|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
20.1.2012 22:34:36   
IVA 11
Naravno razlicak. Ali taj pametno je pratio i potkrijepio dokazima...Meni je najgora situacija bila kad mi je drugarica rekla kako je saznala da je momak vara, on joj prizna, ona plakala, cudo radila i nakon mjesec dana ostane trudna sa njim, ona je bila presrecna jer ih je beba"pomirila', a on je varao dugo. I uzmu se i sve, i ne prodje tri, cetiri mjeseca ostavi je i napravi dijete ovoj sa kojom je varao...Eto, zivot pise romane...

(odgovor članu razlicak)
Direktna veza do poruke: 1001
20.1.2012 22:34:57   
Alexis79
Veruj mi i da imas dokaze crno na belo bolje je cutati.
Nista nisam video ,nista nisam cuo

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu razlicak)
Direktna veza do poruke: 1002
20.1.2012 22:44:48   
deki.rs
ovako, zena cesto zna ili makar pretpostavlja da je muz vara al cuti jer brak ne trpi. E ako brak trpi to je problem. Ko bi javno reko zena\muz me prevario i zato se razvodim. Mislim da je malo takvih. I mislim da bi se svako omrsio kad bi se namestilo. Takvi smo mi ljudi, nagonski. Ostalo je u nama besto iz praistorijskog doba user posted image
pitanje je samo koliko smo sposobni da se borimo s nagonom, tj pobediti ga il predati se. Ako preovlada razum retko se neko upusta u prevaru. Sto jedna od vas kaze, kako cuvati dete i misliti o nekom tamo. Al ja vido svojim ocima jedna se gola slikala pored kreveca i to procurelo na net. Tako da...

P.s

ako, neka kaze, taman da nam posle isprica tok stvari, bas me zanima :}

< Poruku je uredio deki.rs -- 20.1.2012 22:46:17 >

(odgovor članu razlicak)
Direktna veza do poruke: 1003
21.1.2012 0:16:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: deki.rs

ovako, zena cesto zna ili makar pretpostavlja da je muz vara al cuti jer brak ne trpi. E ako brak trpi to je problem. Ko bi javno reko zena\muz me prevario i zato se razvodim. Mislim da je malo takvih. I mislim da bi se svako omrsio kad bi se namestilo. Takvi smo mi ljudi, nagonski. Ostalo je u nama besto iz praistorijskog doba user posted image
pitanje je samo koliko smo sposobni da se borimo s nagonom, tj pobediti ga il predati se. Ako preovlada razum retko se neko upusta u prevaru. Sto jedna od vas kaze, kako cuvati dete i misliti o nekom tamo. Al ja vido svojim ocima jedna se gola slikala pored kreveca i to procurelo na net. Tako da...

P.s

ako, neka kaze, taman da nam posle isprica tok stvari, bas me zanima :}

Kako to brak ne trpi? Svaki brak koji počiva na lažima trpi. A čim je potreban neko treći znači da negde klima...

Ja bih rekla da me prevari, nije to sramota za onog ko je prevaren nego za onog ko vara.

Ne bih se "omrsila" ne znam da li mi se više gadi izraz ili ideja...

Pošto nisam životinja kako se borim sa ostalim nagonima pa ne mokrim po ulici čim mi nadođe i ne jedem na poslovnom sastanku iako sam gladna, tako kontrolišem i polni nagon.

(odgovor članu deki.rs)
  Direktna veza do poruke: 1004
21.1.2012 14:30:55   
Anoniman
E ja bih mm prevarila sa prvim zgodnim i duhovitim tipom koji bi mi poklonio malo pažnje, jer nam je emotivni segment braka na nuli, uz sve moje pokušaje nikako da da ga oživimo, a nekada je bilo sasvim drugačije. Deca, posao, frka-trka, uvek ima neki izgovor, sexamo se jednom u dva meseca, obično kada ga ja na to podsetim, znam da me ne vara, kući je stalno, samo kao da ima 100 godina...

