Rivana -> RE: Prevara (25.1.2012 12:20:36)
|
IZVORNA PORUKA: bebać Aman, aman, aman...moram da kažem svoje mišljenje koje će možda izazvat buru! Rivana ti misliš da treba da se razvede, ova anonimna što kaže kako joj je emotivni segment braka zapušten i kako bi prevarila m kad bi naišao neko fin i nježan itd itd...nisam za prevaru, nisam varala, nisam prevarena(valjda) ali ako ženi sve ostalo u braku funkcioniše ok(oni kao partneri u nekim drugim poljima, djeca, finansije, kuća) što bi da se razvodi radi ovog jednog segmenta koji je loš? Ne kažem da ga ne treba popravljat i radit na njemu, ali postoji bruka žena koje se okrenu sebi pa čak i desi im se neko ''''na trenutak'''' ''''vrate'''' se svojoj kući i znatno se stvari poprave. Utom obično i drugoj strani nadoje, jer kod njih najbolje pali taktika ''''crvenog kartona'''' na neko vrijeme.. nije da opravdavam varanje...ali brate, glupost mi je razvest se zbog toga što trenutno obe strane ne funkcionišu na emotivnom planu radi hiljadu jednog razloga. Apsurdno, po meni! a ova prva anonimna što već vara, i nju mogu donekle da razumem, ženi dosta svega i kapak. I meni je dosta, možda bi i ja poletila za nekim tamo da sam na službenom putu, pa koktelčići, pa sauna..pa večerica, pa čaša vina..a on fin, nježan...nigdje obaveza za struju, vodu, vrtić..šta ćemo večerat, ko će odnijeti smeće, skinute čarape kraj vrata zbog kojih prigovaram po Bog zna koji put....(itd itd sve ono što je realnost od braka),kažem MOŽDA bi i ja poletila, ali to ne znam nisam bila u toj situaciji. Ja ne opravdavam kad žena ili muškarac vodi paralelan život na duže staze. I to mi je apsurd. Da mislim da treba ako brak ne funcionise treba se razvesti a ne smucati se po kolim hotelima i varati partnera a onda se vracati kuci pa kako ih nije sramota ako ne od partnera onda od dece. Fuj!!!!! [sm=smiley11.gif]
|
|
|
|