|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
17.1.2012 10:23:01   
Anoniman
user posted image  Ej dve godine varaju,pa to je već ozbiljnije nešto...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 851
17.1.2012 12:43:39   
kalinam
Radi se samo o sexu. Ima raznih ukusa i preferencija koje njihovi supruznici ocigledno ne mogu da podmire i ispune. Ako niko nije povredjen ni zapostavljen i niko na kraju krajeva ne zna - ne vidim zasto bi to bio problem. S moralne strane je svakako pogresno, ali ako su sve ovce na broju i svi vukovi siti....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 852
17.1.2012 13:05:27   
Shishica
user posted image user posted image
Kakvih prica ima.. ono je najbolje sa dva najbolja druga. Zamislila sam muza ispred tog butika user posted image Jadan covek, ja bi na njegovom mestu isto posandrcala garant! Razumem ga skroz..

Ne znam sto mi je ova tema trenutno smesna.. kad bi crkla da se tako nesto dogadja meni.. valjda sam sad nesto siznuta user posted image

A to dvoje od dve godine.... nikad ne znas zasto neko nesto radi..samo kako nemaju savest? Ili imaju, ali ne znaju gde ce..

(odgovor članu kalinam)
Direktna veza do poruke: 853
17.1.2012 13:51:55   
boba 11
Na ovo mogu samo reci da ljubav nekad prodje ma koliko neko bio dobar ali ima raznih ljudi sa raznim apetitom.Nikad ne reci nikad ali ja bih uvek prvo izabrala razvod pa onda nekog drugog nego da nekom pravim komplikacije u zivotu prevarom.Inace mislim da je ova osoba samo htela podrsku od tebe jer sigurno da je pece savest ili mozda savet sta da radiuser posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 854
17.1.2012 15:57:09   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Meni se upravo drugarica juče poverila,da je pre dve godine na nekom kongresu na putovanju upoznala lika sa kojim se i sada povremeno viđa,jednom u 2-3 nedelje.On ima dete i sada mu je žena trudna sa drugim detetom...Ja sam zanemela...I moja drugarica ima jedno dete i udata je već 4 godine...user posted image  Kada sam je pitala zašto vara rekla mi je da joj se to desilo na kongresu,kolega šarmantan,lep...Ej oboje u brakovima a varaju...user posted image  Znam da joj je muž extra lik...Ja nemogu da shvatim ni tog njenog ljubavnika...user posted image

Lakse je i krasti sigurno nego zaraditi pa opet svi to ne rade... Eh, cudna li je logika budala. Ako smo svi zivotinje, ajde da vezbamo razmnozavanje svi sa svima, ali valjda smo malo evoluirali u razvoju... Pa ne treba ziveti u skladu sa nagonima vec u skladu sa mozgom i osecanjima...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 855
17.1.2012 21:21:31   
Anoniman
Ja sam još pod utiskom,jer to traje već 2 godine,oboje su u brakovima,još i njemu žena je trudna...Kako samo može da je vara...Kada sam pitala drugaricu zašto se upustila u takvu vezu rekla mi je da joj se to desilo ne planirano,slučajno na kongresu...user posted image  Taj lik se bavi istim poslom kao ona...Užas,užas...Što se bar ne razvedu nego ostaju u brakovima sa starim partnerima...

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 856
18.1.2012 8:32:41   
bebać
a što si ti anonimna, to se tiče tvoje drugarice a ne tebe, zar neuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 857
18.1.2012 8:39:39   
minavb
ZAto što kad god neko priča o svom pozaniku, drugu, drugaricu , u ovom kontekstu, zapravo priča o sebi.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 858
18.1.2012 8:40:19   
Anck Su Nmaun
sta je bitno sto je anonimna? 

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 859
18.1.2012 8:42:41   
bebać
a ebote, mislim....bezzze, no ima žena svoje pravouser posted image

više je i ta prevara postala kao dobar dan, ne vidim potrebu za anonimisanjem i to preko foruma, zaboli me ko koga vara, i ko je sa kim trudan...imam svojih mukauser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 860
18.1.2012 8:46:19   
minavb
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

sta je bitno sto je anonimna? 

