Anoniman -> RE: Prevara (7.8.2012 7:34:34)
|
Yula, nisam se uvredila ali smatram da je mnogo detinjastije misliti da možeš nešto da promeniš ako saznaš "na vreme" nego razvesti se zato što te muž vara. Već sam rekla da mi ne smeta da pogleda drugu ni da mašta, ali jasna i konkretna namera da me prevari sa nekom je isto kao i da me je prevario, razlika je samo u tome da li mu se pružila prilika ili ne ali problem je i dalje tu. Ja sam se sa mojim mužem izborila sa raznim problemima na koje smo nailazili, strpljiva sam i umem da radim na braku, znam da ga treba i kako održavati i nisam od onih koji raskidaju i razvode se za svaku sitnicu, ali onog trenutka kad nas dvoje ne budemo dovoljni jedno drugom i u naše živote se useli treća osoba od krvi i mesa, braku, vezi je kraj. Ja sam se udala u 30 godina, naživela se pre toga i u brak ušla kao izgrađena, kompletna ličnost koja ume da funkcioniše jako dobro i sama. Ne zavisim ni od koga, samostalna sam ličnost, volim muža i dete najviše na celom svetu, ali me oni ne definišu ko sam ja nego me samo dopunjavaju. Možda mi je zato lakše, ne znam... U svakom slučaju mm i ja možemo da preguramo sve nedaće i nesuglasice, da preživimo sve bure i svađe sve dok smo nas dvoje okrenuti jedno drugom. Kad se jedno okrene nekom trećem sve gubi smisao.
|
|
|
|