista postici, samo ces se jos vise iznervirati.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1828
14.9.2014 13:43:50   
Žapkić
ne znam... Ja bih , verovatno, stavila negde gde može da vidi kad je sam-(ali da ne mogu deca da uzmu i sklone mislići da se sa tim igra) negde u kupatilo, npr. na veš mašinu, lavabo, kadu i sl. I pratila reakciju kad izadje iz kupatila. Ušla bih posle njega i ako je sklonio, lepo bih ga, onako hladno, pitala:"Izvini da li si ti uzeo moj kondom sa ... (veš mašine, lavaboa, kade...)?" Mislim da bi totalno ostao bez teksta, a onda bih ga "iščupala iz šarki"!!!

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1829
14.9.2014 13:45:41   
amelia
Odmah bih nastao haos u kuci ako mi ne koristimo kondom a da ga nadzem u njegovom dzepu trebao bi da ima neki mnogo mnogo dobar izgovor i opravdanje..a ne bi ga imao... nazalost ja mislim daje prevara u pitanju. user posted image Inace sta ce njemu kondom ako ga ne koristite sigurno nije mu dao drug da mu ga pricuva STRASNO!!user posted image

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 1830
14.9.2014 13:50:40   
Olga75
mada , ja sam cula ovakvu pricu :
jedan poznanik , tada je bio jos momak je bio na terenu ( on je bio TT monter ) i jedan kolega ga zamoli : hajde molim te na lancic stavi moju burmu , kaci mi se i smeta mi i tako
i on naivan okaci tu burmu i uvece oni odu u kafanu i kolega bez burme privede zensku
tako da , oni su vrlo prefrigani

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1831
14.9.2014 13:52:51   
doktorkakristal
ja ne bih imala strpljenja da pratim situaciju,odmah u napad da se isteraju stvari na cistac

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1832
14.9.2014 13:55:47   
Žapkić
Doco, strpljenje, izgleda dolazi sa godinama...user posted image Ali, Boga mi, i nestrpljenje!!!user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1833
14.9.2014 13:57:56   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Olga RR

i pratila reakcije

Najbolji odgovor, takodjeuser posted image user posted image user posted image Olga ti si kraljica!

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1834
14.9.2014 13:58:09   
doktorkakristal
ZAPKIC vrlo moguce,za sad sam tempirana bomba user posted image salim se malo,ne pravimod muve magarca ali ako mi je nesto sumnjivo ja brate mili pitam,kontam da bi on isto uradio

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1835
14.9.2014 14:23:00   
Mala Elena
Ja bih uradila kao wiv , potpuno isto. U sebi bih sagorela ali bih bila mrtva hladna. Kazes da je video tvoju reakciju? Pa sta ti je rekao? Kako je delovao? Nekad mozes kroz mimiku vise da dobijes nego iz samih reci.

Direktna veza do poruke: 1836
14.9.2014 14:29:38   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Klarita

Sreca u nesreci je da koristi kondom [sm=smiley2.gif] Kako bi inace saznala da te vara? I ono sto je jos gore, cime sve moze da te zarazi? (sorry, ali ja sam uvek pod pretpostavkom da varaju sa nekom shlj tamo droljomuser posted image )

joj,ovo je surovo,ali bar znas da se stiti..

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1837
14.9.2014 14:39:24   
Cakana84
To znači da se tek sprema za akciju, još ga nije upotrebio ili je taj ostao od celog pakovanja. Slažem se sa Klaritom, samo da ti ne prenese neku boleštinu. Ne znam kakva je osoba, većina bi urlala jer napad je najbolja odbrana, napraviće te ludom, on tako fin, a ti umišljaš. Ako te vara, znaće da si oset_ila nešto pa će početi da se bolje krije. Iskoristi da preturiš po telefonu ili po fejsu, moraćeš da nađeš nešto. Samo polako i sistematski, hladne glave. Proveri kada se vrati kući da li još uvek ima kondom kod sebe. Izvini, ali ako te vara, mnogo je glup.

Jao Olga, odlično. user posted image Još i mišolovka kada bi mogla da stane. user posted image

< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 14.9.2014 14:41:18 >

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1838
14.9.2014 14:54:50   
wivern
Kako god okrenes nikako to ne guraj pod tepih. pitaj otvoreno pa sve i da se pravda i pravi te ludom znaces sta ti je ciniti. O tome morate da raspravite, na kraju moze i sve da se zavrsi dobro.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 1839
14.9.2014 14:56:47   
Trcosava
Wiki, Olga user posted image

Raspadoh se od smeha

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 1840
14.9.2014 15:26:43   
Torbica
Meni je sve to strasno. Pitala bih otvoreno, bez uvijanja....

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1841
14.9.2014 21:43:02   
isidora88
ako te nije prevario ocigledno je da planira i pokusava, skot jedanuser posted image
ja bih muzu na glavu (mislim ovu goreuser posted image ) navukla i naterala ga da tako izadje i vise se ne vraca.

< Poruku je uredio isidora88 -- 14.9.2014 21:47:11 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1842
14.9.2014 21:53:24   
Sanjica26 RR
A zasto bi trazila po fejsu, po porukama. Odmah treba otvoreno da ga pita i da razresi tu brigu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1843
14.9.2014 22:50:43   
World

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: Klarita

Sreca u nesreci je da koristi kondom [sm=smiley2.gif] Kako bi inace saznala da te vara? I ono sto je jos gore, cime sve moze da te zarazi? (sorry, ali ja sam uvek pod pretpostavkom da varaju sa nekom shlj tamo droljomuser posted image )

joj,ovo je surovo,ali bar znas da se stiti..

to mi je prvo palo na pamet.. ipak je covjek odgovoran.. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1844
14.9.2014 23:24:55   
Bibilib
Drage moje hvala na savetima...pitala sam ga i znate sta je rekao" Dok sam bio na poslu nesto smo se zajebavali sa kolegom naravno u vezi toga i on mi je dao kondom a od tad je proslo mesec dana"...I bla,bla naravno da ne verujem moram da ga pratim u stopu....

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1845
14.9.2014 23:25:00   
Mala Elena
World , sreca u nesreci user posted image
Mi se salimo a ko zna kakva je situacija.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1846
14.9.2014 23:27:12   
Bibilib
trenutno je tu pa ne mogu puno da vam pisem ali cu zato sutra....I dalje sam ljuta i to puno,samo ga posmatram i non stop drzi tel.u rukama kao da ceka neku poruku...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1847
14.9.2014 23:30:14   
World
ja se ne salim, davno sam mm rekla ako slucajno dodje u situaciju da me prevari da obavezno koristi kondom da ne navuce kakvih bolestina.. to bi mi bilo gore nego ta ista prevara definitivno..

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1848
15.9.2014 7:58:40   
emicaa
Mene kad bi moj prevario mogao bi komotno pokupit neku bolest jer nebi imao prilike da je na mene prenese...

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1849
15.9.2014 8:24:29   
doktorkakristal
ja ne bih mogla toliko dugo da izdrzim da ne isteram svari na cistac
mozda ti se cini da drzi mobilni sada ti svaka situacija noze delovati sumnjivo

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here