Zapravo i nije  bitno, samo je smešno.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

Direktna veza do poruke: 861
18.1.2012 8:51:45   
Anck Su Nmaun
Vrlo bitno sto je anonimna il se zove krsmanija....ovde je zbog problema!?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 862
18.1.2012 8:56:29   
minavb
Pa i rekoh da nije bitno. A i problem nije njen, tako da što je uopšte bitno što se neko švalera? Mene tuđa prevara zaista ne zanima. I što se ti nerviraš?user posted image

Direktna veza do poruke: 863
18.1.2012 12:45:20   
vagaovan
Moj prica:6 god.u vezi 8 god.u braku malac od 6 god.idealna porodica reko bi se a ruku na srce bilo nam je lepo.Sve do pre 2 god.odprilike,kada u nas dom ulazi FB i moj muz mu se potpuno predaje,polako prestaje da primecuje i mene i dete,sedi za kompom od kada dodje sa posla pa do sitnih vecernijh sati.Pocinjem da sumnjam da tako nalazi druge zene i stupa u kontakt sa njima i privatno,on porice ja nalazim i dokaze.Odlazimo na moju inicijativu koda bracnog savetnika,ona nas savetuje fejs napolje,a moj muz ni da cuje,zavisnik.Svesno gledam kako nam se svet rusi,brak odlazi do djavola a on namerno jos vise tera po svom.I onda otkrivam da je u vezi sa devojkom sa fb,vidjali se i sve ostalo..Ja sam bila spremna da mu oprostim,ali on nije mogao da je ostavi.Ma cini mi se da ne fizicka prevara nije toliko zabolela koliko izgubljeno poverenje u coveka kog sam volela i verovala mu sve! Napustila sam ga,najteze je bilo prelomiti a otici lako,plasila sam se kako ce malac da reaguje.Dobo je proslo,sada smo ok.Mislim da muza vise ne volim..ne mrzim ga,ne dozvoljavm sebi da se hranim mrznjom..samo mi se zgadio taj covek otac mog deteta.A on bi sada sve dao da mu se vratimo,place kao malo dete ali jos uvek nije raskrstio sa tom devojkom,nema hrabrosti ili sta,stalno se pitam? Kako verovati nekom posle svega,moze li covek da se promeni..ima li neko slicno iskustvo.Ja sam ovde nova,pomozite mi!?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 864
18.1.2012 12:49:28   
Modessty
Videla sam i komentar na moj dnevnik pa rekoh da ti poželim dobrodošlicu ovde user posted image

Ja ti samo mogu reći da digneš nos i ponosno kreneš dalje. Niko ti ovde ne može reći šta konkretno da radiš, odluka je uvek na kraju tvoja, ali ti možemo pomoći tako što ćemo te hrabriti i biti uz tebe šta god da se desi. Još jednom, dobro nam došla!user posted image

(odgovor članu vagaovan)
Direktna veza do poruke: 865
18.1.2012 23:51:40   
vagaovan
Hvala,podrska mi svakako treba!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 866
19.1.2012 1:50:42   
vukosava
A sto se tice tog kekechenja od dve godine - izgleda da su neki za poligamiju i vise partnera. A ti sto su sa njima nemaju ni pravo da se izjasne jesu li oni za tudje stidne dlake, izlucevine, potencijalne bolestine itd. Ja bi se recimo gadila da budem sa nekim koji se kekechi sa drugom osobom cisto iz zdravstveno higijenskih razloga pre svega... A zamisli to svaler joj smesti potomka svoga i onda treba da taj zakonski partner gleda to dete i gaji ga i da ne zna da je tudje. To tek ne moze svako da odradi. Savest, moral, sta to beshe?

