Anoniman -> RE: Prevara (27.2.2012 13:53:45)
|
IZVORNA PORUKA: ribizla ma boli me nesto uvo ko koga zasto i kako vara , vise me brine sto je dizel skuplji od benzina [sm=smiley36.gif] To sam na malo drugačiji način maločas ja rekla. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] IZVORNA PORUKA: Mama 78 Da li ja gresim ili je tvoj jadni stav da SVAKI muskarac pre ili kasnije prevari svoju partnerku,a da uz to svaka prosecna srpska udata zena mora jadno da izgleda,jer zaboga ima decu ? Bez namere da kontriram i upadam u rasprave, ali odgovor na ova pitanja je, na žalost, uglavnom, da. Muškarci u većini slučajeva upadaju u drugi pubertet i tada žena može biti sređena koliko god hoće, njemu treba devojka. Pišem to na osnovu svog okruženja, možda je vaše drugačije. A što se tiče žena, kaa sam napisala da se ne presvlačim u ofucanu trenerku posle posla kojoj je boja izvučena Domestosom, da se šminkam kod kuće bla bla da ne nabrajam, većina žena na forumu je imala stav da muž ženu MORA da voli kakva god da je, i masne kose, i nenašminkana, i poderana... Ja ne kažem, svima nam se desi to najgore stanje s vremena na vreme, ali ako traje mesecima, godinama... Ne znam zašto žene misle da su im muževi oslepeli kada su stupili u brak? Nadam se da ćete ispravno razumeti šta sam mislila.
|
|
|
|