|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
24.2.2014 20:27:37   
Наташица
TILF мислим да је транџа. има и SILF (sister) I DILF (dad), има још једно, али боље да не знате!

"timeo hominem unius libri"

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1776
24.2.2014 21:59:01   
tijatija

IZVORNA PORUKA: Наташица

TILF мислим да је транџа. има и SILF (sister) I DILF (dad), има још једно, али боље да не знате!

a odakle sve ti to znas user posted image user posted image

(odgovor članu Наташица)
Direktna veza do poruke: 1777
24.2.2014 22:17:10   
Наташица

IZVORNA PORUKA: tijatija

е да знаш да сам малоприје сама себи "честитала" што то знам. коза, морам знати све што не би требало. ма једном се кроз неки разговор провукло MILF па ја онда запиткивала мужа и тако сад знам свакојаке комбинације тих будалаштина :)

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1778
25.2.2014 8:40:19   
Didy

е да знаш да сам малоприје сама себи "честитала" што то знам. коза, морам знати све што не би требало. ма једном се кроз неки разговор провукло MILF па ја онда запиткивала мужа и тако сад знам свакојаке комбинације тих будалаштина :)

A odakle on sve to zna? user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Наташица)
Direktna veza do poruke: 1779
25.2.2014 8:45:13   
Anck Su Nmaun
user posted image user posted image E sad me lepo nasmejaste..pa gde ode ova tema !?

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1780
25.2.2014 9:03:41   
Trcosava
Khm

user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1781
25.2.2014 9:13:05   
Наташица

IZVORNA PORUKA: Didy

A odakle on sve to zna? user posted image

немам појма, ваљда паметан човјек...user posted image него, да нас RR не опомињу, да се ми врнемо на тему. сад мене занима каква је ситација код анонимне?!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1782
25.2.2014 9:20:04   
Anck Su Nmaun
Definitivno je izucila sve uz nasu pomoc ..mislim na ove skracenice user posted image

(odgovor članu Наташица)
Direktna veza do poruke: 1783
25.2.2014 13:57:29   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

nema veze s temom al moram da dodam da postoji i kategorija TILF Teacher i'd like to f (ja se slogirala posto sam ja nastavnik ahhahaha)

user posted image user posted image user posted image
Ja sam prosla vatreno krstenje muvanja 14-ogodisnjakauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1784
28.2.2014 22:01:04   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 1785
28.2.2014 23:40:55   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Anoniman

user posted image

Nije valjda.... user posted image
Bas mi je zaouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1786
1.3.2014 11:05:40   
Olga75
Anonimna sta bi ?
prihvatio je da se vidite iii ?
mislim sta je bilo ?

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1787
18.4.2014 23:55:20   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1788
19.4.2014 0:09:21   
Anoniman
Vec neko vreme se dopisujem sa jednim tipom.Videli smo se par puta ali samo smo popili kafu i pricali u kaficu,doduse u drugom gradu , nista nije bilo medju nama.Ja sam u braku, imam dete.Sa suprugom sam u jako losim odnosima.Taj tip sve zna.On je slobodan, stariji je 6 godina od mene, i ne navaljuje ni na sta.Medjutim medju nama postoji neka hemija i zelja to znamo oboje.Mi dugo razgovaramo, pisemo poruke, kako da se izrazim kao da mi je najbolji drug..Neznam da li se samo pravi i glumi da je tako divan i da me razume i sve vezano za moj brak i situaciju u njemu..Hoce da odemo negde na vikend sami ili ako ne mogu sama, sa detetom kaze da mu nece smetati samo da smo skupa...Privlaci me ali ipak me strah bilo sta i da zapocinjem sa njim jer neznam da li gresim...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1789
19.4.2014 0:53:45   
jovicaa
a da se prvo razvedesuser posted image nemam pojma kako to funkcionise....

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1790
19.4.2014 8:48:09   
doktorkakristal
ja mislim da treba da budes bas oprezna,ne znam sad koliko to dopisivanje traje,ali nemoj da se probudis jednog dana razocarana,kada imamo problem u braku vrlo brzo budemo privuceni necim drugim i ne sagledavamo realno situaciju,tada nam se sve drugo cini idealno i lako je manipulisati nama,nemoj pogresno da me shvatis ja ne moralisem sama ti dajem savet da prikocis i dobro razmislis

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1791
19.4.2014 9:23:35   
Trcosava
user posted image
Jel da kažem iz prve ruke?

Prvo nek ona lepo vidi kakav je on, pa nek onda razmišlja o razvodu.
Doduše, ja nisam imala dete. Ali sve jedno, prvo se ispipa drugi teren.
Bilo kako bilo, ako brak ne valja - bez drugogo terena ili sa - treba ga prekinuti.

Bolje i dobar razvod nego loš brak. Uvek bilo i biće.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1792
19.4.2014 14:25:04   
doktorkakristal
user posted image TRCO ne pricam iz licnog iskustva,sto ne znaci da se i meni moze desiti

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1793
19.4.2014 22:16:24   
Anoniman
Ja sam bas dosta oprezna,jos uvek nisam uradila niti ikad prevarila supruga.Mada sve vise razmisljam o tome jednostavno sa ovim covekom samo jos to nisam uradila, nisam spavala sa njim.Vec sam pre napisala da zna moju pricu o braku i svemu ...Za sada je on divan prema meni, nezan.Doca je napisala da je lako manipulisati sada dok sam ranjiva jeste slazem se, ali nekako mi prija da sam opet nekome pozeljna, da me saslusa i da pokusa na neki nacin da mi pomogne.

