|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
21.9.2014 21:36:00   
indy_25
Nikad apsolutno nikad ne bih oprostila. Za mene je to kraj pogotovo kad znas detalje. Ne bih mogla da zivim s tim.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1976
21.9.2014 21:49:06   
Mala Elena
Cakana resila si zagonetku user posted image
Branki , Klarita ...ja sam jednom imala situaciju, davno, da me je decko prevario na moje oci. Prosao je pored mene da drugom u kolima, okrenuo mi se i osmehnuo ! Šok! Mislim , imam i ja tu nekog udela. Trebala sam da doputujem jos pre dva dana da se vidimo, zavlacila sam ga i lozila da bi me se uzeleo i dosla sam nenajavljeno da ga iznenadim a iznenadio je on mene. user posted image Pricali smo i opet bili zajedno na jedno vece . Mislim da je to bilo samo da nahranim sujetu. Kasnije je usao u dugu vezu i na rodjendan te cure zvao mene da se vidimo, plakao i molio da mu se vratim ali nisam htela.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1977
21.9.2014 21:49:13   
dijana1*
Branki par puta su zene ovde trazile savet kada su saznale da su prevarene, uvek sam pisala da dobro razmisle, najlakse se razvesti, ako se muz kaje ako se vole da dobro procene da li vredi spasiti brak. Ali iskreno ne daj Boze da se to meni desi ne bi mogla oprostiti. Svaki put kada bi se pokacili nabila bi mu prevaru na nos a to nije zivotuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1978
21.9.2014 21:55:16   
branki*
elena,jeste,ali opet je drugo neka mladalacka veza,a drugo brak jos sa decom i godine provedene i zajednicka sticanja...
di,ja mislim da vreme je veliki faktor,sve bi to doslo na svoje vremenom,ako su obe strane spremne da daju svoj doprinos i da se potrude da cuvaju to sto imaju,da im ono bude nauk.meni prevara uopste nije najbitniji razlog za razvod i za razlaz,ja bih se zbog drugih stvari pre razvela.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1979
21.9.2014 22:06:00   
Cakana84
Branki, zašto misliš da žena ima deo krivice ako je muž vara? Ako nešto smeta treba da se kaže, razgovora, pokuša se se prebrodi kriza, zahlađenje odnosa koji je neminovan u dugim vezama. Budu hrabar, pa reci- ne volimte više, ne mogu da izdržim sa tobom, sve smo pokušali, neka svako nastavi svoj život. To je pošteno, a ne varati i znati da će ti ona oprpstiti posebno zbog dece. Muškarci to često zloupotrbljavaju jer znaju da će im biti oprošteno. Onda je lako varati. Retko koji muškarac bi oprostio da je obrnuto.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1980
21.9.2014 22:11:46   
Didy
Meni ni za šta ne bi bio izgovor - zbog dece. Šta deca dobro time dobijaju? Ćerka dobije poruku da treba da čeka muža koji je vara, a sin da je u redu varati ženu jer će se ona žrtvovati i preći preko svega zbog zajedničke dece. Ili će deca nositi taj teret da su dužni svojoj majci koja je ostala s njihovim ocem zbog njih, a da nije bilo njih, ne bi ostala, znači svesno se žrtvovala i sad oni treba da joj budu zahvalni do kraja života. Ja ovako gledam na te stvari.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 1981
21.9.2014 22:12:22   
dijana1*
Poznajem par gde on vara nju, ona njega , svi to znaju ali eto zajedno su zbog dece. Sta mislite kakav im je zivot? I njima i deci? Ne smem ni da pomislim.
Poznajem drugi par gde je zena vec 2-3 puta uhvacena od strane mm gde se preko tel dopisuje sa drugim. Frka 2-3 dana i on njoj oprosti zbog deteta Kao to su samo poruke.
Za mene je gora prevara svesno dopisivanje sa drugom zenom nego da izadje uvece napije se i sa nekom ima sex.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 1982
21.9.2014 22:13:35   
doktorkakristal
slazem se sa CAKANOM ,mali je broj muskaraca koji bi zeni oprostili prevaru,nije mi logicno da kada nesto ne stima u braku muz ode poj... neku i kao nista sta ce on mucenik naterala ga situacija u kuci,a da zena to uradi onda je strasno ,onda je ona ku... jer Boze kako moze ima decu i bla bla bla,moja velika ljubav je bio svalercina,jako zgodan zene ga jurile ,on pun sebe,obozavala sam ga i ostavila nisam saznala da me je varao ali nisam mogla da se nosim sa tim da strepim da li ce me prevariti ,patila sam jako dugo