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 1005
21.1.2012 16:25:52   
Anoniman
Onda me i shvatas zasto ja varam mm...Duga veza,brak,dete...I desio mi se put i na tom putu...On...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1006
21.1.2012 16:38:52   
Rivana
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Onda me i shvatas zasto ja varam mm...Duga veza,brak,dete...I desio mi se put i na tom putu...On...user posted image

Razvedi se onda

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1007
21.1.2012 16:40:01   
Rivana
IZVORNA PORUKA: Anoniman

E ja bih mm prevarila sa prvim zgodnim i duhovitim tipom koji bi mi poklonio malo pažnje, jer nam je emotivni segment braka na nuli, uz sve moje pokušaje nikako da da ga oživimo, a nekada je bilo sasvim drugačije. Deca, posao, frka-trka, uvek ima neki izgovor, sexamo se jednom u dva meseca, obično kada ga ja na to podsetim, znam da me ne vara, kući je stalno, samo kao da ima 100 godina...

Razvedi se

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1008
21.1.2012 18:08:04   
bebać
Aman, aman, aman...moram da kažem svoje mišljenje koje će možda izazvat buru!

Rivana ti misliš da treba da se razvede, ova anonimna što kaže kako joj je emotivni segment braka zapušten i kako bi prevarila m kad bi naišao neko fin i nježan itd itd...nisam za prevaru, nisam varala, nisam prevarena(valjda) ali ako ženi sve ostalo u braku funkcioniše ok(oni kao partneri u nekim drugim poljima, djeca, finansije, kuća) što bi da se razvodi radi ovog jednog segmenta koji je loš? Ne kažem da ga ne treba popravljat i radit na njemu, ali postoji bruka žena koje se okrenu sebi pa čak i desi im se neko ''''na trenutak'''' ''''vrate'''' se svojoj kući i znatno se stvari poprave. Utom obično i drugoj strani nadoje, jer kod njih najbolje pali taktika ''''crvenog kartona'''' na neko vrijeme...

nije da opravdavam varanje...ali brate, glupost mi je razvest se zbog toga što trenutno obe strane ne funkcionišu na emotivnom planu radi hiljadu jednog razloga.

Apsurdno, po meni!

a ova prva anonimna što već vara, i nju mogu donekle da razumem, ženi dosta svega i kapak. I meni je dosta, možda bi i ja poletila za nekim tamo da sam na službenom putu, pa koktelčići, pa sauna..pa večerica, pa čaša vina..a on fin, nježan...nigdje obaveza za struju, vodu, vrtić..šta ćemo večerat, ko će odnijeti smeće, skinute čarape kraj vrata zbog kojih prigovaram po Bog zna koji put....(itd itd sve ono što je realnost od braka),kažem MOŽDA bi i ja poletila, ali to ne znam nisam bila u toj situaciji.

Ja ne opravdavam kad žena ili muškarac vodi paralelan život na duže staze. I to mi je apsurd.

< Poruku je uredio bebać -- 21.1.2012 18:12:44 >

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu razlicak)
Direktna veza do poruke: 1009
21.1.2012 19:22:09   
snješka

IZVORNA PORUKA: bebać

Aman, aman, aman...moram da kažem svoje mišljenje koje će možda izazvat buru!

nije da opravdavam varanje...ali brate, glupost mi je razvest se zbog toga što trenutno obe strane ne funkcionišu na emotivnom planu radi hiljadu jednog razloga.

Apsurdno, po meni!

a ova prva anonimna što već vara, i nju mogu donekle da razumem, ženi dosta svega i kapak. I meni je dosta, možda bi i ja poletila za nekim tamo da sam na službenom putu, pa koktelčići, pa sauna..pa večerica, pa čaša vina..a on fin, nježan...nigdje obaveza za struju, vodu, vrtić..šta ćemo večerat, ko će odnijeti smeće, skinute čarape kraj vrata zbog kojih prigovaram po Bog zna koji put....(itd itd sve ono što je realnost od braka),kažem MOŽDA bi i ja poletila, ali to ne znam nisam bila u toj situaciji.

Ja ne opravdavam kad žena ili muškarac vodi paralelan život na duže staze. I to mi je apsurd.

user posted image user posted image user posted image
user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1010
21.1.2012 19:39:57   
Leki 77

IZVORNA PORUKA: gae_gr
Ne bih se "omrsila" ne znam da li mi se više gadi izraz ili ideja...

