|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
11.10.2014 22:54:08   
dijana1*
IZVORNA PORUKA: Unina mama

ahahaa Branki ti si moderator, ti nam kaziuser posted image
IZVORNA PORUKA: branki RR

jesu ovo 3 anoimne ili jedna ista?

Ja sam shvatila da imamo dve anonimne. Jednu koja pita i prizna da je prevarila i drugu koja nije pitala nego je samo prevarilauser posted image
A sto se tice mog muza , nikada ga nisam prevarila.

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 11.10.2014 22:56:47 >

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2001
11.10.2014 23:51:29   
Torbica
A sta da i neka jeste prevarila? Sta to menja kod ove koja pita user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2002
12.10.2014 0:02:27   
Leptiric123
Meni je ovo malo osvezavajuce u odnosu na stalnu temu da muskarci varaju...malo zene da uzvrate.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2003
12.10.2014 0:19:04   
Torbica
user posted image sta da uzvrate? Sebi noz u ledja? user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 2004
12.10.2014 0:22:32   
Leptiric123
Zasto noz u ledja?

p.s.Kliknula sam negde da me e-mailom obavestava ringeraja i odgovoru odlepicu i kuckacu celu noc...hahah

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2005
12.10.2014 0:25:47   
Torbica
Odoh da spavam.
Leptiric, ja to tako vidim, ne bih zeznula njega nego sebe. Ali ja sam staromodna koka. user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 2006
12.10.2014 1:26:09   
Ivanka 75
Anonimna, mene samo interesuje zasto nas to pitas?
Trazis opravdanje? Ta odluka je bila i ostala samo tvoja.
Razumevanje? Pa celo covecanstvo je poteklo od Adama i Eve user posted image Razumemo te odlicno, zato i postoji RR, da pruzi podrsku u svakoj situaciji user posted image

Samo opusteno user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2007
12.10.2014 1:33:49   
Azra_
Ivančice, ti uvek kažeš pravu stvar! Da znam kome da se javim jednog dana, ako zatreba!user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2008
12.10.2014 1:45:26   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Torbica

Odoh da spavam.
Leptiric, ja to tako vidim, ne bih zeznula njega nego sebe. Ali ja sam staromodna koka. user posted image

Nisi staromodna nego si samo normalnauser posted image
Muska i zenska prevara se razlikuje. Zenska prevara je hiljadu puta gora od muske. Malo koji muskarac ce smisljeno prevariti zenu, njemu ako se namesti prilika a kuci nije sve kako treba on ce biti to vece sa nekom drugom a drugi dan je se nece ni secati. A zena smisljeno vara. Bira , gleda, pa da li joj se svidja i samim tim ukljucuje emocije. A i drugi, peti, deseti..... dan misli o tom muskarcu.
Ruzno je da zena vara, ako te je muz prevario ili povredio a ne mozes i neces da oprostis onda se razvedi.
A jos gore ako u tom braku postoji dete. Umesto da se majka brine o svom detetu ona se vuca sa drugim muskarcima.

Pisem uopsteno svoje misljenje, ovo nema veze sa anonimnom jer i ne znamo njen razlog prevare.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2009
12.10.2014 2:03:48   
Žapkić

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

I sad idemo, kao svi anonimni alkosi. Moje ime je i ja sam prevarila muzauser posted image . Ne razumem sta je anonimna htela da kaze, ili koji odgovor je htela da dobije tim pitanjem i izjavom da je prevarila muza? Ako je izjavila da joj bude lakse ok, Eto zeno lakse ti je. Ne prica se o tebi po selu vec po rr. Razlog postoji sigurno, verovatno je i dobar razlog ali nijedan razlog nije dovoljan da s etako nesto uradi. Prvo se odradi razvod braka. Znaci ja sam podnela papire za razvod, jeste da nisam bila jos zvanicno razvedena kad sam "nasla utehu" ali su papiri bili vec u sudu. A presuda je doneta dve nedelje kasnije. Tako da eto i ja sam prevarila muza, tj bivseg muza

E, Ljišo, bravo ti ga!!! Svaka ti je na mestu!!!user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 2010
12.10.2014 2:06:48   
Žapkić

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

IZVORNA PORUKA: Torbica

Odoh da spavam.

Nisi staromodna nego si samo normalnauser posted image
Muska i zenska prevara se razlikuje. Zenska prevara je hiljadu puta gora od muske. Malo koji muskarac ce smisljeno prevariti zenu, njemu ako se namesti prilika a kuci nije sve kako treba on ce biti to vece sa nekom drugom a drugi dan je se nece ni secati. A zena smisljeno vara. Bira , gleda, pa da li joj se svidja i samim tim ukljucuje emocije. A i drugi, peti, deseti..... dan misli o tom muskarcu.
Ruzno je da zena vara, ako te je muz prevario ili povredio a ne mozes i neces da oprostis onda se razvedi.
A jos gore ako u tom braku postoji dete. Umesto da se majka brine o svom detetu ona se vuca sa drugim muskarcima.

Pisem uopsteno svoje misljenje, ovo nema veze sa anonimnom jer i ne znamo njen razlog prevare.

