|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
24.1.2012 20:47:09   
branki*
da,prevara moze da se kontrolise ako se radi samo o fizickom cinu,ali se tu upletu osecanja,onda se to komplikuje i otezava stvar.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 1026
24.1.2012 20:52:59   
Anoniman
Ali ako postoje osećanja prema nekom drugom, onda treba preispitati osećanja prema mužu, zar ne? I ako imam osećanja prema nekom drugom, to ne znači da ću odmah u krevet sa njim, nego se lepo kontrolišeš dok ne rešiš u glavi sa kim želiš da budeš. I onda postupiš zrelo i odgovorno prema nekome koga si nekada volela, i ko te verovatno voli - kažeš istinu, i ideš tamo gde misliš da je tvoja sreća. Meni su ovde stvari poprilično crno-bele: voliš muža i dobro se slažete - ne varaš ga i the end. Ne slažete se - radite na tome. Ne volite se- rastajete se.

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 1027
24.1.2012 20:55:12   
Anoniman
Snjška, to su ozbiljne stvari ali očigledno i sama znaš gde rešenje nije, što je korak nas putu do rešenjauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1028
24.1.2012 21:00:02   
branki*
jao,ne znam,kod mene nikad nije sve tako crno ili belo,i daj Boze da se nikad ne nadjem u takvoj situaciji.

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1029
24.1.2012 21:00:41   
snješka

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ali ako postoje osećanja prema nekom drugom, onda treba preispitati osećanja prema mužu, zar ne? I ako imam osećanja prema nekom drugom, to ne znači da ću odmah u krevet sa njim, nego se lepo kontrolišeš dok ne rešiš u glavi sa kim želiš da budeš. I onda postupiš zrelo i odgovorno prema nekome koga si nekada volela, i ko te verovatno voli - kažeš istinu, i ideš tamo gde misliš da je tvoja sreća. Meni su ovde stvari poprilično crno-bele: voliš muža i dobro se slažete - ne varaš ga i the end. Ne slažete se - radite na tome. Ne volite se- rastajete se.

Ma naravno, ali ne mislimo svi isto. Kod nekog ima previše toga u igri, ko zna šta nekoga motiviše da radi određene stvari.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1030
24.1.2012 21:02:25   
Ana RR

voliš muža i dobro se slažete - ne varaš ga i the end. Ne slažete se - radite na tome. Ne volite se- rastajete se.

Bolje nisi mogla reći user posted image apsolutno se slažem. Doduše, povremeno prevarim mm sa Klunijem u snovima ali to mi je odavno oprostio user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1031
24.1.2012 21:04:13   
snješka

Snjška, to su ozbiljne stvari ali očigledno i sama znaš gde rešenje nije, što je korak nas putu do rešenjauser posted image

Jako ozbiljne. Ali sam se našla u toj situaciji ne svojom voljom na neki način. Zamolila me drugarica da odem kod tog lika da uradim nešto za nju pošto se nas dvoje znamo odavno. I on je ladno zaključao knacelariju i tako "strastveno" navalio da me ljubi.... Iako su među nama uvijek postojale neke iskrice, nikad toliko jake da bi bilo šta se desilo među nama, zamolila sam ga da se to više nikad ne ponovi, otključala vrata, kulturno ga pozdravila i otišla. Poslije me zvao i izvinjavao se....

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1032
24.1.2012 21:09:22   
bebać
Snješka leleuser posted image user posted image

ti si bre samo jaka na riječima k'o i sama , nema od toga ništauser posted image user posted image

doduše, mene još niko nije zaključao niti bilo šta sličnouser posted image

ja samo kukam da ovaj brak je zamoran i ove sve obaveze, što nosi sa sobom, a tamo neki baja 'djole' i kojekakave saunice masažice djeluju jako zanimljivijeuser posted image , ALI..slažem se to nije rešenjeuser posted image

ma brate neka radi ko šta voli i nek samo bude sretan, i nek ne povredjuje drugeuser posted image balans u glavi je zlata vrijedan!

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 1033
24.1.2012 21:10:21   
Anoniman
To što si ti sad napisala potvrđuje sve što mislim i sve što sam reklauser posted image Nadam se da ćeš uspeti da izgladiš probleme koje imateuser posted image

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 1034
24.1.2012 21:11:01   
branki*
ko na filmu!

branki

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1035
24.1.2012 21:16:46   
snješka

IZVORNA PORUKA: bebać

ti si bre samo jaka na riječima k'o i sama , nema od toga ništauser posted image user posted image

Hajde mi, ljubim te, ovo malo pojasni. user posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1036
24.1.2012 21:18:04   
snješka

IZVORNA PORUKA: branki

ko na filmu!

Isto, zaključava lik vrata još komentariše: "da nas niko ne ometa, da na miru završimo papire" user posted image user posted image .