Direktna veza do poruke: 1794
20.4.2014 9:34:38   
mama micki
Anonimna, ja bih na tvom mestu, pokušala da budem poželjna mužu, naravno, to važi ako ga još uvek voliš. Ja sam sa mm već osam godina, i iskreno ne bih ga menjala nizašta na svetu. Svi imaju krize u braku, po meni, prevara nije samo ako spavaš sa nekim, po meni je prevara i to što ti radiš sada sa tim čovekom. Veća nego što misliš da jeste. Da me ne shvatiš pogrešno, ne osuđujem te. Samo iznosim svoje mišljenje. Po meni, ako ti nije dobro u braku i ako ne voliš muža, prvo se razvedi pa onda budi srećna sa nekim drugim. I da li si možda razmišljala zašto je taj čovek takav prema tebi? Možda je samo divan i dobar zato što još nisi spavala sa njim, a bojim se da ćeš se razočarati ako do toga dođe. I posle shvatiš da si prešla granicu i prevarila muža koji te ipak voli, a zašto? Na tvom mestu, ja bih dobro razmislila. U svakom braku ima kriza, neke traju i duže vreme, ali mislim da nije rešenje da svoje nezadovoljstvo u braku lečiš na taj način, mislim da nije pošteno. Zamisli obrnutu situaciju i pokušaj da sagledaš stvari iz ptičije perspektive, pa probaj da zamisliš kako bi se ti osećala da znaš da se tvoj muž druži, dopisuje i viđa sa nekom drugom. Opet ponavljam, ne želim da te osuđujem, svako ima prava da radi šta hoće sa svojim životom. Moj savet ti je da se preispitaš i ako dođeš do zaključka da još uvek voliš svog muža, prekini "vezu" sa tim čovekom, ma kakva ona bila i potrudi se da spasiš brak. Ono što ti se sada čini dobrim, najverovatnije nije dobro. Iskreno, mislim da je tom čoveku sa kojim se viđaš to samo maska i priprema terena. Ne bih volela da sam u pravu ali ljudi su takvi, na sve spremni da dođu do cilja, posebno muškarci. Ja ti želim sreću i uspeh šta god da odlučiš! Pozdrav!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1795
20.4.2014 9:39:13   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ja sam bas dosta oprezna,jos uvek nisam uradila niti ikad prevarila supruga.Mada sve vise razmisljam o tome jednostavno sa ovim covekom samo jos to nisam uradila, nisam spavala sa njim.Vec sam pre napisala da zna moju pricu o braku i svemu ...Za sada je on divan prema meni, nezan.Doca je napisala da je lako manipulisati sada dok sam ranjiva jeste slazem se, ali nekako mi prija da sam opet nekome pozeljna, da me saslusa i da pokusa na neki nacin da mi pomogne.

A to što radiš sada je? Šta?

Prevara ne mora da bude fizička. I to što radiš je prevara, samo dopisivanje i viđanje sa nn likom. Nije on tvoj drug od pamtiveka pa sad kao idem sa njim na kafu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1796
20.4.2014 9:49:23   
branki*
anonimna,razumem sve sta pises...taj muskarac ti pruza paznju,zastitu,mozda i pomoc,slusa te,lepa si mu,to je ono sto prija skoro svakoj zeni i sto zene vole.ti to ne dobijas od svog muza i eto,desilo se...nezadovoljstvo koje se talozi u braku je rezultiralo tim sastancima.
e,sad,ja ne moralisem nikad ni o cemu,jer dosta toga mogu da razumem..
da li zelis da sacuvas svoj brak,da budete porodica?da li tvoj muz ima i dobrih osobina koje mogu da preovladaju?da li je ima nekih gestova paznje prema tebi/koji su tvoji propusti u vasoj vezi ako ih ima(nekad se ljudi jednostavno otudje,upadnu u neko vrzino kolo,svako se zatvori u sebe i okrene svojim mislima i svetu,a moze da se spasi).da li vam je veza vredna spasavanja?ako jeste...onda razgovor,ali otvoreni skroz..sta kome smeta,sta ko ocekuje,oboje moraju da se potrude i da koriguju neke stvari..
sto se tice ovog drugog lika,budi vrlo oprezna,u smislu da te neko ne vidi,bez obzira sta tu ima ili nema,bar dok ne budes nacisto sta zelis.on ti se sad cini bolji,ne kazem,mozda i jeste,ali to je sve sveze.ti ne zivis sa njim,vidjate se samo sporadicno,u namestenim uslovima,to nije stvaran zivot.
razmisli sama sa sobom sta zelis.probaj da razgovaras sa muzem ako smatra da je vredno.o tom drugom sakupi dovoljno informacija da budes nacisto ko je i sta je.iskristalisace se vremenom stvari.
nisi napisala-radis li,kako stojis novcano?(meni je to nekako jedan od bitnih razloga pri donosenju odluka za zenu).
puno srece ti zelim.

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1797
20.4.2014 11:59:08   
Torbica
user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1798
20.4.2014 12:19:52   
doktorkakristal
BRANKI user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1799
20.4.2014 12:24:39   
anci kv
anoniman,to ti je kao početak svake veze. Leptirići u stomaku. Samo nemoj kad prođe zanesenost i dođe do zasićenja da se pitaš šta da radiš sad sa dvojicom. Bolje se reši jednog,pa stvaraj drugi problemuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

Direktna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here