|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
20.1.2012 10:44:39   
Anoniman
Ako bi me zbog toga prevario odsekla bih mu k**u.
Kao prvo, to je verovatno znao i pre braka.
Kao drugo, kompromisi. Ponekad ona stisne zube (figurativnouser posted image ) i uradi nešto zarad sreće njenog čoveka, ponekad on istrpi nedostatak nečega zarad njene sreće. To je brak, to su odrasli ljudi. Svako svakome može da nađe manu., nešto što neće ili ne može da uradi.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 901
20.1.2012 10:45:20   
minavb
Ja mogu. Zato sam se i udala za njega.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 902
20.1.2012 10:47:41   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jele

Meni jedino nije jasno ono 'oboje su stabilnim brakovima'... Da li za njih znači da je brak stabilan ako nema većih trzavica? Nekako mislim, koliko sam i ja slušala od mojih prijateljica, da se na prevaru 'odlučuju' ili zato što im je dosadno u braku (sve je kako one hoće, pa nema draži), ili zato što im muž ne poklanja dovoljno pažnje pa pate, svađaju se, totalno su različiti i to se pretvara u veliki problem itd - uglavnom da ima problema - a to po meni nisu stabilni brakovi.

To je samo sex. Da li stvarno mozete da zamislite sebe kako se ceo zivot keksate samo s jednom osobom? tesko

Pa sto si se onda udavala?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 903
20.1.2012 10:48:16   
lesica

Ali sta se desava u sledecoj situaciji:
muskarac i zena se savrseno dobro slazu i nadopunjuju u duhovnom i praktickon smislu, ali ona nije za pojedine "egzibicije" u krevetu npr. oralni sex. I savrsena je majka i domacica, a on divan i brizan muz i otac ali eto nedostaje mu to nesto. Da li on treba da nastavi da trpi i/ili da je ubedjuje da to rade ili moze jednostavno da nadje neku koja ce to hteti a bez da njegova porodica to zna ili ispasta zbog toga? Uzela sam primer muskarca, a li isto tako moglo je biti i obratno.

Meni je ovo bezveze objasnjenje,pa valjda se ljudi toliko upoznaju pre braka da znaju sta kome prija(mada pretpostavljam da je banalizovan primer)

S druge strane,mene apsolutno ne doticu zivoti drugih ljudi,tj sta ce i kako ce da rade. Ja samo znam da naprosto samoj sebi ne bih mogla u oci da pogledam od sramote,tako da bih se pokupila i otisla,ili u obrnutoj situaciji opet bih se spakovala i otisla.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 904
20.1.2012 10:50:17   
Jele

To je samo sex. Da li stvarno mozete da zamislite sebe kako se ceo zivot keksate samo s jednom osobom? tesko

Ako mi je dobro, onda da. Ne bih mogla da provedem život sa nekim ko me ne razume, sa kim nisam ja ja... Ako im seks nije dobar u braku i pate zbog toga, trebalo bi to da reše, potrude se, probaju nešto novo, verovatno je bio dobar pre braka ako su tada shvatali da su jedno za drugo...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 905
20.1.2012 10:51:19   
Rivana

Ali sta se desava u sledecoj situaciji:
muskarac i zena se savrseno dobro slazu i nadopunjuju u duhovnom i praktickon smislu, ali ona nije za pojedine "egzibicije" u krevetu npr. oralni sex. I savrsena je majka i domacica, a on divan i brizan muz i otac ali eto nedostaje mu to nesto. Da li on treba da nastavi da trpi i/ili da je ubedjuje da to rade ili moze jednostavno da nadje neku koja ce to hteti a bez da njegova porodica to zna ili ispasta zbog toga? Uzela sam primer muskarca, a li isto tako moglo je biti i obratno.

