Anoniman -> RE: Prevara (27.2.2012 10:51:41)
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: Tash I da, dodala bih još: kada muškarac vara moju drugaricu, užasno mi je teško. I to je drugarstvo? Stvarno ništa nisam naučila[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Kada sam bila u situaciji da je moj najbolji drug varao moju najbolju drugaricu, nikada joj to nisam direktno rekla. Nisam sigurna ni da bih volela da meni neko kaže. Ali joj jesam par puta skrenula pažnju da obrati pažnju na ovo i ono... Kada sam to ponovila nekoliko puta, ona je rekla da je manim jer ona sve zna, ali trenutno nije u stanju da reaguje, da kada se bude pribrala, da će tada to sve rešiti. Tako je bilo. Ne želi svako da zna takve stvari. Jednostavno, možda je nekome dovoljno da taj muškarac stigne kući nasmejan, bude dobar otac, bude korektan prema njoj u obavljanju svojih bračnih dužnosti (sexualnih, emotivnih), i ustvari ne želi da zna da je on vara (u smislu da joj neko potvrdi sumnje). I ko sam onda ja da tu trpam nos? Ja zaista mislim da prevarena strana mora znati ako je varana. To se mora osetiti. Možda se varam? I stava sam da muškarac može voleti svoju ženu čak i ako je vara. Slažem se da je to omalovažavanje žene, ali muškarci su sa Marsa... ja mislim da njima neke stvari nisu u glavi posložene kao nama. Pa samo promislite koliko puta tokom dana pomislite "O Bože, zašto on ne koristi glavu?", a ustvari on je koristi, samo za nešto srugo što onaj Y hromozom određuje. U celoj ovoj priči, ja ne varam muža, nikada ga nisam prevarila. Udala sam se kada sam shvatila da ni u jednom momentu nisam ni poželela da ga prevarim, tada sam znala da je on taj. (kad smo kod čednosti) Živim u nadi da je moj muž drugačiji od ostalih, da u 40im neće ući u pubertet i početi da me vara, iako u svom okruženju ne poznajem ni jednog muškarca za kog nisam čula bar neku priču (istinitu ili ne, ne mogu tvrditi) oko prevara... tako da se trudim da ne letim previše visoko, jer, ako me snađe prevara, pašću previše nisko.
|
|
|
|