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 1983
21.9.2014 22:18:51   
branki*
ne mislim da je zena kriva zato sto je muz vara,ne.mozda sam se pogresno izrazila.
hocu da kazem da veze umeju da zahlade,da se ljudi otudje,ne komuniciraju,ne ljube se,nemaju odnose,zena ignorise sve njegove pokusaje da se nesto promeni,tera uvek po svom,ne zeli kompromise,nema vremana za svog muza,podjebava ga npr,onda vremenom ce on mozda upoznati neku drugu i poceti bezazleni razgovor sa njom koji ce dovesti do prevare,npr.eto,to je npr to kad kazem-delimicna zenina krivica.
mislim,ja poznajem ljude kod kojih se situacija obrnuta,muz nije primecivao svoju zenuo,,zahladneli su,on je tretirao zdravo za gotovo i zena se upustila u prevaru.pa su se pomirili jer su shvatili da im je brak vredan da se spasi i pokusaju ponovo.funkcionisu.
tako,eto gledam da moze onda da se desi,a da se zamene uloge.

branki

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 1984
21.9.2014 22:30:35   
Cakana84
Razumem te Branki, ali ako je žena tako loša, a on našao srodnu dušu, neka glasno kaže, zatraži razvod, a ne da se kenjka i sedi na dve stolice. Ako brak ne valja, ako se ljudi ne vole, ne slažu...neka se razvedu, ali ne, svi idu linijom manjeg otpora. Traže drugog partnera i ćute, čekaju, vire, osluškju. Brak im služi kao rezerva dok se ne učvrsti nova veza, a ako propadne avantura, jbg ostaje overen papir.

Mala Elena, tvoja priča o dečkiću i devojčici koji vire iz kola, je toliko duboka da je zalužila da se nađe među postovima o braku, deci, izdaji i porodici kao svetinji.

< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 21.9.2014 22:33:20 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1985
21.9.2014 22:40:37   
branki*
da,cakana,ali zena onda mozda shvati da ipak negde ona nije bila fer pre te prevare i uvidi da u stvari voli svog muza i da zeli da ga vrati.mislim,ispisah sad celu spansku seriju,kobajagi i neke hipotezeuser posted image ,ali ok..moje misljenje je i dalje da bih bila u stanju da oprostim prevaru i da se potrudim da zivim kako treba sa svojim muzemuser posted image .(tako da,big mum,nema frke,vidis da sam otvorena za sve varijanteuser posted image ....sala,izvinite za off,moradohuser posted image ).

< Poruku je uredio branki RR -- 21.9.2014 22:42:47 >

branki

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 1986
22.9.2014 0:33:10   
Mala Elena
Joj Cakana . To je jedina situacija kada sam bila prevarena i htela sam da kazem kako me zabolelo, bez obzira sto je prevara iz veze. Tema je "prevara" a ne ,"prevara u braku " zar ne?
Ja delimicno razmisljam kao Branki...mozda je zena delimicno uticala na to da bude prevarena. .recimo posvadjaju se, zena ga na neki nacin napravi ljubomornim ili betzvrednim ( ne zeli ga u krevetu. ..) a muskarci su cesto sujetni i reaguju ishitreno i varaju bez da mucnu glavom. Znaci nema razgovora. Ali kada dodje do takve prevare, zena se opet negde pita sa li je njen postupak bio ispravan, da li je mogla prva da pridje , da izglade situaciju. ..to je ovo sto Branki prica i ja je razumem.
Ako brak vredi i ako ima ljubavi i dece, moze se nastaviti dalje ali bez istih gresaka .