OVo je toliko glupo da se ne moze ni komentarisati

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 906
20.1.2012 10:54:26   
Jele
IZVORNA PORUKA: Olga RR

ako ce da me vara jer ne pu**m dobro
onda user posted image

user posted image user posted image user posted image  Izvinite, ali crkoh od smeha

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 907
20.1.2012 11:01:46   
Alexxa
Ja sam smatrala da žene manje varaju, do podatka da sveki treći DNK rezultat pokaže ocu da dete nije njegovo, mislim da su žene samo tiše. diskretnije i ne pričaju o tome. A onda je tu i ono: ˝Ja to nikada ne bih mogla da uradim˝, što sam se do sada u 2 navrata uverila da je laž, kod jedne prijateljice i komšinice...
Ja sam prošla svoje sa varanjem pre mm, znači do 20-e, varala sam svakog dečka, jednostavno niko mi nije bio dovoljan sam po sebi, ne mislim na sex, mislim na sve ostalo. Srećom se pojavio mm, i uverio me je da jedan muškarac može da ima sve što je ženi potrebno i onda mi je logično da pomislim da te žene i muškarci koji varaju, jednostavno nisu pronašli ono što imam ja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 908
20.1.2012 11:02:36   
Jele
Prethodni primer je banalan i besmislen po meni, ali hoću da kažem da nije sve crno belo očigledno. Očigledno nije lako preseći i razvesti se ima tu svega, tu su i deca, ma svega što mi sada ne možemo da zamislimo ili bar osetimo na pravi način jer nam se to možda ne dešava. Protiv sam prevare, ali hoću da kažem da očigledno nije sve crno belo. Ja znam par primera vrlo dobrih i pametnih žena koje su se upustile u prevaru, ne opravdavam, ali sam sagledala i njihove priče iz njihove perspektive.
Jedna je muža varala jer joj je očigledno očajnički trebala validacija da je poželjna, lepa, pametna, interesantna.... koju je želela od muža, a kada je nije nalazila dug period dok su bili u krizi, našla ju je kod nekog drugog, sigurno joj je prijalo to što se oseća lepo, ali nikad mi nije rekla da se zaljubila u njega, mislim da i nije. Bilo je tu još svega, da se razumemo, verovatno ni ja ne znam sve, ali bilo mi je žao, videla sam koliko pati.

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 909
20.1.2012 11:31:01   
Anoniman
Alexaa,u pravu si žene isto varaju,ali su diskretnije...MM nikada ne bi pomislio da ga varam,ali duga veza,brak,dete...Dugo zajedno i meni se desilo iznenada da upoznam...Grešna sam,ali me ne grize savest...Sada ću naići na osudu...user posted image

(odgovor članu Jele)
  Direktna veza do poruke: 910
20.1.2012 11:32:01   
Olga75
ako te ne grize savest , onda uzivaj
ovo najozbiljnije kazem
ako ti je ok i imas vremena za prikrivanje super

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 911
20.1.2012 11:33:31   
minavb
Tako je, tvoj život tvoja stvar user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 912
20.1.2012 11:39:00   
Jeca*
Ako bih morala da zamislim i zivot bez seksa, a da budem sa osobom koju volim, u ovom slucaju mm...zamislila bih. Ne kazem da je super ziveti bez toga, ali mislim da nije sve u tome!!!! A pogotovo sad o varijantama koje imate ili nemate...ako se moj brak svodi na to da mi nedostaje oralni seks, na primer, onda bolje da predjemo u temu tipa "koliko ste zreli za brak"

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 913
20.1.2012 11:45:34   
zoća
što se tiče prevare veoma sam konzervativna i patrijahalna.Da li bih muža mogla da pgledam u oči,manje bitno,ali suočiti se sa decom posle tog čina...strašno

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 914
20.1.2012 11:56:45   
jabudic
Ja nikada ne bih bila u stanju da prevarim muza, pa sve i da je impotentan. Kod mene su uvjek bile sve karte na stolu, iskreno i otvoreno. A ako bi on mene prevario, bolje da ne dolazi kuci, jer JA SAM LUDA KAD POLUDIM user posted image

