|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
19.1.2012 22:19:51   
snješka
Ma vuko nema to veze sa probanjem prije ili kasnije. ILi jesi ili nisi....Ja znam njih nekoliko koji su probali i prije braka dosta pa bi opet nešto da švrljaju. Uglavnom su problemi dublji i nemaju uvijek veze sa seksom. I mene tuđa prevara ne dotiče ma koliko da mi je neko blizak i nemam ja šta da režim na to šta neko radi ili ne radi. Baš me briga, svako gospodari svojim životom kako hoće i ...sve u životu što radiš radiš samo sebi nikom drugom.

< Poruku je uredio snješka -- 19.1.2012 22:20:33 >

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 876
19.1.2012 22:37:32   
Lilla
Alergicna sam na prevare! Da mi je iz oka ispao, kada bi me prevario to bi nam bio kraj. A isto tako da mi Bog oduzme pamet i razum pa da prevarim ja njega, rekla sam mu da me slobodno vjesa na trgu za nauk drugima. Fuj, fuj!

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 877
20.1.2012 9:45:01   
Anoniman
Nikad ne reci nikad...Nekad se desi ljubav na prvi pogled,koja te zaslepi...Razum kaže jedno,a srce drugo...Ni sanjala nisam da cu biti nekome ljubavnica sa svojih 33...Oboje smo u stabilnim brakovima,ali desilo se...

(odgovor članu Lilla)
  Direktna veza do poruke: 878
20.1.2012 9:49:28   
Lu
IZVORNA PORUKA: snješka

...svako gospodari svojim životom kako hoće i ...sve u životu što radiš radiš samo sebi nikom drugom.

user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 879
20.1.2012 10:16:19   
Anoniman
Svi smo mi zivotinje u sustini. Ljudski je pogresiti ali se i suzdrzati od pravljenja iste greske.
Ja licno ni ne razmisljam da li mm pravi izlete jer je savrsen muz i otac. Ipak nikada nisam naisla na istomisljenicu u tom pogledu, odnosno, nikome nije svejedno kao meni sto je. Uostalom, ko moze ruku u vatru da stavi i da kaze da je 100% siguran da ga/ je zena/muz nije prevarila/o?

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 880
20.1.2012 10:20:24   
NadaR
Smijem li da te pitam nesto ?
Osjecas li ikad grizu savjesti? user posted image

Imamo jednu staru temicu >>> Zivot ljubavnice , ako si raspolozena , napisi nam svoju pricu . user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 20.1.2012 10:23:38 >

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 881
20.1.2012 10:21:20   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Nikad ne reci nikad...Nekad se desi ljubav na prvi pogled,koja te zaslepi...Razum kaže jedno,a srce drugo...Ni sanjala nisam da cu biti nekome ljubavnica sa svojih 33...Oboje smo u stabilnim brakovima,ali desilo se...

Ma daj bre kakvo srce valjda neko ima mozak da rzmislja sta valja a sta ne! Nije to osnovnona skola pa danas mi se svidja ovaj a sutra onaj.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 882
20.1.2012 10:23:16   
minavb
Ja mom mužu tako nešto ne bih mogla da uradim i da budem srećna i zadovoljna. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 883
20.1.2012 10:25:17   
Anoniman

Ja licno ni ne razmisljam da li mm pravi izlete jer je savrsen muz i otac.

Ja se nikada nisam pitala da li me mm vara....ne, nije u pitanju samopouzdanje, i nije u pitanju ono - što ne znaš ne može da te povredi. Ja njemu stvarno, onako drugarsko-ljubavnički verujem, ne slepo nego mu iskreno verujem, da me ne bi tako ponizio i uvredio. I uopšte mi prevara nije ni u malom mozgu, ni u podsvesti, valjda pošto ni ja o njoj ne razmišljam ne bojim se ni za njega.
Ja mm ne bih mogla da pogledam u oči od sramote kada bih ga prevarila, odmah bih se pokupila i otišla da me ne gleda kad sam tako jadna.

< Poruku je uredio Nedja RR -- 20.1.2012 10:26:30 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 884
20.1.2012 10:25:26   
Rivana
Ni ja nikada to je meni tako bedno NIKADA ali NIKADA posle svega sto smo prosli, ja da mu to uradim i da budem jos srecna ma NIKAD!!!!!

< Poruku je uredio Rivana -- 20.1.2012 10:30:23 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 885
20.1.2012 10:28:54   
viking
Evo, ja te razumem. Ne mogu da kažem da podržavam, ali mislim da shvatam šta hoćeš da kažeš i ne osuđujem. Čula sam dosta priča i sve se svode na isto. Ti jedina znaš kako ti je.

< Poruku je uredio viking RR -- 20.1.2012 10:31:57 >

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 886
20.1.2012 10:29:06   
Jeca*
Ne varam i ne prastam prevaru! Pozuda i strast je jedno, razum i postovanje nesto sasvim drugo. Ako bih ikada osetila zelju da prevarim muza dosla bih kuci i trazila razvod. Dvostruki zivot nikad ne bih vodila. Tu sam vrlo surova i decidirana.

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 887
20.1.2012 10:32:06   
Anoniman
Isto tako Jeco. Ali ja potpuno razumem druge koji to urade...jedno je skladan, a drugo je dobar brak, jedno je ljubav, drugo zaljubljenost...ima milion faktora koji utiču na to da čovek, tj žena prevari supružnika, i mislim da niko normalan to ne uradi olako...e sad,da li će neko ostati i lagati, ili biti iskren i otići...tu imam malo manje razumevanja i tolerancije, jer mi je uvek žao onog ko je prevaran, ali uvek.

