|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
20.1.2012 14:51:51   
snješka
user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 951
20.1.2012 14:52:09   
minavb
IZVORNA PORUKA: Olga RR

jap , kad udjes u menopauzu autamatski se zasivaju polni organi user posted image

user posted image user posted image user posted image padoh

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 952
20.1.2012 14:54:09   
lesica
user posted image  user posted image  user posted image Olga,umirem user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 953
20.1.2012 14:54:58   
snješka
Pa dobro, svi smo različiti, kako fizički tako i u ostalim segmentima. Prema tome i razmišljamo drugačije. Anonimna smatra da je to samo seks i ništa drugo. Pa takva objašnjenja svaki muškarac daje kad vara.

< Poruku je uredio snješka -- 20.1.2012 14:56:02 >

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 954
20.1.2012 15:11:10   
Jele
IZVORNA PORUKA: vukosava

Ja se slazem sa ovim, da mnogima treba validacija sopstvene privlacnosti, hranjenje sujete da su nekom privlacne jos. A onaj kome treba da uleti nekom u krevet (udata zena - idealno - stvar bezobaveze, cusnes, zavrsis i odes miran kuci, nema petljancije nikakve osim malo trenja) taj ce napricati sta god samo da uleti gde hoce da uleti. I ono tipa vidjase ti mala onu zvijezdu na nebu i svakakve price. Kako su oni posebni bla bla.

U Srbiji muskarac kad vise ne voli zenu (a kad vara tanka je linija) ne voli cesto ni decu koju ima sa njim... I sta se desava, mozda se i okrene toj novoj, ostavi zenu i decu, kakva alimentacija kakvi bakraci...

Nije prevara uvek vezana za seks, zar ne? Znači ono uletanje u krevet kao fol validacija što si verovatno htela da kažeš nije uvek tako, nije uvek u pitanju seks, zar ne? Validaciju ostvare i kroz neke druge stvari - vreme provedeno zajedno, neke znake pažnje itd - što je isto prevara partnera sa kojim si, kažem nije sve tako crno belo, bilo bi lako da jeste.

A ovo sa generalizovanjem muškaraca u Srbiji, mislim da je skroz pogrešno.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 955
20.1.2012 15:14:15   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ma dajte zene, pa to je samo sex! Njega ionako nece biti kad predjete 50i koju prema tome...samo nek je veselo user posted image

Sad već sumnjam u punoletstvo anonimne osobe user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 956
20.1.2012 15:15:56   
minavb
Svaka generalizacija je pogresna, pa i ona koju sad napisah.
Desava se da se ljudi zaljube iskreno, da ne svrljaju zbog seksa vec istinski vole. Mislim da se takvi razvedu.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 957
20.1.2012 15:25:41   
snješka
Mina, slažem se u potpunosti, jer krećem od sebe. Mislim da ne bih mogla podnijeti muža pored sebe ako bih se iskreno zaljubila i mislila na drugog. Ovo je baš duboka tema i mogla bi se sagledati sa milion strana i raspredati na široko šta ako i ....

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 958
20.1.2012 15:27:04   
snješka

user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=S_hzD3XCA1Y

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 959
20.1.2012 15:28:24   
vukosava

Ma dajte zene, pa to je samo sex! Njega ionako nece biti kad predjete 50i koju prema tome...samo nek je veselo user posted image

E sad me ovo inspiriše za novu temu: "Koliko emocija unosite u seks?"

Sto rece minavb: oni sa emocijama u seksu se verovatno i razvedu nakon sto se ponovo zaljube

Jele: nisam generalizovala vec ubacila rec "cesto" bas da naglasim da se desava. Imam 4 drugarice kojima su razvedeni roditelji. Ocevi ne znaju ni da su zive a kamoli da se staraju o njima. Zato ovo kazem. Ne kazem da je generalno pravilo ali jeste veoma cesto. Ja opet naglasavam - kad prestanu da vole zenu sa kojom imaju decu - mislim na situacije posle razvoda a ne kad prestanu da se seksaju u braku i zive zajedno zbog dece.

A za uletanje u krevet, ne mora samo to da bude, moze da bude i sve sto pada pod okrilje "flerta". Sve ono ostalo sta bi se ovde kod mene (u SAD) smatralo za seksualno uznemiravanje sa HR strane.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 960
20.1.2012 15:33:21   
vukosava
A u stvari koga briga, nemamo ubijanja iz casti kao sto je u dosta muslimanskih zemalja (Egipat, Jordan, Liban, Moroko, Pakistan, Sirija, Turska, Jemen a i Francuska, Nemacka i Velika Britanija) gde bi nas zbog prevare ubili nasi narodjeniji - otac, brat...

klikni

Tako da bez brige, kao sto kazem - nije sapun da se potrosi. A partner, nece crci ako sazna i ako nas ne voli bas previse, nece biti nikakve frke...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 961
20.1.2012 15:33:27   
Jele
IZVORNA PORUKA: snješka

Ovo je baš duboka tema i mogla bi se sagledati sa milion strana i raspredati na široko šta ako i ....

O da...

