|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
14.4.2011 18:45:35   
MarijaBg
Dajte jos tih informacija, nikad se ne zna, mozda treba znati detektivske trikove... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 826
14.4.2011 18:47:29   
nencydrew
Au šta čini tehnologija!Ma, ljubomoru treba lečiti na drugi način, a ne da se neko uhodi.Ajmeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 827
14.4.2011 20:21:10   
marince1
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Kakav lokator , Telekom , praćenje ? To postoji user posted image Ja sam bila ubeđena da je to samo mit .

Miro ne trazi informacije,mozda neka tetka ovo cita,pa ce da primeti user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 828
14.4.2011 20:29:46   
marince1
IZVORNA PORUKA: MaDi

sada me zvala ta drugarica koja mi je predlozila to...i kaze da mu pustim sms...a kao ako bude zvao naravno da se ne javljam i da razlog ne javljanja posle navedem kako sam na sajmu i radim i gazde su tu pa ne smem da pricam na mob...joj... on je sada na poslu..radi...doci ce tek veceras...ja karticu mogu kasnije da kupim...pa da popodne probam...uh bas sam u uzasnom psihickom stanju...

nemoj to da radis,to ti je moj savet!
Ne skaci sama sebi sebi u stomak,ovo ti iz iskustva kazem

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 829
15.4.2011 13:45:20   
MaDi
poruku sam poslala juce popodne dok je radio..ne secam se bas tacno ali na ovaj nacin je bila poruku CAO,JUCE NA SAJMU SI OSTAVIO SVOJ BROJ,MOZDA JE GLUPO IPAK SI BIO U DRUSTVU NEKE ZENSKE OSOBE ALI ETO JA BI ZELELA DA SE VIDIMO I MALO BOLJE UPOZNAMO tra la la... poslala sam mu i nestrpljivo ocekivala odgovor i pitala se da li ce odgovoriti,zvati sta i kako...medjutim sta je bilo...nije ni cimnuo ni sms poslao totalno je ignorisao sms..kad je dosao kuci,sve ok,ostavi fon kao i po obicaju na stolu,otisao da se kupa..ja brze bolje pogledam u mobilni vidim sms stoji jos uvek,nista mi nije rekao niti je spomenuo da je dobio sms...e sad videcemo da li ce mi polazati danas sutra,ili mozda izbrisati,a nadam se da kad nije juce ceo dan nista odgovorio da i nece...tako da mogu da priznam jeste da je glupo sto sam to uradila ali mislim da se isplati... videcemo... ali mogu vam reci da se malo bolje osecam danas.. user posted image

Kad nekog voliš...

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 830
15.4.2011 13:47:14   
Brana
user posted image user posted image user posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 831
15.4.2011 13:47:20   
Vika
Ako je tebi lakše, dobro.

Lično mi nikada ne bi palo na pamet nešto slično

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 832
15.4.2011 13:50:21   
Rivana

IZVORNA PORUKA: MaDi

poruku sam poslala juce popodne dok je radio..ne secam se bas tacno ali na ovaj nacin je bila poruku CAO,JUCE NA SAJMU SI OSTAVIO SVOJ BROJ,MOZDA JE GLUPO IPAK SI BIO U DRUSTVU NEKE ZENSKE OSOBE ALI ETO JA BI ZELELA DA SE VIDIMO I MALO BOLJE UPOZNAMO tra la la... poslala sam mu i nestrpljivo ocekivala odgovor i pitala se da li ce odgovoriti,zvati sta i kako...medjutim sta je bilo...nije ni cimnuo ni sms poslao totalno je ignorisao sms..kad je dosao kuci,sve ok,ostavi fon kao i po obicaju na stolu,otisao da se kupa..ja brze bolje pogledam u mobilni vidim sms stoji jos uvek,nista mi nije rekao niti je spomenuo da je dobio sms...e sad videcemo da li ce mi polazati danas sutra,ili mozda izbrisati,a nadam se da kad nije juce ceo dan nista odgovorio da i nece...tako da mogu da priznam jeste da je glupo sto sam to uradila ali mislim da se isplati... videcemo... ali mogu vam reci da se malo bolje osecam danas.. user posted image

Pa ako je tebi tako lakse onda ok. A koliko godina imate?

