|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
20.1.2012 13:32:13   
Alexxa

IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: Leki 77

IZVORNA PORUKA: Alexxa

Ja sam smatrala da žene manje varaju, do podatka da sveki treći DNK rezultat pokaže ocu da dete nije njegovo...

Svaki treći TESTIRANI nije otac, a ne SVAKI treći. Očigledno se testiraju sa razlogomuser posted image

Tako je, a na testiranje idu oni koji sumnjaju pa je zato statistika takva.

Da, ali ne uzimate u obzir da mnogi neće otići na testiranje i ako sumnjaju, mnogi ni ne sumnjaju, a i mnoge žene vode računa, pa u prevarama ne ostanu trudne, pa ko zna koliko se zapravo u Srbiji vara, taj statistički podatak je nemoguće dobiti.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 926
20.1.2012 13:32:24   
Jele
A to podvaljivanje 'očinstva' mi je zaista, ali zaista fest nisko - the lowest of the low

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 927
20.1.2012 13:33:27   
Alexxa
Slažem se.

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 928
20.1.2012 13:37:00   
minavb
pa ko zna koliko se zapravo u Srbiji vara, taj statistički podatak je nemoguće dobiti.

Mene taj podatak ni ne zanima. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 929
20.1.2012 13:37:54   
*Alexx*
Nemojte me shvatiti pogrešno, ali je ne vidim kakve veze ima institucija braka sa prevarom? Hoću da kažem sledeće: ako je neko u vezi (bračnoj ili vanbračnoj), neće ga sprečiti da vara samo zato što je u braku. Po mom mišljenju nema veze da li je u braku ili nije. Onaj ko hoće da prevari, taj će da prevari bio u braku ili ne.

Al' sam ga sročila user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 930
20.1.2012 13:40:41   
Jele
Naravno Alexx, mislim da niko ne misli da ima veze, samo pretpostavljam da je većina žena koje ovde polemišu u braku, pa onda mahinalno koriste samo reč brak...

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 931
20.1.2012 13:41:05   
dunja RR

Tako je Alexx, prevara je prevara bila u braku ili ne.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 932
20.1.2012 13:43:53   
Alexxa
Ni mene, iskreno ne zanima statistika, nego kada čitam po raznim forumima žene šta pišu, reklo bi se da nijedna ne vara i sve su dobre i poštene, a realnost je malo drugačija. Ja ne osuđujem ni one koje su za ni one koje su protiv, samo ne volim lažno moralisanje.
A da me muž prevari, oprostila bih mu, mada se trudim da to nikada ne poželi, tako što sam začinila vezu do maksimuma, a i on je, Boga mi user posted image . Nama dan počinje i završava se maženjem, grlimo se i ljubimo iz čista mira, napolju, u prodavnici, u kući... Sex je dobar... Putujemo što češće možemo, makar do obližnje banje na vikend...

< Poruku je uredio Alexxa -- 20.1.2012 13:44:48 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 933
20.1.2012 13:52:03   
oxy7

Ni mene, iskreno ne zanima statistika, nego kada čitam po raznim forumima žene šta pišu, reklo bi se da nijedna ne vara i sve su dobre i poštene, a realnost je malo drugačija. Ja ne osuđujem ni one koje su za ni one koje su protiv, samo ne volim lažno moralisanje.

Popisujem! Ne optužujem nikoga da izmišlja svoj idealni brak, ali nekako je nestvarno. Ja znam da bih mm oprostila, ali važno je da on to ne zna user posted image

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 934
20.1.2012 13:52:46   
Anoniman
Hm , mislim da zene/muskarci koji varaju samo treba da to i kazu , da nema iznenadjenja a ne da lazu da su fini , mislim da je samo u tome problem . Kada se upoznate sa nekim kazete da ste skloni izletima i da zelite otvorenu vezu/brak i nema problema user posted image Mislim , da mi se desi da se zaljubim u nekog drugog , stvarno ne znam sta bi me sprecilo da ostavim md . pu pu , ali ne mogu sebe da zamislim da vodim dvostruki zivot , to bas nije fer , bez obzira kakva je zaljubljenost i ne znam ni ja kakav sex u putanju .
Cista racun duga ljubav

(odgovor članu Alexxa)
  Direktna veza do poruke: 935
20.1.2012 14:00:39   
minavb
Zdravo, ja sam Đole. Mnogo mi se sviđaš, voleo bih da se zabavljamo ali da znaš da sam švalerčina i da user posted image sa strane.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 936
20.1.2012 14:01:33   
Anoniman
Gde si Djole , celog mog zivota user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 937
20.1.2012 14:01:51   
Alexxa
hahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 938
20.1.2012 14:03:10   
minavb
IZVORNA PORUKA: ribizla