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 962
20.1.2012 17:14:27   
gagana83
Hm, mozda sam ja naivna ali nekako mislim da ipak muskarci vise varaju. Da, za prevaru je potrebno dvoje, ali ne moraju oboje biti u braku/vezi. Sve muskarce koje znam da varaju, varaju svoje zene sa devojkama koje nisu u braku/vezi, uglavnom klinkamauser posted image U takvim situacijama ta ljubavnica nikog ne vara.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 963
20.1.2012 20:03:19   
Alexis79
Au sta sam ja danas propustila user posted image .

Bila sam na kafi danas sa onom pomenutom prijateljicom sto vara muza vec godinama.
I ona mi nesto onako pominje "tog" sa kojim se vidja.Videla sam i pre da ona zeli o tome da prica ,ali sam je nekako izbegavala,jer iskreno ne znam sta bih joj rekla.A da je bas ne napadnem.Ne zato sto ja tu nesto moralisem vec zato sto joj poznajem muza i porodicu i stvarno ima ok brak.

A ja bas podstaknuta ovom temom sinoc pitam ja nju onako iskreno prijateljski kako to funkcionise.
Oboje su u braku ,on je stariji od nje ali isto kao ona ima veliku decu i naravno stariju zenu od nje.
I ona meni kaze kako se vidjaju 1-2 nedeljno, a ponekad i cesce kad usklade obaveze.
Da se jednostavno on ili ona jave porukom i da se samo dogovore u koliko sati ,posto ocigledno znaju gde.
Da i nije bas smo sex varijanta u fazonu kresnu se i zdravo djaci.
Oni provode i neko vreme zajedno i pre i posle .....Cak su i bili 2-3 dana negde u nekoj banji zajedno.

E sad oni su zajedno oko 2 godine i vidim da se ona bas zagrejala.Njega znam samo iz vidjenja tako da ne znam sta je tu sa njegove strane.Ali i on vodi takav zivot vec godinama.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 964
20.1.2012 20:16:29   
vukosava
Alexis, bice da ona ima redovniji seks sa svalerom nego neke zene u cetrdesetim sa muzevima...

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 965
20.1.2012 20:28:55   
Alexis79
Mislim da ona aktivniji sexualni zivot nego zene u tridesetima (tu naravno racunam i sebe user posted image )
I neverovatno je koliko je ona tu opustena.
Da napomenem da ne koriste nikakvu zastitu ,a to znam jer je proslog leta sumnjala da mozda nije zakacila .
Ja sam se tu frapirala jer sam i kao devojka bila opterececena tim bolestinam i kojekakvim glupostima.
A ona ima odnose i sa muzem i "doticnim" i uopste o tome ne razmislja.
Njoj je samo u glavi kako i kad sta da izmisli gde je kad je sa njim.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 966
20.1.2012 20:30:20   
vukosava
Korisnici na ovoj temi: 10 RR zena user posted image

Vruca temaaaa

< Poruku je uredio vukosava -- 20.1.2012 20:31:16 >

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 967
20.1.2012 20:34:55   
Alexis79
I uvek aktuelna user posted image

Moram da priznam da nisam neka svetica ,ali primetila sam da u poslednje vreme izbegavam ovu moju prijateljicu.
Sve redje i redje su te nase kafe i druzenja.
I koliko god objasnjavam i sebi i drugima da je njen zivot njena stvar i da dokle god ne utice na mene da je to ok.Priznajem da mi tu nesto mnogo smeta  i tad me je malo stid od same sebe user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 968
20.1.2012 20:40:53   
mihi

IZVORNA PORUKA: Olga RR

jap , kad udjes u menopauzu autamatski se zasivaju polni organi user posted image

Olga crkoh od smeha, ja se bližim kad će da se zaključa centralna brava a mm nije tu hahaha, jedino da maznem Đoleta, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 969
20.1.2012 20:47:51   
bubulence

ne znam zasto sam ubedjena da 'anonimna' samo zeza... kontam da je znala koja tema ce nas podici i zapaliti pa konta 'ajde malo da tovarim zene' a sedi kod kuce i lepo nam se smeje sto smo paljevine...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 970
20.1.2012 20:49:14   
Alexis79
Da li se zeza ili ne ne znam ,ali ona "razmislja" kao ova moja prijateljica

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 971
20.1.2012 20:51:22   
bubulence
alexis mozda sam propustila, ali me zanima sta tvojoj prijateljici nedostaje u braku? sex? kakav je odnos sa muzem?

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 972
20.1.2012 20:55:09   
Alexis79
I mene interesuje iskreno...
Mada s' obzirom da je jedno dete rodila sa 18 i tas se udala ,a drugo sa 20 godina rekla bih neiživljenost .
Mada dugo traje ovaj njen kasni pubertet.
Mislim da joj se usladilo da se tako izrazim

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 973
20.1.2012 20:56:29   
mihi
Ma sve jedno da li se zeza ili ne fiziologija radi svoje, deca rastu mi smo stariji, normalno je da ne mogu da se zaljubim i volim kao sa 17, 25..... shodno tome i seks. Bar tako ja mislim možda gresim.

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 974
20.1.2012 20:57:26   
bubulence
verovatno jeste neizivljenost ali po meni to opet nije dovoljno dobar razlog za prevaru...

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here