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1037
24.1.2012 21:19:44   
branki*
ha,ha,evo smejem seuser posted image

branki

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 1038
24.1.2012 21:20:29   
snješka

To što si ti sad napisala potvrđuje sve što mislim i sve što sam reklauser posted image Nadam se da ćeš uspeti da izgladiš probleme koje imateuser posted image

I ja se nadam, ipak smo mi preživjeli zajedno mnogo toga za ovih 9 godina. Ako ne zbog nas samih onda zbog djece. Mada zbog djece nikad ne bih ostala u lošem braku, ne bih da im dajem pogrešan primjer. Srećna ja srećni i oni. Ali to je druga tema.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1039
24.1.2012 21:22:37   
snješka

IZVORNA PORUKA: branki

ha,ha,evo smejem seuser posted image

user posted image Vjerovala ili ne, tako je bilo. Nemam ja ništa od toga da pričam bajke ovdje. Mislim, bezveze.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1040
24.1.2012 21:26:24   
branki*
ma,stvarno si me nasmejala!a,pazi ti i njega-koja smelost,direktno!

branki

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 1041
24.1.2012 21:29:09   
snješka
Ali, pošto sam ja skoro pa maksimalno iskrena, moram priznati da sam se jedva oduprla, ali jesam. Volim ja tu mušku smjelost, i mm je takav. Uradio bi nezamislive stvari...zato sam ga i zavoljela.user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1042
24.1.2012 21:36:22   
branki*
da,i ja volim tu osobinu kod muskarca.

branki

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 1043
25.1.2012 8:44:48   
Jele
Snješka, druže user posted image , želim ti da što pre prevaziđete probleme i da se sve bude ok!
Malo sam OT, sorry user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1044
25.1.2012 8:48:50   
bebać
Snješka mislila sam na to, da ne osudjuješ one koji to urade, čak ti u neka doba to i izazov, nije ti tabu i skroz si realna, ali eto kad si došla pred veliko iskušenje i imala šansu, nisi htjela...odbila si ga, iako ti je bio simpa, nekakve iluzije i sl.user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 1045
25.1.2012 9:14:56   
snješka
IZVORNA PORUKA: Jele

Snješka, druže user posted image , želim ti da što pre prevaziđete probleme i da se sve bude ok!
Malo sam OT, sorry user posted image

Hvala Jele, druže moj user posted image . Malo me prodrmao događaj od juče, pa sam sa mm sinoć otvoreno razgovarala o tome šta se može desiti ako se ne potrudimo. Pa ćemo da vidimo. user posted image

< Poruku je uredio snješka -- 25.1.2012 9:19:07 >

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 1046
25.1.2012 9:15:38   
snješka

Snješka mislila sam na to, da ne osudjuješ one koji to urade, čak ti u neka doba to i izazov, nije ti tabu i skroz si realna, ali eto kad si došla pred veliko iskušenje i imala šansu, nisi htjela...odbila si ga, iako ti je bio simpa, nekakve iluzije i sl.user posted image user posted image

user posted image Pa da, sve što je ljudski meni nije strano. user posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1047
25.1.2012 9:43:56   
Lu
JA kad bi imala problema u braku tipa, dosta mi je muža, djece, obaveza, svakodnevnice i sl., smatrala bi to ozbiljnim problem i nešto bi sigurno trebala mjenjati u svom životu, ali ne bi mi palo na pamet da mi rješenje bude prevara!
Sat vremena "uživanja" ili još koji put po sat, neće riješiti moje probleme, samo će ih pogoršati u nepovrat!

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 1048
25.1.2012 12:20:36   
Rivana

Aman, aman, aman...moram da kažem svoje mišljenje koje će možda izazvat buru!

Rivana ti misliš da treba da se razvede, ova anonimna što kaže kako joj je emotivni segment braka zapušten i kako bi prevarila m kad bi naišao neko fin i nježan itd itd...nisam za prevaru, nisam varala, nisam prevarena(valjda) ali ako ženi sve ostalo u braku funkcioniše ok(oni kao partneri u nekim drugim poljima, djeca, finansije, kuća) što bi da se razvodi radi ovog jednog segmenta koji je loš? Ne kažem da ga ne treba popravljat i radit na njemu, ali postoji bruka žena koje se okrenu sebi pa čak i desi im se neko ''''na trenutak'''' ''''vrate'''' se svojoj kući i znatno se stvari poprave. Utom obično i drugoj strani nadoje, jer kod njih najbolje pali taktika ''''crvenog kartona'''' na neko vrijeme..

nije da opravdavam varanje...ali brate, glupost mi je razvest se zbog toga što trenutno obe strane ne funkcionišu na emotivnom planu radi hiljadu jednog razloga.

Apsurdno, po meni!

a ova prva anonimna što već vara, i nju mogu donekle da razumem, ženi dosta svega i kapak. I meni je dosta, možda bi i ja poletila za nekim tamo da sam na službenom putu, pa koktelčići, pa sauna..pa večerica, pa čaša vina..a on fin, nježan...nigdje obaveza za struju, vodu, vrtić..šta ćemo večerat, ko će odnijeti smeće, skinute čarape kraj vrata zbog kojih prigovaram po Bog zna koji put....(itd itd sve ono što je realnost od braka),kažem MOŽDA bi i ja poletila, ali to ne znam nisam bila u toj situaciji.

Ja ne opravdavam kad žena ili muškarac vodi paralelan život na duže staze. I to mi je apsurd.

Da mislim da treba ako brak ne funcionise treba se razvesti a ne smucati se po kolim hotelima i varati partnera a onda se vracati kuci pa kako ih nije sramota ako ne od partnera onda od dece. Fuj!!!!! user posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1049
25.1.2012 14:38:21   
anuksunamun
user posted image user posted image Ova tema je uvek hituser posted image

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here