S jedne strane, salzem se sa Dijanom. Ali, šta ako taj muškarac nije prevario za jednu noć, već ako ta prevara traje, recimo nekoliko meseci? Da li su tu uključene emocije? Ako jesu-prema kome?I ako u njegovom braku postoji djete?

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2011
12.10.2014 8:13:36   
Leptiric123
Ja opet kazem sta ako nema razloga nego jednostavno stvorila se prilika...savrseni frajer...:-) Ne mislim da je zena losa majka i aupruga ako je nekada prevarila mm a to se nije saznalo,druga stvar je to "vucaranje" o tome ne mogu razmisljati jednosttavno nije nesto ato je prihvatljivo u mojoj glavi.Npr ja nikada ne bih dozvolila sebi paralelnu vezuu braku.To mi znaci da nisam dovoljno spospobna da se udam za coveka koji ce mi u svemu odgovarati ili xa taj covek ne ceni ono sto ima pored sebe i daje prostora za moje nezadovoljstvo,bilo bi me sramota da sam napravila takav izbor a druga veza bila bi priznanje.A to on prevari pa cu j ja...ma ne dolazi u obzir,istog momdnta razvod alj istog.Moze da prevari da ne saznam i ne osetim,skidam kapu za to.A isto tako ako bi se meni "omaklo" moja porodica to ne bi osstila....Ne mora uvdk biti nezadovoljsgvo moze nekad da se desi cista fizicka privlacnost...apsolutno bez emocija.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2012
12.10.2014 8:30:13   
Trcosava
Uvek, ali uuuuvek postoji razlog.

uopšte ne kapiram poentu Anonimne ovde. Ako se vratitie par stranica unazad - videćete da otvoreno pišem.

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 2013
12.10.2014 8:45:12   
Leptiric123
Trco veruj mi da ne mora biti razloga...tj nekad je razlog cisto fizicki.Ja imam savrsen brak ali savrsen...a opet kad bi me situacija ostavila nasamo sa jednom osobom,ne znam kako bih postupila,nisam sigurna,ne zato sto sam nesto zeljna nesto mi fali ili sta vec,bila sam odavno sa tom osobom,ali jednostavno fizicki predobro izgleda da ga je tesko zaobici hihihihi pored toga sto je moj muz pre svega lepsi ali i zgodniji od njega,ovaj imq ono nesto sto izaziva

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2014
12.10.2014 8:48:41   
Misha i Ljisha
Leptiricu to je sve zato sto si jos uvek nezrela, mlada si se udala, nisi se izživela sto kazu i imas dete tj obaveza u zivotu. Meni ne pada na pamet da varam muza (a da budemo iskreni mi nismo u braku zivimo zajedno i imamo dete tako da i da ga prevarim to ne bi islo pod naslov "prevarila sam muza"user posted image ), prosto kad sazris, vidis da si doneo pravu odluku u zivotu, ako ne ide onda razvod ali po meni varanje i sa jedne i sa druge strane je prosto bljak. Budi covek pa se razvedi. A opet kazem flert je nesto drugo. Svim zenama prija flert kao i muskarcima samo zavisi opet do koje granice se ide, stvar ukusa.

Direktna veza do poruke: 2015
12.10.2014 8:50:10   
Trcosava
user posted image pa ne znam... meni jedino da se pojavi sad Hugh Jackman bi razmislila o prevari. Kod mene postojao i postoji samo jedan razlog za prevaru - manjak sexa. Ako ga nema dovoljno, potražiću sa strane da popunim praznine user posted image

I to je kod mene uvek bila samo fizička prevara. Do sadašnjeg muža. No opet, prevara je više. Po meni je gora psihička prevara od fizičke. Da odguruješ partnera zbog nn lika sa kojim se dopisuješ. Jer po meni tu moraju onda da postoje neke emocije.

Do sada mi nije palo na pamet da prevarim muža. Jednostavno nemam potrebe.

Osim Hjua, ali to da mi se pojavi u izdanju Wolverine user posted image

Direktna veza do poruke: 2016
12.10.2014 8:52:47   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

uf....user posted image ma ja kazem mm da je on moj Wolverine (zezamo se kad gledamo X mene)user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2017
12.10.2014 8:53:41   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

uf....user posted image ma ja kazem mm da je on moj Wolverine (zezamo se kad gledamo X mene)user posted image

Mani, moj se zezao da će da pusti zulufe da mu tako izrastu. A kad gledamo film, kaže da sam napravila baricu user posted image

Direktna veza do poruke: 2018
12.10.2014 8:54:14   
Leptiric123
Hahahahahaha hvala Bogu udala sam se na vreme,izivela sam se mozda i vise nego sto treba...jedino mozda ne lazem sebe kao druge zene,da sedim kuci placem za nekim Sulejmanom,Hoseom,Antonijom ili ne znam kime...realna sam.Svaka zena kad bi joj ss ukazala prilika koja se ne propusta prevafila bi muza...nazalost kma nas kojima se prilike ukazuju svaki dan pa odolevamo,bas zato sto smo se izivele,ali nazalost nekima se prilike nikad ne ukazu pa one misle da nikada ne bi popustile...Isto je i sa muskarcima svaki bi popustio kad bi imao priliku,jos nisam upoznala nekoga ko ne bi,i moj muz bi znam,jednistavno ljudska bica smo svi,priroda je to tako uredila...na nama je da napravimo ili ne napravimo.priliku.