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 888
20.1.2012 10:33:12   
minavb
IZVORNA PORUKA: Nedja RR
Ja mm ne bih mogla da pogledam u oči od sramote kada bih ga prevarila, odmah bih se pokupila i otišla da me ne gleda kad sam tako jadna.

To. Prosto ne bih mogla. I kad bih se ne znam kako zaljubila u nekog drugog, prvo bih se razišla od muža pa se upuštala u nešto drugo.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 889
20.1.2012 10:34:29   
Jele
Meni jedino nije jasno ono 'oboje su stabilnim brakovima'... Da li za njih znači da je brak stabilan ako nema većih trzavica? Nekako mislim, koliko sam i ja slušala od mojih prijateljica, da se na prevaru 'odlučuju' ili zato što im je dosadno u braku (sve je kako one hoće, pa nema draži), ili zato što im muž ne poklanja dovoljno pažnje pa pate, svađaju se, totalno su različiti i to se pretvara u veliki problem itd - uglavnom da ima problema - a to po meni nisu stabilni brakovi.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 890
20.1.2012 10:36:06   
Rivana
Ja ne znam odakle tim zenama zivci da kao nesto kriju pa se kao sastaju tajno sa nekim, ma uzas, po meni to je ponizavanje partnera.

< Poruku je uredio Rivana -- 20.1.2012 10:37:01 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 891
20.1.2012 10:36:25   
Olga75
cini mi se da za prevaru treba imati i strpljenja i zivaca a bogami i vremena
sad da ne razglabamo o osecanjima , ljubavi ( ionako je to samo enzimska reakcija ) nego jednostavno o vremenu koje treba potrositi i snnage da taj brak izgleda normalno tj da stalni partner ne otkrije prevaru
a na stranu sto bih se ja osecala kao krajnji magarac , mislim perem mu gace a on me vara
i sad da obrnem
donopsi ugalj i otcepljuje slivnik a ja ga varam
banalizujem , nadam se da ste shvatile sta sam htela da kazem
ako je kraj ajde da se razilazimo ko ljudi a ne da se varamo

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 892
20.1.2012 10:38:50   
Anoniman
Sad sam na trenutak zamislila izraz lica ovog mog dobrice kada bih mu saopštila da sam ga prevarila, i suze su mi krenule, nema tu nikad ne reci nikad, NIKAD!

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 893
20.1.2012 10:38:56   
Jele
Evo jednog praktičnog uma, naše Olge user posted image user posted image  Ne varam muža, nemam vremena user posted image  Šalim se malo Olga, nasmejala si me pošteno generacijo

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 894
20.1.2012 10:39:19   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Olga RR

cini mi se da za prevaru treba imati i strpljenja i zivaca a bogami i vremena
sad da ne razglabamo o osecanjima , ljubavi ( ionako je to samo enzimska reakcija ) nego jednostavno o vremenu koje treba potrositi i snnage da taj brak izgleda normalno tj da stalni partner ne otkrije prevaru
a na stranu sto bih se ja osecala kao krajnji magarac , mislim perem mu gace a on me vara
i sad da obrnem
donopsi ugalj i otcepljuje slivnik a ja ga varam
banalizujem , nadam se da ste shvatile sta sam htela da kazem

ako je kraj ajde da se razilazimo ko ljudi a ne da se varamo

Tooo Olga, ako nam ne ide svako na svoju stranu i gotovo! Mnogo postenije!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 895
20.1.2012 10:40:15   
minavb
Razumem i ja, zaljubiš se i ne znaš gde ti je glava a gde zadnjica. Ne razumem varanje iz sporta i razonode, ono kad lupaju recke, e to ne kapiram. 

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 896
20.1.2012 10:40:53   
Anoniman
Ali sta se desava u sledecoj situaciji:
muskarac i zena se savrseno dobro slazu i nadopunjuju u duhovnom i praktickon smislu, ali ona nije za pojedine "egzibicije" u krevetu npr. oralni sex. I savrsena je majka i domacica, a on divan i brizan muz i otac ali eto nedostaje mu to nesto. Da li on treba da nastavi da trpi i/ili da je ubedjuje da to rade ili moze jednostavno da nadje neku koja ce to hteti a bez da njegova porodica to zna ili ispasta zbog toga? Uzela sam primer muskarca, a li isto tako moglo je biti i obratno.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 897
20.1.2012 10:42:09   
Olga75
ako ce da me vara jer ne pu**m dobro
onda user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 898
20.1.2012 10:43:00   
minavb
Hm, švrljati okolo zbog povremeog blow joba? Pih.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 899
20.1.2012 10:43:31   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jele

Meni jedino nije jasno ono 'oboje su stabilnim brakovima'... Da li za njih znači da je brak stabilan ako nema većih trzavica? Nekako mislim, koliko sam i ja slušala od mojih prijateljica, da se na prevaru 'odlučuju' ili zato što im je dosadno u braku (sve je kako one hoće, pa nema draži), ili zato što im muž ne poklanja dovoljno pažnje pa pate, svađaju se, totalno su različiti i to se pretvara u veliki problem itd - uglavnom da ima problema - a to po meni nisu stabilni brakovi.

To je samo sex. Da li stvarno mozete da zamislite sebe kako se ceo zivot keksate samo s jednom osobom? tesko

(odgovor članu Jele)
  Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here