(odgovor članu vagaovan)
Direktna veza do poruke: 867
19.1.2012 2:34:16   
indy_25
Ma neka ga vara sigurno joj je dobro s kolegom a 100 posto joj nije muz sjajan. Ne varaju zene tek tako. Ne znam ja sam prava feministkinja , kad oni podrzavaju se izmedju sebe pa zasto ne bismo i mi. Kada je neki muskarac drugom muskarcu pricao o moralu i da to nije posteno varati zenu,bla bla bla itd ?Hm nikada. Draga anonimna ja podrzavam tvoju drugaricu i nek ga vara ko zna i sto sve to radi. Pa mozda su se i zaljubili nije ni to grijeh a sigurno jesu jer dvije godine nisu bas malo ima tu i vise od sexa.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 868
19.1.2012 5:27:43   
vukosava
Za sta onda sluze razvodi? Ako ce da se kekeche sa drugom osobom koju vole a sa kojom nisu u braku, u ceku je problem ne kontam, sto bi ostali u braku? Malogradjanstina pa sta ce ljudi reci ako se razvedu? Svasta. Meni je to nebuloza. Ako ti je nije dobro sa nekim, lepo kod advokata, papir u ruke, potpisite i kud koji mili moji... Ne razvode se jer im je udobno tako kako jeste a tu nazovi ljubav ne moraju da gledaju svako jutro kad ustanu jer sve izbledi nakon nekog vremena ako nije pravo.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 869
19.1.2012 7:42:29   
minavb
IZVORNA PORUKA: vukosava

A sto se tice tog kekechenja od dve godine - izgleda da su neki za poligamiju i vise partnera. A ti sto su sa njima nemaju ni pravo da se izjasne jesu li oni za tudje stidne dlake, izlucevine, potencijalne bolestine itd. Ja bi se recimo gadila da budem sa nekim koji se kekechi sa drugom osobom cisto iz zdravstveno higijenskih razloga pre svega... A zamisli to svaler joj smesti potomka svoga i onda treba da taj zakonski partner gleda to dete i gaji ga i da ne zna da je tudje. To tek ne moze svako da odradi. Savest, moral, sta to beshe?

NJihov život, njihova stvar.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 870
19.1.2012 11:14:54   
Anoniman
Ja lično mislim da je mnogo bolje dobar razvod nego loš brak i prevara sa kolegom koja traje dve godine...Ipak je to nešto više od sexa...Mada mi drugarica kaže da je njima ovako lepo user posted image  Kao desilo se,i voli ona zabranjeno voće...user posted image  Ali i taj ljubavnik je čudan...Ima ženu a misli o drugoj user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 871
19.1.2012 13:22:02   
vukosava

IZVORNA PORUKA: minavb

NJihov život, njihova stvar.

Slazem se. Ja samo kazam da ja ne bi to radila i ako bi skontala da sam rogonja ili da mi je seks sa muzem sugav ja bi se razvela odmah. A srecom ne moze niko da mi smesti tudje dete ko moje jer ja sam ta koja prima oplodjavanje...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 872
19.1.2012 13:29:56   
minavb

Slazem se. Ja samo kazam da ja ne bi to radila i ako bi skontala da sam rogonja ili da mi je seks sa muzem sugav ja bi se razvela odmah. A srecom ne moze niko da mi smesti tudje dete ko moje jer ja sam ta koja prima oplodjavanje...

Naravno. Kad neko želi da mi ispriča svoje iskustvo slično ovom, neću da slušam.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 873
19.1.2012 19:56:59   
Alexis79
Moja dobra prijateljica vara svog muza vec godinama .
Mi se poznajemo nekih 5-6 godina i ovo joj je vec druga veza za koju ja znam.
Retko kad pricamo o tom delu njenog zivota i to stvarno na mene ne utice jer ona je zaista dobar prijatelj.
Nikad nisam moralisala nesto sa njom na tu temu.
Samo  jednom sam je za sve ove godine pitala zasto to radi ,jer znam da ima stvarno ok brak.
[Ona inace ima 41 godinu i sina od 23 i cerku od 21 godinu i stvarno lepo izgleda]
I poznajem joj i muza i decu i stvarno su super.
Bilo joj je malo neprijatno nakon mog pitanja i onako se zamislila i rekla"Zato sto mi se moze i sto mi je trenutno ovako lepo".
To je meni bilo dovoljno ,jer ocigledno mi je bilo da po tom pitanju ne razmisljamo na isti nacin.
Pomene mi ona kad kad u kontekstu tog sa kojim se vidja ,ali uglavnom pricamo o nekim drugim stvarima.
I iskreno ne zanima me

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 874
19.1.2012 21:14:32   
vukosava
Ako ta ima 41 godinu i sina od 23 znaci da je zatrudnela sa 17, vencala se sa 18 i ocigledno da kasnije zeli da zena proba sta ko mlada nije - druge muskarce. Ja sam te eksperimente obavila pre braka, izivelo se dete user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here