vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Nikad ne reci nikad...Nekad se desi ljubav na prvi pogled,koja te zaslepi...Razum kaže jedno,a srce drugo...Ni sanjala nisam da cu biti nekome ljubavnica sa svojih 33...Oboje smo u stabilnim brakovima,ali desilo se... Anonimna: Pa ako si zaljubljena u tog drugog, kako ti je onda brak stabilan? Jel se sad keksas sa obojicom ili samo sa ljubavnikom? Ako si sa muzem u krevetu, kako se osecas ako si zaljubljena u drugog coveka? Ako pominjes oralni seks, znaci nekom ce da neko bude ljubavnica i da rade u krevetu sve ono sto ne moze sa zenom. Znaci ako ljubavnica hoce malo da radi blow job, zena nece, on covek je jadan neshvacen u krevetu. A zaljubljena ljubavnica ce da se privati posla i da navali da mu pruzi sta nema sa zenom. A muz ljubavnicin, ima li i on isto pravo na taj blow job?A to da li mozemo da zamislimo da se ceo zivot keksamo sa jednom osobom... Naravno ne, zato sluzi zivot pre braka da se nazivimo. Ne? A kad kazes: "to je samo seks". Kako ti definises seks - trenje? Povremenu oralku? Anonimna: ja isto mislim, tvoj zivot tvoja stvar sto bi babe stare rekla nije p**** sapun da se potrosi. moja perspektiva: Ja da sam zaljubljena u nekog a da moram da se keksam sa drugim mislim da bi mi bilo kao silovanje... Ja bi se razvela, kakva deca, kakva udobnost naucene situacije. Mada ako sam domacica i imam jadan posao, onda bi ostanak sa muzom bilo vid prostitucije za izdrzavanje mene i deteta... Sa njim sam zbog udobnosti, para i prividnosti idealne porodice. A to da zene manje varaju - malo morgen. Jedino da se muskarci jedni sa drugima keksaju pa da ta aktivnost iskljucuje zene. Za svakog ljubavnika treba jedna ljubavnica (naravno ako su hetero). IZVORNA PORUKA: Jele Jedna je muža varala jer joj je očigledno očajnički trebala validacija da je poželjna, lepa, pametna, interesantna.... koju je želela od muža, a kada je nije nalazila dug period dok su bili u krizi, našla ju je kod nekog drugog, sigurno joj je prijalo to što se oseća lepo Ja se slazem sa ovim, da mnogima treba validacija sopstvene privlacnosti, hranjenje sujete da su nekom privlacne jos. A onaj kome treba da uleti nekom u krevet (udata zena - idealno - stvar bezobaveze, cusnes, zavrsis i odes miran kuci, nema petljancije nikakve osim malo trenja) taj ce napricati sta god samo da uleti gde hoce da uleti. I ono tipa vidjase ti mala onu zvijezdu na nebu i svakakve price. Kako su oni posebni bla bla. Ako su oboje u braku i varaju se jedno sa drugim, malo su uravnopravnijoj situaciji sto se morala i konsekvenci tice. Ali samo se set___imo koliko se takvih aktivnosti zavrsilo ne bas bezbedno, masa se kad tad sazna i onda udari i na taj skladan brak, i na tu decu, neka se cak i agresivno i tragicno zavrse. Pa mnoge knjige i filmovi se bave bas tom temom, kako i zasto ljudi upadaju u afere i kako se stvar kasnije moze da zakomplikuje... A ako npr neudata zena bude da ozenjenim muskarcem, prica je totalna klasika, godine prolaze a gospodin zivi u poligamiji i ima sveze meso cim uleti u jedan od tih kreveta. Ko sto ribizla kaze: ako su dve osobe u braku i ako su za "otvoren" brak - samo napred pa postoje i svingeri pa funkcionisu. Ali ako druga strana nije za to, onda se ne zove ova tema "povremeni izlet" nego "prevara". A iz perspektive deteta varane zene koje je SAMO ukapiralo sta se desava i pre majke mogu vam reci da detetu nije svejedno kad sazna da otac vodi neku durgu zenu na putovanja u inostranstvo a odbija dete koje je htelo da ide sa njim na isti put (ovo je samo jedna situacija)... Onda to uzivanje u tudjem krevetu postaje tudja briga a ne jesmo li danas svrsili i jel nam bilo danas lepo... RODITELJSKA PREVARA ZNA DA STVARNO BOLI DECU KAD ZA TO SAZNAJU U Srbiji muskarac kad vise ne voli zenu (a kad vara tanka je linija) ne voli cesto ni decu koju ima sa njim... I sta se desava, mozda se i okrene toj novoj, ostavi zenu i decu, kakva alimentacija kakvi bakraci...
< Poruku je uredio vukosava -- 20.1.2012 14:17:51 >
|