Pošto nisam životinja kako se borim sa ostalim nagonima pa ne mokrim po ulici čim mi nadođe i ne jedem na poslovnom sastanku iako sam gladna, tako kontrolišem i polni nagon.

Tačno od reči do reči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1011
24.1.2012 15:15:09   
snješka
Baš bih voljela vidjeti ženu koja ponekad ne poželi da zaboravi svoje uloge koje ima kod kuće, majke, dobre supruge, dobre djevojke,...i krene putem kojim bi je poveli njeni instinkti, da posluša strast koja s nalazi negdje u njoj i kojoj samo malo treba da se probudi. Seks sa ljubavnikom je uzbuđujući i zbog toga što je nešto novo i zbog toga što se prevara iliti avantura generalno osuđuje i društveno je neprihvatljiva. To je nešto što se "poštenim ženama" ne može desiti, ali, da li ima nešto slađe i uzbudljivije od zabranjenog voća.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 1012
24.1.2012 15:43:47   
Anoniman
Evo ja Snješka, pre nego što sam se udala, živela sam kako sam htela. Otišla iz Srbije i stvorila sebi život na drugom mestu, nije mi padalo na pamet da se ikada vraćam. Imala sam sve što mi je trebalo i nikavu nameru da se ikada udajem... E a onda sam upoznala mm i sve se preokrenulo, nisam mogla tad a ne moduni sad da zamislim život bez njega. Uradila sam sve što sam rekla da NIKAD neću: udala se, vratila u Srbiju i radim posao koji mi je mrzak u firmi od koje mi se diže kosa na glavi i opet sam srećna. Da se razumemo ni njegova priča nije mnogo drugačija, nije hteo da se ženi, a posebno nije hteo da ima decu. I evo nas gde u Beogradu planiramo drugo dete... To što mi imamo ne bih pogazila ni za šta na svetu, ako ikada dođem u poziciju da mi ovo nije dovoljno razvešću se jer ne bih mogla da ga lažem, ne bih mogla da ga povredim na takav način, ne bih mogla da ga gledam u oči dok mislim o nekom drugom. On je moj izvor mladosti, moja najveća podrška, ljubav mog života i otac mog deteta, nema te strasti zbog koje bih ja radila njemu iza leđa bilo šta a o prevari da i ne govorim...

Izvinjavam se na opširnom postu...

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 1013
24.1.2012 16:08:40   
branki*
generalno,nisam za prevare niti kakve vrste,ni u jednoj sferi,mada,ponekad,mogu da nadjem opravdanje za ljude koji ih cine.ne volim da osudjujem,uvek pokusam da sagledam stvari iz ugla te neke druge osobe.kad sam se udala,bila sam jako zaljubljena u svog muza,jos uvek sam,ali sam sad svesnija njegovih mana i nekako sam malo emotivno otupela sto se tice njega.brak nam se pretvara u rutinu,cesce se raspravljamo i sve te sitnice su malo narusile moju iluziju.ponekad mi je bzv sto vise nema sitnih neznosti,iznenadjenja,jednostavno,manje se trudimo,oboje.u takvom raspolozenju se setim nekih drugih ljudi koji su me simpatisali i ja njih,dok se nisam udala,pa razmisljam kako bi mi bilo s njima ili kad mi neko uputi kompliment ili skriveno flertuje,prorade neki leptirici,prija,jer se ponovo osetim zenom,privlacnom.nekad mi se cini da je moj muz izgubio interesovanje za mene,da me uzima"zdravo za gotovo".tako da donekle i razumem zene koje u nedostatku bliskosti i ljubavi padnu na cari drugog muskarca.mislim da bi se u mom slucaju to zavrsilo na flertu,jer mi,ipak,moral i savest ne bi dozvolili nesto vise,a to ko zna do cega bi sve moglo da dovede.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1014
24.1.2012 16:43:41   
deki.rs
nije sve tako belo, ni tako crno, a ni tako jednostavno. Ne mozes reci nekom sto se ne razvede ako vara, ne ide to tako. Super je kad neko obuzda nagon ili ga nema, al ne mora da kritikuje druge. Ja sve razumem. I nikog ne kritikujem jer nikad ne znam u kakvoj cu se situaciji naci. Ne zna se sta zivot nosi. Zivot je ipak mnogo interesantniji :}