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 833
15.4.2011 13:52:07   
MaDi
pa ni meni nije palo to nego me drugarica posavetovala jer smo moj dragi i ja bili dugo na meti bolesnih ljudi koji su nas sms porukama nervirali i zeleli da nas razdvoje... nikome ne preporucujem ovo jer sam se sinoc kad je dosao osecala malo jadno i imala osecaj da mi na celu pise da sam ja ta koja mu je slala sms... tako da osecaj je jadan ali sve je dobro kad se dobro svrsi user posted image user posted image user posted image

Kad nekog voliš...

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 834
15.4.2011 13:53:58   
nencydrew

IZVORNA PORUKA: Trbica

Ufff ja sam sebe dobro preispitala proteklih par dana. Desilo mi se da me je startovao lik i da mi je prvi put posle 3god. nesto proradilo, onaj fenomenalan osecaj neizvesnosti, leptirica u stomaku...Meni niko nije bio ni privlacan u poslednjih par godina kamo li nesto vise od toga tako da me je ovaj osecaj totalno porazio. Mislila sam da je nemoguce da se desi da nesto, ma bilao sta osetis prema nekome drugom ako si u braku sa nekim koga volis.
Strasna mi je bila pomisao da ja nekako moram da izdrzim jos 30god. ovako, da moram da se oduprem iskusenjima. Jer ako mi se ovo desilo na relativnom pocetku veze sta ce onda kasnije da bude???
Da poslednja a najbitnija stvar! Nemam odnose sa mm vec 6 meseci a u preteklih godinu dana je to bilo samo par puta tako da mislim da je ovo mnogo uticalo na moja osecanja prema tom muskarcu... Mada pre ovog lika mi tako nisto nije palo na pamet....

Ovo je nažalost veoma pogrešna pretpostavka.Pošto smo ljudska bićauser posted image

(odgovor članu Trbica)
Direktna veza do poruke: 835
15.4.2011 14:10:28   
moja ciklama
nenczdrew, potpisujem..

sve je moguće, niko ne zna šta mu jutro nosi!

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 836
17.4.2011 14:20:42   
MaDi
evo malo novosti... taj dan ne ali sutradan uvece kasno...pricali nas dvoje i spomene mi da je dobio sms...i da mi da vidim..jedva sam isfolirala kao da sam povredjena ljuta ili sta vec...da bi posle nas dvoje razgovarali o svemu i da bi mi on otvoreno rekao da ga druge ne zanimaju,nemam razloga biti ljubomorna itd...posle visecasovnog razgovora sve je sada super i jako sam happy i samo da tako ostane...i nemoze nam niko nista... :))) tako da mi je ta ludost od slanja sms bila ipak dobar potez...

Kad nekog voliš...

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 837
17.4.2011 14:30:08   
jelena038
pouzdano znam, iz vlastitog iskustva, da ljubomora cesto napravi veci problem u vezi nego prevara. licno, prevaru bih mnogo lakse podnela, nego da me neko proverava, spijunira, pretresa mi stvari ili mi pravi scene bilo intimne, bilo javne. U stvari, prevara prolaznog tipa je daleko manji problem, od problema koji povredjena osoba u strahu, ili zbog povredjene tastine, ne prestaje da pravi, misleci da ce time da popravi vezu do koje joj je stalo, a u stvari je samo pogorsava. to je moje duboko ubedjenje.
MaDi, ja bih se, na tvom mestu, tome slatko ismejala, zajedno sa njim, i mislim da bih mu time pokazala poverenje i podrsku da mi i drugi put isprica. Jer, mozda nekad primi i poruku koju nisi ti poslala user posted image
Izvini sto se mesam, kontam, kad vec pises, interesuje te sta mislimo.. pa, ne zameri.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 838
17.4.2011 16:55:01   
MaDi
slazem se jelena... znas kako kada nisi u tako nekoj situaciji onda mozes i znas ljude da savetujes a kada se ti nadjes u tako necemu mozak jesdnostavno stane i neznas ni sta ni kako...i onda trazis savet i nekada uradis i sto i sama znas da nikad ne bi ali tada uradis... sto se tice toga da i ako dobije sms (neznam da li si citala moje objave ) on meni uvek pokaze i kaze i ne uzvraca...ali eto tih dana sam bila u nekoj fazi D i jbg uradila sta sam uradila,ali ok sad je sve ok...i nece mi tako nesto pasti vise na pamet a i nemam razloga jer ipak ja sa njim zivim i poznajem ga jako dobro ,znam kako dise kao i on mene...tako da nema vise tih ludih misli i ako mi neko i pusti sms ili njemu,samo ce mo da iskuliramo...valjda ce se umoriti... ;))) nevolim ljubomoru a ni prevaru...

