|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
20.1.2012 20:59:12   
Didy
IZVORNA PORUKA: vukosava

Korisnici na ovoj temi: 10 RR zena user posted image

Vruca temaaaa

Petak, dan za metak.user posted image

Ja sam previše umorna da bih išta komentarisala, a dođe mi kao španska serija kad čitam. Malo da se rasteretim.
Mada, znam da nije svejedno. Moji brat i snaja su se skoro razveli zbog prevare (on je nju prevario s nekom klinkom) i bilo je baš potresno svima, njoj najviše, onda njemu, a onda svima nama koji ih volimo oboje. Ja valjda živim u nekom izmaštanom svetu, prosto ne mogu da poverujem da prevara postoji čak i kad mi neko servira sve crno na belo. Nisam neki konzervativac i ne morališem ni po jednom pitanju, ne osuđujem, mogu sve da razumem, ali, eto, nekako ne mogu da zamislim da se prevara dešava meni bliskim ljudima.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 976
20.1.2012 21:00:45   
Alexis79
Nema dovoljno dobrog razloga za prevaru ...
Za razvod da ,ali za prevaru ne.
Ipak varas i sebe jednim delom jer odrzavas neku iluziju dobrog braka .
Makar to mislim za ovu moju prijateljicu.

A sad odoh da odmaram ,putujem za Leskovac sutra i trebalo bi da se spremima  a ja ovde trtljam o prevari user posted image
Laku noc moje dame

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 977
20.1.2012 21:00:56   
bubulence
didy sve osobe koje znam iz tvog mesta se svalerajuuser posted image , ali stvarno...
ustvari i tebe sam upoznala, mozda si ti izuzetak user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 978
20.1.2012 21:01:26   
Lilla
I jaoj zemljo otvori se... Kakvo bre lazno moralisanje, pa kad citam sta se sve pise pitam se da li su pojedinci uopste svjesni svoje nesvijesti? Moze mene sad da "napada" ko god hoce i da misli sta god hoce, cu da trehnem ono sto mislim! Zene i muskarci koji varaju su za mene nemoralni i tacka i to sa uzvicnikom. E sad, koliko ljudi toliko i cudi, za nekog je sve normalno. I ja sam u fazonu da svi treba da zive svoj zivot kako zele, ali da mi neko prodaje m...asline  za bubrege (da 'prostite) i opravdava prevaru i to jos cim nego sa nedostatkom oralnog sexa, ajoj meni!

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

Direktna veza do poruke: 979
20.1.2012 21:07:05   
Didy
IZVORNA PORUKA: bubulence

didy sve osobe koje znam iz tvog mesta se svalerajuuser posted image , ali stvarno...

Nisam rekla da je nema, ali ja ne mogu da zamislim da se sad npr. moj kum švalera. Ne mogu ni svog rođenog brata da zamislim, iako je otvoreno priznao da jeste. Ma, samo kad čujem kod mm u firmi šta se dešava, ni tri španske serije nisu ravne. I to je ono što on spomene u kontekstu nečega, a ko zna koliko toga ima. Ma, ja sam jedan naivac. Ja sve bojim u ružičasto.

Direktna veza do poruke: 980
20.1.2012 21:10:05   
razlicak
Moram da se ubacim i da prokomentarisem.........Bubulence, cak i ako si se salila, mislim da si dobar post napisala..Ja  neznam sta se to desava u nasem gradu, ali svaki dan cujem za neku novu prevaru-kao da nas je neki virus zahvatiouser posted image ...neka samo mene zaobidjeuser posted image

Ali, stvarno je tako, a zasto i sta se to desava, neznam...neznam dal sam ja sa neke druge planete ili sta, ali gade mi se ti ljudi, i da -osudjujem prevaru svake vrste....a trenutno sam u situaciji da znam za dve porodice koje su meni jako bliske i u obe postoji muskarac koji vara...ja sam medju mnogo onih koji znaju,a cuteuser posted image

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 981
20.1.2012 21:11:30   
mihi
Ne mogu da zamislim sebe kako kao moj 15-godišnji sin čitam krišom poruke, rumenim, crvenim, lažem, foliram, tajno se sastajem, koji to muškarac u ovim godina može da zasluži?

