|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
26.2.2012 14:30:03   
Anoniman
Zalosno je sta sam dozivjela neku noc,ona i on ,ljudi u braku,izasli sa nama u grad.

A ona isfrustrirana zena ,koja mi je nakon par pica otvorila dusu.Godinama je vara,godinama je ponizava ,ubijena je u pojam i ona to sve trpi.Zarad cega ne znam,i ne zelim da znam,smorila me je ,za medalju.

Ne zelim da budem sa takvom zenom,da pijem kafu,hiljadu savjeta sam joj dala,istrosila sam se, da bi mi ona na kraju rekla da njoj takav muz suden ¨¨

I na kraju toga svega,shvatila sam da je najbolje biti sam sa svojom porodicom u cetri zida,,nego sa nekim ko ti ispija mozak praznom pricom,a moj zivot nju ne zanima,zasto ja nju da slusam kako kuka kako je vara a nista nece po tom pitanju nece da promijeni i tako joj je dobro................

(odgovor članu anuksunamun)
  Direktna veza do poruke: 1051
26.2.2012 14:31:46   
Olga75
pa nek jede ono sto se ne jede
ako njoj odgovara , njena stvar

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1052
26.2.2012 14:34:29   
Anoniman
Ali zasto to sve prica,ako joj je suden,zasto mene smara,ne znam.

Ja sam samo rekla da moj muz sa njezinim ni kafe vise nece popitiuser posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1053
26.2.2012 18:41:57   
mombg

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ali zasto to sve prica,ako joj je suden,zasto mene smara,ne znam.

Ja sam samo rekla da moj muz sa njezinim ni kafe vise nece popitiuser posted image

Mora nekome da se pozali,a u sustini ne zeli da se razvede. Ruzno je sto je tako ponizava, tj sto dozvoljava da ona to sazna. Ako je vec toliki "laf" nek sakrije kako valja.
Znam da se ja ne druzim s onima koji varaju, tj kad saznam sta rade. A omiljeni su mi oni sa stavom "ja sam neshvacen/a i nedostaje mi to to i to i zato moram negde da se ispraznim i bla bla". Ok, ako je i tako, ne dozvoli da to IKO IKADA sazna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1054
27.2.2012 9:09:15   
Anoniman
Ne znam,kakav ona zivot zivi ja ne bi mogla nikada.Cak me je sinoc zvala da vidi jel muz moj sa njezinim ,jer njenog nije bilo citav dan kod kuce.

Kako da joj kazem da moj nije juce isao nigdje???????????Da je bio citavo vrijeme sa mnom u kuci?

(odgovor članu mombg)
  Direktna veza do poruke: 1055
27.2.2012 9:11:29   
Olga75
i ja imam slicno iskustvo , zena R kolege me je zvala jedan dan da me pita da li on ima " aktiv " svake nedelje
javna tajna je bila da se taj svalera sa koleginicom , sad se vec i razveo i sa tom koleginicom ima sina , skot ( imao je pricu on voli obe i ne moze da se odluci pa ga je zena izbacila )
naravno da sam joj rekla da nema aktiv svake nedelje

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1056
27.2.2012 9:12:41   
Anoniman
Moracu da joj kazem,bez i kakve ljutnje.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1057
27.2.2012 9:14:58   
Olga75
pa to je ona dilema : reci istinu ili ne
a da li to ona " sveta " laz "
mislim da nije , pogotovo kad vec zna da on ima ljubavnicu
pazi sad ( ja vooolim da fantaziram user posted image )
da si joj rekla da je bio sa tvojim muzem i da ona sazna da nije ti si lazov (a jesi ako ne kazes istinu )

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1058
27.2.2012 9:18:14   
Anoniman
Jeste,rekla sam joj da je bio sa mojim a sta da radim sada......

Sama me je dovela do toga........u ostalom sta me briga,ne znam ja nju toliko dugo da bi sada tu nesto mozgala,kaze muz sta te briga,drugi put kada te bude nesto pitala pravi se blesava.

Nisam ja njoj reklaa da je on sa njim s mm vec da i njega nema u kuciuser posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1059
27.2.2012 9:20:29   
Olga75
eee , to je diplomatija user posted image
mislim ona zna za ljubavnicu , sto se onda raspituje
sigurno nije otisao u crkvu kad ga kuci nema user posted image
i onda zivka i dovodi ljude u neprijatan polozaj user posted image
jadnica user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1060
27.2.2012 9:22:03   
Anoniman
Bas tako,ona je za mene izgubljen slucaj,a drugo garant je bio negdje u hotelu sa tom svojom,nisam imala srca da joj kazemuser posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1061
27.2.2012 9:25:39   
Olga75
a sto se on pravi tosa pa lepo ne rascisti situaciju nego zaj.. obe user posted image
kakv je to covek ? ili i on voli obe pa jadan ne moze da se odluci , tezak je njegov zivot , smrc user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1062
27.2.2012 9:25:57   
Lu
IZVORNA PORUKA: Anoniman

I na kraju toga svega,shvatila sam da je najbolje biti sam sa svojom porodicom u cetri zida,,nego sa nekim ko ti ispija mozak praznom pricom,a moj zivot nju ne zanima,zasto ja nju da slusam kako kuka kako je vara a nista nece po tom pitanju nece da promijeni i tako joj je dobro................