Kad nekog voliš...

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 839
19.4.2011 14:33:46   
Daca88
Evo mene na ovoj temi,a nikada do sad nisam zalazila u nju.
Mm misli da ga varam,što naravno nije istina,ima nekih događaja koji su prethodili tome da on to posumnja,ali sve je to daleko od istine.
I...kako sad ja da postupim,kako da ga "dozovem pameti"...zaista nikada nismo bili u ovoj situacijiuser posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 840
19.4.2011 14:43:13   
Verus
zasto misli da ga varas? Reci mu da pored deteta i svih obaveza ne bi nikako stigla!

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 841
19.4.2011 14:57:28   
Daca88
Imam nekoliko muških prijatelja,baš PRIJATELJA,sa kojima se jako,jako dugo družim,koji su uvek tu za mene i ja za njih.Neću sad pričati hvalospeve o njima jer ovo nije tema o najboljim prijateljima...ali evo da pojasnim situaciju.
Njih dvoje su u frci.Jedan se uskoro ženi,pa me često zove da pita svašta nešto gde je šta jeftinije,gde smo mi kupovali,naručivali itd...Inače taj prijatelj je moj dečko iz prvog srednje,bili smo nekih 3 mes.zajedno,pa raskinuli,i nastavili biti u super odnosima.A inače je malo stidljiv i smotan,i sad hteo on da zaprosi tu devojku sa kojom je,pa nezna šta da joj napiše,i pošalje meni sms sledeće sadržine da mu ja kažem jel ok. tako.
"Ti si žena mog života,dugo smo već zajedno,i želim da te pitam nešto što već dugo želim.Da li hoćeš da se udaš za mene"?
Naravno kako to biva baš kad ne treba,ja se tuširala,mm pročitao poruku i poludeo...kao sa kime sam ja toliko dugo zajedno pored njega,i kako taj neko može da me prosi kada nismo ni razvedeniuser posted image
Objasnim ja njemu nekako šta se dešava,ali ostao je sumnjičav.
Sledeći put,zamoli me drug da se nađemo u gradu,da mu pomognem oko odabira odela(ovo posle mesec dana od događaja gore,devojka pristala,venčanje zakazano).
Mi se našli,prijateljski cmoknuli u obraz,i on me drugarski zagrlio,pa me uhvatio ispod ruke da idemo do butika.
Ovo je sve izdaleka video kolega od mm,koji mu je naravno brže bolje dojavio.
MM se u roku 20 min.stvorio u butiku,verovatno vođen dojavom svog kolege,i to se pojavio na ulazu onda kada sam mu ja pomagala da zakopča gornje dugme na košulji.
On je prokomentarisao nešto sebi u bradu i otišao,a ja sam se vratila sa drugom taxijem što je mm video kroz prozor.
Drug je popričao sa mm i sve mu objasnio,i sve je bilo ok.
Zatim drugi drug(slučaj br.2) poslao mi je buket cveća za znak pažnje što sam njegovoj devojci otkucala diplomski.
Eto..MM misli da imam ljubavnika,i to izgleda misli da imam dvojicuuser posted image

< Poruku je uredio Daca88 -- 19.4.2011 14:59:29 >

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 842
19.4.2011 15:02:36   
Jeca*
a ja bih oba druga lepo pozvala na kafu, da dodju kod tebe kuci, kad je muz tu, naravno, pa sve lepo razjasnite. Ako su ti drugovi pravi to ce uciniti zarad tebe i tvog braka. Najgore u zivotu je ziveti sa nesporazumima. A kad sve rascistim, onda bih neko vreme bila ljuta na muza u toliko malo poverenja u mene pa bi debelo morao da se iskupljuje...