Gde si Djole , celog mog zivota user posted image

Ja sam Đole i žene me voleuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 939
20.1.2012 14:04:44   
Anoniman
Stvarno mislim da se problem sa prevarom stvori na samom pocetku kada se partnerima lazno predstavljamo .
Djole user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 940
20.1.2012 14:10:23   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ja mm ne bih mogla da pogledam u oči od sramote kada bih ga prevarila, odmah bih se pokupila i otišla da me ne gleda kad sam tako jadna.

isto... i ne samo od sramote nego od grize savesti jer on ima mnogo poverenja u mene, misli da sam savrsena i odana zena i mislim da bi ga jaako povredilo kada bi saznao da je imao laznu sliku o meni. a ja ne bih prezivela da ga toliko povredim... a ako bih ikada pozelela da ga prevarim, znaci da mi nismo 'savrsen' par (ne bukvalno savrsen) i mislim da nema potrebe da trosimo vreme zajedno kada me ne ispunjava, jer mislim da covek sa kojim sam odlucila da delim zivot ne moze da mi u necemu ne odgovara i da dolazim u situaciju da nedostatke nadoknadjujem na nekom drugom mestu. znaci -razvod. a onda odoh da istrazujem, zadovoljavam svoje potrebe, svako vece budem sa nekim drugim itd.. ali za sve to moram biti slobodna.
a sto se tice one statistike za decu- znam dva slucaja gde se ispostavilo da tata ustvari nije i bioloski otac...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 941
20.1.2012 14:11:25   
vukosava
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Nikad ne reci nikad...Nekad se desi ljubav na prvi pogled,koja te zaslepi...Razum kaže jedno,a srce drugo...Ni sanjala nisam da cu biti nekome ljubavnica sa svojih 33...Oboje smo u stabilnim brakovima,ali desilo se...

Anonimna: Pa ako si zaljubljena u tog drugog, kako ti je onda brak stabilan? Jel se sad keksas sa obojicom ili samo sa ljubavnikom? Ako si sa muzem u krevetu, kako se osecas ako si zaljubljena u drugog coveka? Ako pominjes oralni seks, znaci nekom ce da neko bude ljubavnica i da rade u krevetu sve ono sto ne moze sa zenom. Znaci ako ljubavnica hoce malo da radi blow job, zena nece, on covek je jadan neshvacen u krevetu. A zaljubljena ljubavnica ce da se privati posla i da navali da mu pruzi sta nema sa zenom. A muz ljubavnicin, ima li i on isto pravo na taj blow job?A to da li mozemo da zamislimo da se ceo zivot keksamo sa jednom osobom... Naravno ne, zato sluzi zivot pre braka da se nazivimo. Ne? A kad kazes: "to je samo seks". Kako ti definises seks - trenje? Povremenu oralku?

Anonimna: ja isto mislim, tvoj zivot tvoja stvar sto bi babe stare rekla nije p**** sapun da se potrosi.

moja perspektiva: Ja da sam zaljubljena u nekog a da moram da se keksam sa drugim mislim da bi mi bilo kao silovanje... Ja bi se razvela, kakva deca, kakva udobnost naucene situacije. Mada ako sam domacica i imam jadan posao, onda bi ostanak sa muzom bilo vid prostitucije za izdrzavanje mene i deteta... Sa njim sam zbog udobnosti, para i prividnosti idealne porodice.

A to da zene manje varaju - malo morgen. Jedino da se muskarci jedni sa drugima keksaju pa da ta aktivnost iskljucuje zene. Za svakog ljubavnika treba jedna ljubavnica (naravno ako su hetero).

IZVORNA PORUKA: Jele
Jedna je muža varala jer joj je očigledno očajnički trebala validacija da je poželjna, lepa, pametna, interesantna.... koju je želela od muža, a kada je nije nalazila dug period dok su bili u krizi, našla ju je kod nekog drugog, sigurno joj je prijalo to što se oseća lepo

Ja se slazem sa ovim, da mnogima treba validacija sopstvene privlacnosti, hranjenje sujete da su nekom privlacne jos. A onaj kome treba da uleti nekom u krevet (udata zena - idealno - stvar bezobaveze, cusnes, zavrsis i odes miran kuci, nema petljancije nikakve osim malo trenja) taj ce napricati sta god samo da uleti gde hoce da uleti. I ono tipa vidjase ti mala onu zvijezdu na nebu i svakakve price. Kako su oni posebni bla bla.