Normalno zašto da trošiš život na nekoga ko nije vrijedan toga, još da se dovodiš u situaciju da lažešuser posted image
Ja bi rekla, ja znam gdje je moj muž a tvom ne držim svijeću, ako te zanima pitaj njega!

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1063
27.2.2012 9:30:20   
jelena038
al anonimna je anonimna sto stiti drugaricu, il sto se boji da joj neko ne kaze: kad si takva prema njoj, kakva li ces tek biti prema nama? user posted image user posted image user posted image joooooooooooooooooooooj user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1064
27.2.2012 9:32:28   
Olga75
mani Jelena , nije to prijatna situacija user posted image
znas kako kazu , ni luk jeo

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1065
27.2.2012 9:35:23   
jelena038
ma daj, bre, meni je sve to jedno ogromno licemerje, nijedna ne kaze "ne zanima me" na pocetku price, nego kad saslusa svu pikanteriju i dobro osmotri sav prljav ves. bljak.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1066
27.2.2012 9:49:12   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: jelena038

ma daj, bre, meni je sve to jedno ogromno licemerje, nijedna ne kaze "ne zanima me" na pocetku price, nego kad saslusa svu pikanteriju i dobro osmotri sav prljav ves. bljak.

Sve u svemu zacin c kao i uvjek.

Direktna veza do poruke: 1067
27.2.2012 9:51:34   
Olga75
pa kad neko krene da ti prica nesto ne znam ko ce odmah da kaze : ajde cuti , ne interesuje me
malo poslusas , kazes ccc i gotovo
to je valjda empatija
mada moze to i da se nazove licemerjem user posted image
sve je ugao gledanja
kad je mene nazvala ona zena ( inace veoma uspesna , pametna i nikako mi nije jasno sta je videla na tom svom bivsem muzu ali ljubav je definitivno slepa ) ja sam joj odmah rekla nema aktiv
ali sam i dodala
znas da predaju razlicite predmete
trebala sam da joj kazem : cuj prica se user posted image pa ja to nisam videla ja sam samo cula

Direktna veza do poruke: 1068
27.2.2012 9:58:39   
jelena038
ma jok, saslusam ja, ali ja uopste i ne pricam sa ljudima ako nemam pocetnu zelju da mi budu prijatelji i da im budem prijatelj, ako to vec nisam. a kad ti neko sve ovo isprica mislim da te smatra prijateljem, sigurno pre nego neprijateljem kog bi samo da smara. a par puta sam bila u prilici da kazem ljudima "cekaj, stani, nemoj dalje, tu osobu jako volim i ne mogu da dozvolim da se o njoj u mom prisustvu prica ruzno, ako imas potrebu, idi pa joj reci sve sto imas". jednom sam dozivela da mi je jedna forumasica olajavala drugu i ubrzo nakon toga s njom sam prekinula svaki kontakt. bez da o tome gnjavim po forumu. na primer.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1069
27.2.2012 9:58:50   
Anoniman
Ja i dalje ne razumem zašto se toliko zgražavate nad prevarama. Ja znam gomilu ljudi koji varaju, i družim se sa njima, druži se i mm sa njima. Nikada sa mm o tome ne pričam, i nikada ne bih rekla za prevaru, jednostavno, kažem "Što mene to pitaš? Čak i da znam, da li zaista misliš da ću ti reći???"

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1070
27.2.2012 10:06:26   
jelena038

IZVORNA PORUKA: Tash

Ja i dalje ne razumem zašto se toliko zgražavate nad prevarama. Ja znam gomilu ljudi koji varaju, i družim se sa njima, druži se i mm sa njima. Nikada sa mm o tome ne pričam, i nikada ne bih rekla za prevaru, jednostavno, kažem "Što mene to pitaš? Čak i da znam, da li zaista misliš da ću ti reći???"

a ne, tasa, ne razumes, fora je reci da znas, da bi cula sta ta druga osoba jos zna.. user posted image to je ulaznica u klub user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1071
27.2.2012 10:08:26   
Olga75
ja i doalje mislim da je to zgrazavanje sajmo empatija
zamislis da tvoj muz radi tako nesto pa ti dodje zao i strasno
a mozda sam naivna user posted image

Direktna veza do poruke: 1072
27.2.2012 10:13:24   
jelena038
ovo drugo, olga, al to je osobina dobrih ljudi user posted image kad shvatis da sva licna bol i bol ljudi koje volis dolazi samo zbog lajanja drugih ljudi, shvatices koliko je losih namera u "dobrim namerama dusebriznika".

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1073
27.2.2012 10:15:24   
Olga75
pa to je sramota za mene , u ovim godinama user posted image
kazem
mislim da se svi nesvesvno stavimo na stranu zrtve , prevarenog , povredjenog
i zato su reakcije takve
nekako mi je lakse da tako mislim user posted image

Direktna veza do poruke: 1074
27.2.2012 10:20:23   
Anoniman
Da se razumemo, užas mi je kad pomislim da me muž vara, ali ako se to bude desilo, ja ću biti u gabuli i imaću potrebu o tome sa nekime da pričam, no odluka o mom daljem životu će ipak biti samo moja. I dalje smatram da je prevara svakodnevnica, i da u današnje vreme nema mesta tolikom zgražavanju. Ja ustvari ne poznajem ni jednu osobu koja nikada nije varala.
Ne znam... meni je to sve veoma čudno što su ljudi toliko šokirani ovakvim stvarima.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here