|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
20.4.2014 15:36:47   
World
Boze zeno, pa ako hoces da ga prevaris idi to uradi i suti, ako neces nikom nista. Mislis da ce ti iko ovdje reci e super, samo naprijed??

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1801
10.7.2014 0:21:01   
Kata90
Ja sam mislila da necu nikad moci oprostiti pravaru,ali jesam...ko zna zasto je to tako moralo biti,ali posto cekamo dete sad mu nebi oprostila to sigurno....

(odgovor članu andrijana)
Direktna veza do poruke: 1802
10.7.2014 8:13:14   
indy_25
Svaka ti cast Kato. Ja bi mozda i mogla da je bila prevara za jenu noc al za takvu ne bih ni saznala. Al dovoljno mi je samo u glavi da zamislim osobu koju volim da izlazi s drugom zenom ljubi je izvodi zabavlja se sa njom i zeludac mi se okrece u stomaku odmah. Ne nikada ne bih mogla. Moj bivsi mama mi prica govori kako pati bez mene bla bla bla on je sad u Bosni ali nikad i nikad mu ne bih mogla preci preko toga. Srce mi se cijepa na komade svaku noc otplacem redovno ali dovoljno mi je samo da zamislim prevaru uh...

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1803
26.7.2014 1:26:11   
Verolina
Razgovor Hasana i Ahmeda u "Dervisu i smrti" nakon hasanove price o svoja dva radnika. Jedan je ozenjen i doveo je svog rodjaka u koga se njegova zena zaljubila. Hasan sve zna, ali nista ne govori jer zeli da odlozi propast.

- To se moze zavrsiti samo nesrecom, sam kazes.
- Bojim se. Ali necu da je pozurujem.
- Govoris o posljedicama a ne o uzrocima, govoris o nemoci propisa kad se nesto desi, a ne o grijehu ljudi sto ga se ne drze.
- Zivot je siri od svakog propisa. Moral je zamisao, a zivot je ono sto biva. Kako da ga uklopimo u zamisao a da ga ne ostetimo? Vise je stete naneseno zivotu zbog sprecavanja grijeha, nego zbog grijeha.
- Onda da zivimo u grijehu?
- Ne. Ali ni zabrane nista ne pomazu. Stvaraju licemjere i duhovne bogalje.
- I sta treba da cinimo?
- Ne znam.

Bogami je mene ovo boldovano navelo na razmisljanje. Eh, Meso, Meso...user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1804
27.7.2014 0:34:28   
Azra_
To je i moj omiljeni citat na zadatu temu. I? šta treba da činimo? Ne znam!user posted image

< Poruku je uredio Azra_ -- 27.7.2014 0:35:27 >

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1805
27.7.2014 0:41:23   
Verolina
user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1806
28.7.2014 16:34:19   
ivaMark

IZVORNA PORUKA: Azra_
I? šta treba da činimo? Ne znam!user posted image

user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1807
14.9.2014 12:01:03   
Bibilib
Zeneee pomozite...user posted image user posted image user posted image user posted image Ako mu nadjete kondom u dzepu,sta biste radile????? Odgovarajte molim vas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1808
14.9.2014 12:03:56   
bubulence
a vi ga ne koristite?

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1809
14.9.2014 12:04:58   
doktorkakristal
pitala o cemu se radi?

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1810
14.9.2014 12:08:19   
branki*
pretpostavljam onda da ga vi ne koristite dok si postavila ovo pitanje...
pa..ja bih detaljno pretrazila i druge dzepove i sve da vidim da li ima jos neceg sumnjivog,a onda ga pitala-sta ti je ovo i odakle ti i za sta ce ti?ne bih rekla da sam brkala po dzepovima,nego da je sam ispao dok sam slagala pantalone.

branki

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1811
14.9.2014 12:11:33   
wivern
Samo bih stavila na sto ispred njega i rekla ispalo ti iz dzepa. I sacekala da vidim reakciju i sta ce reci.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1812
14.9.2014 12:12:04   
vonavoj
Odmah pitala kome treba?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1813
14.9.2014 12:14:25   
bubulence
mislim da bih ja prvi dan iskulirala i sacekala da se smirim (pod pretpostavkom da bih se jako iznervirala). a onda najnormalnije pitala o cemu se radi...
ne mora sve ni da bude tako crno...
prosle godine smo bili na jednom slavlju gde su pijanom coveku stavili praznu kesicu od kondoma u dzep od kosulje, on igrao, pevao, nije ni skontao a zena nije bila tamo jer imaju bebu od par meseci.
uglavnom sutra kada je jedan od tih pametnjakovica zvao da kaze zeni da su se svi zezali i stavili to njenom muzu , ona je spakovana cekala svog tatu da dodje po nju i dete... i naravno da nije verovala da se radi o sali nego je mislila da je njen muz zvao ovog drugara i da su se dogovorili da ovaj to kaze... (uh, ko ce me pohvatati).
hocu da kazem, da nekad nije onako kako izgleda...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1814
14.9.2014 12:14:36   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: bubulence

a vi ga ne koristite?

Naravno da ne...nema potrebe ,...

Direktna veza do poruke: 1815
14.9.2014 12:15:05   
emicaa
Wiv i ja bih tako uradila...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1816
14.9.2014 12:16:26   
vonavoj
bubulence,koji humor... cime se muskarci sluze!
wiv,ti je najbolje rekla!user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1817
14.9.2014 12:17:30   
Bibilib
On je vec video moje ponasanje,ne mogu da se kontrolisem... cela se tresem... pita o cemu se radi ... ?

Znam da ce lagati ako ga pitam jer je pre neko vece izlazio sa drugovima,navodno kod druga ali sam sigurna da nije...user posted image user posted image user posted image user posted image ZADAVOLA BIH GA

< Poruku je uredio Bibilib -- 14.9.2014 12:19:55 >

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1818
14.9.2014 12:19:03   
vonavoj
Onda mu samo stavi na sto kondom! i pitaj da ti on objasni o cemu se radi!

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1819
14.9.2014 12:19:13   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Bibilib

IZVORNA PORUKA: bubulence

a vi ga ne koristite?

Naravno da ne...nema potrebe ,...

mi ga npr koristimo (pre trudnoce i dok nismo hteli bebu)...
ne znam, uradi kako mislis da je najbolje...
Von, ali tom coveku su upropastili brak. ona je ostala sa njim, ali naravno da mu ne veruje, on vise nigde ne ide sa drugarima, ona ga stalno zove i proverava i kada je na poslu jer je i dalje sigurna da su njegovi drugari slagali da bi ga opravdali...

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1820
14.9.2014 12:23:25   
branki*
sto ja ne volim te takve glupe sale,bas su bzv.
bibilib,ti ga najbolje znas,mislim kakav je covek i da li ima obicaj da vrda i skriva i muva..izaci ce stvari na cistac.

branki

Direktna veza do poruke: 1821
14.9.2014 12:47:21   
Bibilib
Pa kolko ga ja poznajem nista me nebi iznenadilo...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1822
14.9.2014 13:10:22   
tijatija
Ja bi posumnjala da me vara... sta ce mu ako ga ne korstitie... jednostavno sam takva...

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1823
14.9.2014 13:13:58   
Sanjalica1980
Bibilib, ne znam kakav ti je muz. Da li mozes da osetis u odgovorima da li govori istinu.
Ja bi ga definitivno pitala sta je ovo i da lepo objasni.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1824
14.9.2014 13:16:27   
lanajelena
Ne bih ja mogla da cekam ni minut,odmah bi napravila harikiri po stanu user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here