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 982
20.1.2012 21:11:53   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Didy

IZVORNA PORUKA: bubulence

Nisam rekla da je nema, ali ja ne mogu da zamislim da se sad npr. moj kum švalera. Ne mogu ni svog rođenog brata da zamislim, iako je otvoreno priznao da jeste. Ma, samo kad čujem kod mm u firmi šta se dešava, ni tri španske serije nisu ravne. I to je ono što on spomene u kontekstu nečega, a ko zna koliko toga ima. Ma, ja sam jedan naivac. Ja sve bojim u ružičasto.

sada cu ti poslati jednog crnca da te opasulji user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 983
20.1.2012 21:12:35   
mihi

IZVORNA PORUKA: mihi

Ne mogu da zamislim sebe kako kao moj 15-godišnji sin čitam krišom poruke, rumenim, crvenim, lažem, foliram, tajno se sastajem, koji to muškarac u ovim godina može da zasluži?

Možda Đoleeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 984
20.1.2012 21:14:28   
razlicak
Jao Didi...koliko slicnosti...smesno je reci da zivimo u istom gradu, pisemo o istom, a mislimo na razlicite osobe...cak i to sa firmom mi je poznata pricauser posted image

(odgovor članu razlicak)
Direktna veza do poruke: 985
20.1.2012 21:15:35   
Didy

Možda Đoleeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 986
20.1.2012 21:16:35   
Didy
IZVORNA PORUKA: razlicak

Jao Didi...koliko slicnosti...smesno je reci da zivimo u istom gradu, pisemo o istom, a mislimo na razlicite osobe...cak i to sa firmom mi je poznata pricauser posted image

Možda mislimo i na iste ljude i na istu firmu.user posted image

(odgovor članu razlicak)
Direktna veza do poruke: 987
20.1.2012 21:21:06   
minavb

Zvali ste me gospojo?user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 988
20.1.2012 21:23:05   
mihi
user posted image user posted image user posted image user posted image Đole.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 989
20.1.2012 21:24:35   
razlicak
Ufff, mozda, ali ipak ne verujem...mada ko zna-mali je ovo graduser posted image   Ja sam pre mesec-dva, bila na temi-sta kada saznate za tudju prevaru, tamo sam se zalila kako sam saznala da moj kum vara kumu, tj. ona mi se pozalila da sumnja, a ja to vec znam, jer se on, naravno, hvalio mm i dovodio je kod nas u kafic, da je mm upoznauser posted image
Bilo mi je strasno gledati je u oci i cutati, dok ona place....a ja znam i ko je ona i sa kim je vara i gde se sastaju, ma sve...Na rr su me uglavnom svi savetovali da cutim..i cutala sam...i pametno je sto sam cutala. Ispostavilo se da je on nju ubedio da je "i on primetio da mu se ta riba nabacuje i kune se u svoju decu da nema nista sa njom"user posted image

I sad ona njemu veruje, a on i dalje vara li vara....

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 990
20.1.2012 21:26:31   
minavb
Jel vi to zatvarate radnju pa vam treba ispomoć?user posted image

Da ne budem off, moj kum je godinama varao ženu. Ceo grad je znao, žena saznala poslednja i to na prilično gadan način. Skoro ga pitam kad će da se razvedu (ne žive više zajedno) i on između ostalog reče da joj neće dozvoliti da dovede nekog tipa da živi sa njom. Kad ga ne zadavih tad. Jbt, varao je kad god mu se ukazala prilika jer je samoživo govedo koje sve ljude u svom životu iskorišćava, i on će njoj da zabrani da lepo živi sa nekim normalnim čovekom. Uh!