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1987
11.10.2014 21:22:45   
Anoniman
Da li je neka od vas prevarila svog muza?

(odgovor članu Mala Elena)
  Direktna veza do poruke: 1988
11.10.2014 21:31:51   
Leptiric123
Hihi pazi da se neko ne javi

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1989
11.10.2014 21:41:28   
Anoniman
Ja sam prevarila muza

(odgovor članu Leptiric123)
  Direktna veza do poruke: 1990
11.10.2014 21:49:21   
wivern
Anonimna sigurno imas svoje razloge zasto si to uradila. Jedino sto nisam sigurna da ces dobiti dosta potvrda od drugih zena da su to isto uradile.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1991
11.10.2014 21:51:54   
Leptiric123
Koji mogu biti razlozi...da li moraju postojati raozi?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1992
11.10.2014 21:53:26   
Anoniman
I ja sam prevarila muza.

Direktna veza do poruke: 1993
11.10.2014 21:58:24   
Anoniman
ahahhha dve anonimne i obe prevarile muza, nije fora, pisiste javno ahahhahhauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1994
11.10.2014 21:58:26   
branki*
jesu ovo 3 anoimne ili jedna ista?

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1995
11.10.2014 21:59:50   
Anoniman

ahahaa Branki ti si moderator, ti nam kaziuser posted image
IZVORNA PORUKA: branki RR

jesu ovo 3 anoimne ili jedna ista?

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 1996
11.10.2014 22:08:13   
wivern

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Koji mogu biti razlozi...da li moraju postojati raozi?

Pa i ako je iz zabave to je valjda neki razlog?
No kako god, ja zaista verujem da razlog uvek postoji.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1997
11.10.2014 22:13:39   
Misha i Ljisha
I sad idemo, kao svi anonimni alkosi. Moje ime je i ja sam prevarila muzauser posted image . Ne razumem sta je anonimna htela da kaze, ili koji odgovor je htela da dobije tim pitanjem i izjavom da je prevarila muza? Ako je izjavila da joj bude lakse ok, Eto zeno lakse ti je. Ne prica se o tebi po selu vec po rr. Razlog postoji sigurno, verovatno je i dobar razlog ali nijedan razlog nije dovoljan da s etako nesto uradi. Prvo se odradi razvod braka. Znaci ja sam podnela papire za razvod, jeste da nisam bila jos zvanicno razvedena kad sam "nasla utehu" ali su papiri bili vec u sudu. A presuda je doneta dve nedelje kasnije. Tako da eto i ja sam prevarila muza, tj bivseg muza

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1998
11.10.2014 22:42:22   
Leptiric123
Kakve teme uvek kad sam dokona.Ja bih mozda nekad prevarila muza...ono najidje dobar frajer neki svasta pomislim,fizicki,mislim aamo na tu prevaru ne na neku vezu paralelnu i to...i mislim da bi to bilo bez razloga.Sto ne zna to ne boli...Ne osudjujem ali ne podrzavam prevare u kojima svi ispiraju usta a u braku satro cvetaju ruze....

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1999
11.10.2014 22:47:07   
tijatija

IZVORNA PORUKA: Unina mama

ahahhha dve anonimne i obe prevarile muza, nije fora, pisiste javno ahahhahhauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pazi pa ce reci javno.... ja ga nisam prevarila JOS user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

zensko ime
pisuljica

natasa (23%)

ivana (19%)

maja (26%)

tamara (32%)

Ukupan broj glasova: 151

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here