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1015
24.1.2012 16:51:11   
branki*
pa...jeste."onaj ko je bezgresan,neka prvi baci kamen."nisam sigurna cak ni da bih se razvela od svog muza ako bi me prevario.ne znas sta bi uradio dok nisi u toj situaciji.ima tu mnogo elemenata koje treba sagledati,izvagati.ali,odrzavanje peralelne veze,konstantne prevare su vec drugo...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu deki.rs)
Direktna veza do poruke: 1016
24.1.2012 16:54:47   
indy_25

IZVORNA PORUKA: snješka

Baš bih voljela vidjeti ženu koja ponekad ne poželi da zaboravi svoje uloge koje ima kod kuće, majke, dobre supruge, dobre djevojke,...i krene putem kojim bi je poveli njeni instinkti, da posluša strast koja s nalazi negdje u njoj i kojoj samo malo treba da se probudi. Seks sa ljubavnikom je uzbuđujući i zbog toga što je nešto novo i zbog toga što se prevara iliti avantura generalno osuđuje i društveno je neprihvatljiva. To je nešto što se "poštenim ženama" ne može desiti, ali, da li ima nešto slađe i uzbudljivije od zabranjenog voća.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 1017
24.1.2012 16:55:57   
bebać
gae gr poštujem tvoje mišljenje i možda takvo imadneš čitav život, ali još si ''zelena'' što se tiče braka(nemoj pogrešno da me shvatiš, vidim da si 2 god u braku)user posted image kako godine budu odmicale dolazi do zasićenja i čovek se umara. i svaka promjena u bilo kom smislu mu djeluje ''egzotično'', iako možda i nije tako.

Govorim hipotetički, da ne bude zabune.I moja priča je slična tvojoj, ali ja sam umorna i od rutine i od braka i od obaveza. Ne varam jer znam da to nije rešenje(mada ne mogu da osudim žene koje misle da jeste)user posted image . Radim na nekim drugim stvarima, koje mislim da mogu dosta ''pospješiti'' brak i svakodnevnicu.Ali...

Nije sve crno- bijelo, i to ''nikad'' okačite mačku o rep.

< Poruku je uredio bebać -- 24.1.2012 16:57:36 >

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu deki.rs)
Direktna veza do poruke: 1018
24.1.2012 17:30:32   
Leki 77

IZVORNA PORUKA: snješka

Baš bih voljela vidjeti ženu koja ponekad ne poželi da zaboravi svoje uloge koje ima kod kuće, majke, dobre supruge, dobre djevojke,........ Seks sa ljubavnikom je uzbuđujući i zbog toga što je nešto novo i zbog toga što se prevara iliti avantura generalno osuđuje i društveno je neprihvatljiva. To je nešto što se "poštenim ženama" ne može desiti.....

Mene kada smore svakodnevne obaveze ja isplaniram neki put i na nedelju dana šmugnem negde.
Prevara nije pitanje dobre ili loše devojke. To je pitanje nečije zrelosti. Možda i hrabrosti, tj. kukavičluka. Ako je toliko nezadovoljna suprugom da ima potrebu da bude sa drugim muškarcem zašto je još uvek sa suprugom?
Meni ništa izazovnog nema da se sa svojih 35 godina i dvoje dece krijem po hotelima sa ljubavnikom. Dakle, ja stvarno stojim iza tog svog nikad. Sve dozvoljavam. I da me muž prevari i da sam sa njim iako ga više ne volim itd . Zs sve to mislim da su nikakve šanse, ali neću reći nikad. Ali, da se ja skrivam, lažem muža i decu-stvarno nikad.
Btw, suprug i ja smo za koji mesec punih 15 godina zajedno. To pišem pošto vidim da izgleda "bračni" staž utiče na to. Meni ne.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 1019
24.1.2012 17:40:32   
Anoniman
Bebać, nisam ja tako zelena kao što misliš. Moja je prednost što sad se udala sa 30 kad sam već uveliko znala i ko sam i šta želim a i tonu toga proživela... Pa sam u brak ušla bez mnogo iluzija te sad ne otupljujem od mana mm, kao ni on od mojih... Ne umara me svakodnevica jer je onakva kakvom je mi pravimo i kad nam postane dosadno mi nešto promenimo, al zajedno... Ja sam dosta svojih snova ostvarila i dosta toga proživela pa nemam nikakvih pitanja tipa "šta bi bilo da je bilo?", ne maštam o bivšim momcima nemam u glavi ljubavne romane...