Ako su oboje u braku i varaju se jedno sa drugim, malo su uravnopravnijoj situaciji sto se morala i konsekvenci tice. Ali samo se set___imo koliko se takvih aktivnosti zavrsilo ne bas bezbedno, masa se kad tad sazna i onda udari i na taj skladan brak, i na tu decu, neka se cak i agresivno i tragicno zavrse. Pa mnoge knjige i filmovi se bave bas tom temom, kako i zasto ljudi upadaju u afere i kako se stvar kasnije moze da zakomplikuje... A ako npr neudata zena bude da ozenjenim muskarcem, prica je totalna klasika, godine prolaze a gospodin zivi u poligamiji i ima sveze meso cim uleti u jedan od tih kreveta.

Ko sto ribizla kaze: ako su dve osobe u braku i ako su za "otvoren" brak - samo napred pa postoje i svingeri pa funkcionisu. Ali ako druga strana nije za to, onda se ne zove ova tema "povremeni izlet" nego "prevara".

A iz perspektive deteta varane zene koje je SAMO ukapiralo sta se desava i pre majke mogu vam reci da detetu nije svejedno kad sazna da otac vodi neku durgu zenu na putovanja u inostranstvo a odbija dete koje je htelo da ide sa njim na isti put (ovo je samo jedna situacija)... Onda to uzivanje u tudjem krevetu postaje tudja briga a ne jesmo li danas svrsili i jel nam bilo danas lepo... RODITELJSKA PREVARA ZNA DA STVARNO BOLI DECU KAD ZA TO SAZNAJU

U Srbiji muskarac kad vise ne voli zenu (a kad vara tanka je linija) ne voli cesto ni decu koju ima sa njim... I sta se desava, mozda se i okrene toj novoj, ostavi zenu i decu, kakva alimentacija kakvi bakraci...

< Poruku je uredio vukosava -- 20.1.2012 14:17:51 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 942
20.1.2012 14:12:41   
bubulence
zaboravih da kazem da ne krivim nikoga ko ima drugacije misljenje i ko nije veran... mislim da su to nesrecne osobeuser posted image . da si srecan i zadovoljan ne bi trazio te stvari na drugom mestu...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 943
20.1.2012 14:18:03   
snješka
Tačno je da djeca ispaštaju, teško je, ali zaista mislim da muškarac ne prestaje da voli djecu kad prestane da voli njihovu majku. Ima vjerovatno i takvih, ali nemojmo generalizovati.

< Poruku je uredio snješka -- 20.1.2012 14:20:14 >

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

Direktna veza do poruke: 944
20.1.2012 14:19:14   
Alexxa
Upravo tako Bubulence, ali neki ljudi očekuju da se brak, ljubav i zaljubljenost sami održavaju, e, pa nije tako, moraš puno da radiš.
Mnogo je i onih koji su se venčali iz pogrešnih razloga.

< Poruku je uredio Alexxa -- 20.1.2012 14:20:45 >

Direktna veza do poruke: 945
20.1.2012 14:21:14   
minavb
Poznajem jednog tipa koji preferira veze sa udatim ženama. On je razveden, nema dece i ne želi više nikad da bude u braku ili u nekakvoj obavezujućoj vezi, pa zato bira udate. kaže da je tako bolje jer ne dozvoljavaju sebi da se previše vežu, ne pritiskaju na brak ili zajednički život i kad tad se završi. Na pitanje kako možeš da budeš drugi, odgovario je kako o tome ne razmišlja.

Direktna veza do poruke: 946
20.1.2012 14:22:50   
snješka
Upravo tako Alexxa, a kad prestaneš da radiš na odnosu sa partnerom onda tu ulijeće neka treća osoba koja će da bar prividno i na početku da ispunjava očekivanj, želje, težnje...osobe kojoj isto nedostaje.
A i dalje ostaješ u braku, jer je teško da napustiš tu lažnu sigurnost i svaki čovjek se opire promjenama i na promjenu te natjera tek "nevolja"

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 947
20.1.2012 14:25:53   
snješka
Kad oni koji varaju imaju brakove (mislim na oboje) manje rizikuju da se sazna. Ona ne želi da sazna muž, a on žena. A kad se viđaš sa slobodnom osobom uvijek postoji rizik da će ta osoba nekome da kaže i da se sve sazna, jer u principu "ne gubi ništa".

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 948
20.1.2012 14:49:13   
Anoniman
Ma dajte zene, pa to je samo sex! Njega ionako nece biti kad predjete 50i koju prema tome...samo nek je veselo user posted image

Direktna veza do poruke: 949
20.1.2012 14:50:34   
Olga75
jap , kad udjes u menopauzu autamatski se zasivaju polni organi user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here