Direktna veza do poruke: 2019
12.10.2014 8:56:40   
Leptiric123
Trco upravo to.kazem velika razlika je izmedju prihicke i fizicke
..a to za sex...jos se drzi,stariji je od mene pa cemo.da vidimo koliko ce da izdrzi

Direktna veza do poruke: 2020
12.10.2014 9:00:23   
Trcosava
A, setila sam se sad... Možda sam i pisala već. Skoro je na Tv-u bio fil. Uf ne sećam se imena, ali fora je da žena daje mužu cele nedelje 'free pass' odnosno da nedelju dana može da se ponaša kao da nije venčan. Te uspe i prijateljice da nagovori, da još dvojica dobiju isto. Naravno, one se povlače negde na selo ili gde već. I šta se desi, muškarci lajavi, oni će ovo oni će ono i na kraju ništa ne urade. Dok su žene neplanirano prevarile. Sve do jedne user posted image

Pitam ja mog,jel bi ti 'free pass' - pogledam ga, a faca neopisiva, neprocenljiva. Poznajemo se skoro toliko dugo koliko smo u braku, dakle nkih 6 godina. Sve mi je bilo jasno - njega bi MRZELO sad da se muva, udvara... Dok mene, hahaha paaaaa.... Mislite o tome.

Ne mislim da postoji savršeno, ništa. PA ni brak. To su iluzije, ne može nikad sve biti potaman.

Direktna veza do poruke: 2021
12.10.2014 9:02:16   
Leptiric123
Ja mog teram u kafanu a on covek nece p nece...al zato ima ko hoce user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2022
12.10.2014 9:06:11   
Misha i Ljisha
Leptiricu mozda ti i ja nemamo isti pojam o izživljenostiuser posted image . Ja imam preko 30 god (ijuuuu strasno kad to napisem) i stvarno mislim da sam do svoje tridesete bila svuda, svasta videla, uradila, prevarila, volela, ginula i td. Ne znam samo kad si ti to sve stigla a ni fax nisi zavrsila? No dobro nije tema. Al htedoh reci dokle god je izmedju mene i mm sve ok za mene drugi muskarci ne postoje. Znaci na ulici ne gledam nikog niti me zanimaju. Tako je to sa mnom uvek i bilo. ako se pojavi problem e tad mi se otvore i ociuser posted image .

Trco i ja ovom mom da dam free pass on bi cele nedelje samo spavao, mrdnuo ne bi iz kuce i krevetauser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2023
12.10.2014 9:16:49   
Leptiric123
Ne pratis sve teme ja sam faks zavrsila...:-) jako sam sposobna kako.god to zvucalo ali tako je mnogo vise postizwm kad imam.manje vremena.Pisala a vec radim od avoje 19.godine,posao u drzavnoj firmi,paralelno sam studirala,sad i dete,ali ja sam dete Beograda,ovde svasta mozes da prozivis vrlo brzo, udala sam sd posle godinu dana veze,tako da nisam ceo zivot poavetila svom mm...Bilo je pre njega dosta za izivljavanje,izlazaka,frajera,putovanja,zezanja,varanja...svega,samo prozivela sa. To u pravim godinama,kad i treba,a ne kad treba da radjam i bavim se karijerom.Radim jako tezak posao sa mnogo radnih sati,mnogo razmisljanja,zbog toga nikqda sebk necu uskratiti onih par sati opustanja kada izadjem sa drugaricama i zezam se,jako volim svoj posao,cini me srecnom,ali svesna sam damoram imati ventil npr kafanu sto ne znaci da nisam izivljena,jednostavno balansiram.Dnevno sam.okruzena sa mnoooogooo dobrih frajera ali mnogo nikada mi nije palo na pamet nesgo sabilo kim od njih,ali opet kazem i.a uvek neko na koga bih mozda pala kad bih imala priliku...Muz mi je nenormalno dobar frajer i savrssn muz i otac,ne bih ga menjala ni za sta na svetu,ali ne mogu da kazem ej da me neko zatvoi 24h sa nekim vrh likom ja bih igra monopol...isto tako ne ocekujem od njega da se ne okrene za dobrom ribom ili ne bqci komentar,naprotiv uvek zajedno komentarisemo...

Direktna veza do poruke: 2024
12.10.2014 9:19:58   
Olga75
pa nista , kad naidje neko baaas dobar a ti ga onda isprobaj
ja ne znam sta da kazem sem : nikad ne reci nikad i svaka akcija ima reakciju user posted image
doduse ja sam matorka koja je u provinciji pa verovatno razmisljam ko fosil user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

potomstvo
zileee

koliko bi voleli dece da imate?

jedno (7%)

dvoje (38%)

troje (44%)

vise od troje (10%)

Ukupan broj glasova: 204

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here