A to da li neko vara ili ne nije moja stvar niti me iskreno zanima (ni da li ni zašto a još manje kako). Njegov život, njegova stvar, ne osuđujem niti se zamaram time... Samo iznosim svoju poziciju...

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 1020
24.1.2012 17:45:10   
Anoniman
Ne znam zašto je to toliko neverovatno da je neko siguran u sebe, siguran da nikada neće prevariti partnera, da neko prevaru doživljava kao najgoru izdaju - supruga, dece i prvenstveno sebe? Ne mogu da ne primetim trend da žene koje kažu da ne bi nikad prevarile muža ne osuđuju one koje bi, a one kojima prevara očigledno nije toliko nezamisliva nemaju tolerancije za žene koje kažu "nikad". Live and let live, mene ne može manje da bude briga za tuđe prevare i živote (tuđe - nepoznatih mi ljudi), pa ne znam zašto nekog pogađa moja ne-prevara. Nema tu lažnog moralisanja, ni istinitog, to je stav, kao i svaki drugi...e sad, ko to doživljava kao moralisanje, možda ima problemuser posted image

< Poruku je uredio Nedja RR -- 24.1.2012 17:46:30 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1021
24.1.2012 19:09:59   
Lilla
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ne znam zašto je to toliko neverovatno da je neko siguran u sebe, siguran da nikada neće prevariti partnera, da neko prevaru doživljava kao najgoru izdaju - supruga, dece i prvenstveno sebe? Ne mogu da ne primetim trend da žene koje kažu da ne bi nikad prevarile muža ne osuđuju one koje bi, a one kojima prevara očigledno nije toliko nezamisliva nemaju tolerancije za žene koje kažu "nikad". Live and let live, mene ne može manje da bude briga za tuđe prevare i živote (tuđe - nepoznatih mi ljudi), pa ne znam zašto nekog pogađa moja ne-prevara. Nema tu lažnog moralisanja, ni istinitog, to je stav, kao i svaki drugi...e sad, ko to doživljava kao moralisanje, možda ima problemuser posted image

user posted image user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1022
24.1.2012 20:31:27   
snješka
Slažem se Nedjo, ali isto tako znam baš veliki broj ljudi koji su za neke stvari rekli nikad pa su ih opet uradili. Nikad se ne zna šta nosi dan, a šta nosi noć. I ja sam trenutno mišljenja da nikad ne bih prevarila svog muža iako sam imala priliku danas, itekakvu. Ali, u kakvim god problemima da smo nas dvoje ipak to nisam htjela. Ali isto tako mogu da shvatim ljude koji mogu, prepuste se trenutku i ne razmišljaju o posljedicama. Emocije kad ponesu, posebno kod žena slučaj, onda je vrlo lako da se desi nešto nepromišljeno. Treba shvatiti, a ne samo kritikovati.

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 1023
24.1.2012 20:36:58   
Anoniman
Pa o tome i pričam, ja mogu da razumem tuđu prevaru, svoju ne mogu, i tu je meni kraj priče, mislim da ne bi smelo da bude toliko teško i strašno prihvatiti da neko zaista može da bude siguran u nešto. Sa druge strane, ja uopšte ne garantujem da ću ostati sa mm zauvek, niti da ću ga voleti zauvek, ja znam da to nije nešto što može da se kontroliše, jer su to osećanja. Prevara može da se kontroliše, ljudi smouser posted image

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 1024
24.1.2012 20:40:08   
snješka
U pravu si 100%. Ja sam danas baš bila u jednoj delikatnoj situaciji gdje sam samu sebe zadivila kako sam se iskontrolisala i ostala staložena.user posted image
U momentu mi je kliknulo, i odlučila sam da svom braku dam još jednu šansu. (ne volim pričati ni pisati o tome, ali mm i ja smo baš zadnjih mjeseci se prilično udaljili i imali problema)

< Poruku je uredio snješka -- 24.1.2012 20:43:34 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here