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 915
20.1.2012 12:09:23   
Shishica
E bas to! Decu pogledati u oci.. to bi bila umetnost.
Za mene je prevara bas... tuga. Ali ima slucajeva gde bi mogla da razumem. Ima raznih zivota.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 916
20.1.2012 12:15:58   
minavb
Tako je, raznih života im. Nikad nikoha ne osuđuj dok ne hodaš bar milju u njegovim cipelama.user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 917
20.1.2012 12:20:01   
diximar
mene su prevarili odredjeni telefonski operateri... e sad da li je prevara ili ne, procenite...
znala sam tacno sta hocu, i pitam...dobijem odgovore i dogovorimo se.... crno na belo, sve je bilo jasno.
na kraju mi tutnu poslednju stranu ugovora, ja potpisem, oni sve spakuju u kesu sa sve modemom i dovidjenja...

nisam citala ceo ugovor jer mi ni na kraj pameti nije bilo da bi se tako velika kompanija zezala sa bilo cim, sl. mesec stize racun...user posted image ....pa sam bila user posted image ....na kraju user posted image user posted image ... ali i user posted image na sebe...kako sam mogla da ne procitam ugovor makar u kolima kada sam izasla iz office-a... strasno!

Povratka nema...sta god da uradim ja na jeb*m...

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 918
20.1.2012 13:07:14   
jabudic
Dixi, bolje operateri nego muz user posted image

(odgovor članu diximar)
Direktna veza do poruke: 919
20.1.2012 13:14:17   
Leki 77

IZVORNA PORUKA: Alexxa

Ja sam smatrala da žene manje varaju, do podatka da sveki treći DNK rezultat pokaže ocu da dete nije njegovo...

Svaki treći TESTIRANI nije otac, a ne SVAKI treći. Očigledno se testiraju sa razlogomuser posted image

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 920
20.1.2012 13:17:40   
maca821
Jednostavno, ja bih mu odsekla kuser posted image danas je moderno imati ljubavnika/cu, ali eto ja sam staromodna.

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 921
20.1.2012 13:22:11   
minavb
IZVORNA PORUKA: Leki 77

IZVORNA PORUKA: Alexxa

Ja sam smatrala da žene manje varaju, do podatka da sveki treći DNK rezultat pokaže ocu da dete nije njegovo...

Svaki treći TESTIRANI nije otac, a ne SVAKI treći. Očigledno se testiraju sa razlogomuser posted image

Tako je, a na testiranje idu oni koji sumnjaju pa je zato statistika takva.

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 922
20.1.2012 13:25:42   
Leki 77

Ne teško, nego veoma lako.
Ne vidim zašto bih se udavala da nije takouser posted image
Mislim da je svaka prevara vid lečenja neke frustracije kada dvoje ljudi nije dovoljno zrelo da razgovara o problemima i kompromisom i dogovorom ih rešava.

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 923
20.1.2012 13:29:24   
MakiJ
Ja sebe mogu da zamislim samo sa mmuser posted image
a onaj ko nemoze da bude samo sa jednom osobom netreba da ulazi u brak, to je moje misljenjeuser posted image

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 924
20.1.2012 13:29:55   
Jele
Ja kad sad razmislim, iskreno ne znam šta bih uradila da me prevari, znam samo da bih bila duboko razočarana i iznenađena. Sekla navedene delove tela ne bih user posted image , ne bih ni oči kopala user posted image  - šta će mi ćuza user posted image  Sela bih i razmislila dobro valjda. Komunikacija bi verovatno bila svedena na minimum neophodan zbog dece, ne znam sad šta bih... A možda bih ga i pitala zašto, da mi onako ljudski kaže, ne znam... Džaba ja bih ovo, ja bih ono, kada sam do sada u životu videla da ništa od onoga što sam sigurno mislila da bih u nekim situacijama nisam uradila, nego obrnuto...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here