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 991
20.1.2012 21:34:35   
Didy
Ja da znam za prevaru meni bliskih ljudi i da sam 100% sigurna da je istina, ne bih mogla da ćutim, pa makar na kraju bila i najgora. Zeznuto je kad nisi siguran, pa kao nešto nagađaš, pa se ispostavi da nije, e onda si najgora. A ovako...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 992
20.1.2012 21:38:28   
minavb
Čini ti se. Nije naše da se mešamo u tuđe živote.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 993
20.1.2012 21:42:53   
razlicak
Tako sam i ja uvek razmisljala, a kad sam dosla u tu situaciju-nije lako, koliko se cini...jer ma koliko se trudila da kazem nesto, ona ce pre poverovati njemu i hvatati se za slamku spasa, samo da ne vidi istinu.
A sa druge strane, njegova rodjena sestra i zet znaju pre mene, i cute...i mnoge njihove komsije cute...
Ja sam pokusavala da joj dajem "znakove" trudila se sa strane da joj pomognem, da sama shvati, a ona je pre poverovala zeni Iz Glozana koja joj je gledala u solju i rekla da njen muz samo nju voli i da nema druguuser posted image

I sta ja tu da kazem?! No comment!!!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 994
20.1.2012 21:46:54   
Anck Su Nmaun
Ne bih volela da bude prevare u  nasem braku  prvenstveno zbog dece sad! Ja bih prezivela, kao i svaka pa nije kraj sveta, mozda i oprosyila , zavisi.... ali bi bio kraj srecnoj porodici u kojoj zelim da moje dete odrasta, znam kako zivot moze lose   da te usmeri ako iz rasturenih porodica..nemislim da je to obavezno ali..vece su sanse! I samo kad bih upala  u takva razmisljanja ...to bi me definitivno stopiralo!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 995
20.1.2012 22:08:10   
Alexis79
Evo mene jos nisam zaspala user posted image

Jedan mm-ov  super drugar je skoro posumnjao da ga verenica tj. buduca zena (tek su krenuli da zive zajedno i planirali su svadbu na leto).
I on ti lepo sumnjao i cutao ,a u medjuvremenu je sve lepo ispitao i cak je i pratio.
On ti izmisli neki sluzbeni put i saceka da vidi sta ce da uradi.
I  ona pravo u sred noci kod nekog tipa u kucu.On saceka da ona udje i pokuca na ta vrata.
Izadje taj drugi tip koji je kaze bio potpuno iznenadjen.
Ovaj mu se lepo predstavi i kaze da je on buduci muz devojke koja je sad usla kod njega i ako moze da je pozove da izadje cas.
Izlazi ona takodje zbunjena ,a on joj kaze da ce njene stvari u roku od  5 min biti na ulici ispred zgrade i da dodje da ih uzme.
Tom drugom tipu je pozeleo srecu i otisao.

A to znam jer cim se okrenuo od njih pozvao je mm da dodje po njega jer mu zaista nije bilo dobro.
Jos ja posle 2-3 meseca sretnem nju sa povecim stomakom .I tu se skroz izgubim ,a ona kez od uveta do uveta

< Poruku je uredio Alexis79 -- 20.1.2012 22:10:21 >

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 996
20.1.2012 22:13:40   
Didy
IZVORNA PORUKA: razlicak

Tako sam i ja uvek razmisljala, a kad sam dosla u tu situaciju-nije lako, koliko se cini...jer ma koliko se trudila da kazem nesto, ona ce pre poverovati njemu i hvatati se za slamku spasa, samo da ne vidi istinu.

Možda i hoće, ali jednog dana će uvideti da sam samo htela da joj pomognem. Čak i ako to nikad ne prizna.

(odgovor članu razlicak)
Direktna veza do poruke: 997
20.1.2012 22:16:20   
Didy
Alexis, kakva priča!
Meni je prevara grozna, jer time povređujemo druge ljude. Ako nekog voliš, ne možeš mu tako nešto uraditi, jer ako nekog voliš, ne želiš da on pati. Ja ne bih mogla da ćutim i da se pravim da je sve u redu.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 998
20.1.2012 22:19:09   
IVA 11
Jao Alexis, uzas, stvarno...Bitno je da je ona nasmijana. Slazem se sa Didy, nikad ne bih cutala, ne bih imala obraza user posted image Naravno ako se radi o bliskim ljudima...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 999
20.1.2012 22:27:49   
razlicak
Da, ali bez dokaza se ne isplati nikom nista reci...ne mozes stati pred nekog i ko grom iz vedra neba reci-e, ja znam da tebe tvoj muz vara!!! 
Ova Prica sto je Alexis ispricala ima smisla, on je sam sumnjao da ga ona vara, pa je sam i uhvatio...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here