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 843
19.4.2011 15:03:26   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Jeca*

a ja bih oba druga lepo pozvala na kafu, da dodju kod tebe kuci, kad je muz tu, naravno, pa sve lepo razjasnite. Ako su ti drugovi pravi to ce uciniti zarad tebe i tvog braka. Najgore u zivotu je ziveti sa nesporazumima. A kad sve rascistim, onda bih neko vreme bila ljuta na muza u toliko malo poverenja u mene pa bi debelo morao da se iskupljuje...

I što mi čita poruke user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 844
19.4.2011 15:04:09   
Verus
Daco, ocigledno je sve bilo drugarski i imas objasnjene za sve sto je sumnjicav.  Reci mu ponovo da samo njega volis, i da ti tako nesto ne bi palo na pamet i da stvarno, ali stvarno ne mora da brine da ces imati ljubavnika...proci ce ga ta faza. 

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 845
19.4.2011 15:05:00   
Jeca*
ma platio bi svakako...mora i on da nauci lekciju user posted image  inace, ako ce ti tako ljubomorisati kroz zivot bez imalo "slepog" poverenja, koje je neminovno u braku, onda bolje da na vreme shvati koliko to tebe povredjuje

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 846
19.4.2011 16:23:20   
jelena038
o tome sam pisala u poslednjem postu..
meni samo nije jasno kako mu od tako dugog prijateljstva neke stvari tek sad smetaju.. valjda su ti drugovi postojali i ranije, nisu mu s neba pali da se tolko cudi..
a za citanje poruka bih mu oba oka izvadila i odrobijala ga.
deset i po godina smo u braku, nijednom za tih deset godina nisam gurnula ruku u njegov dzep, osim pred pranje garderobe, i to samo zato sto zna da to ne volim i sigurna sam da nece baciti na pranje nista pre nego isprazni dzepove. kad jedno drugo posaljemo po nesto iz torbe, onaj koji donosi donese celu torbu. to sam naucila od roditelja i ucim tome i svoje dete. raspolaze mojom karticom, pare me ne doticu uopste, ali mojom intimom raspolazem SAMO JA.
uopste se ja ne bih trudila da mu dalje objasnjavam bilo sta, svako dalje pravdanje pojacava sumnju. njegova sumnja je njegov problem, ti tu, veruj mi, sta god radila, ne mozes da menjas stvari. kad odluci da se suoci sa svojim strahovima, resi ce ih se, kao sto se resava svakog drugog straha. znaci, bukvalno, nemoj ti da mu citas javno svaku poruku koja ti stigne, pusti ga neka te pita, onda ga dobro izzezaj i pokazi mu je. pusti ga da te prati ako treba, da prisluskuje, da ispadne sto puta glup i zastidi se sto je sumnjao u tebe. neces valjda ti da se stidis sto je on paranoican..
eto, tako ja mislim o tome.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 847
19.10.2011 13:04:21   
bebać

IZVORNA PORUKA: jelena038

ma, anita, ubij ga finansijski! pocni od frizure, odece, lickaj svog andjela, a naruci novi tepih, pa kuhinju, pa ce onda da pocne da rinta,da bi to sve otplatio, i nek rinta, mogao je lepo da uziva sa svojom porodicom, a on je birao ovo drugo. e pa neces majci! ti da mu izmisljas tri obroka dnevno, a on da ispija kafe po bastama, frajer! samo ti okreni politiku, veruj mi, kad mu natovaris dugove, ili ce i tebe da zaposli i osamostali, ili ce da radi tri smene dnevno, nece imati vremena vise nego za petnaestominutni sex, a veruj mi, kolko god da je taj sex dobar, svakoj ce jednom postati malo!

vrlo sam ponosna na upravo smisljenu taktiku!

Mene nije bilo na rr kad se ovo dešavalo... svidja mi se šta je sve rekla povodom ovoga što ti se desilo(a vjeruj mi, možda je i bolje, jer sad znaš na čemu si i izadješ kao jaka i samostalna žena iz svega:

Vučko, LU, jelena038, mina,eugi...

Ubiti volim jake žene i koje se tako odnose prema svemuuser posted image (mislim na savjete koje su ti dale)

I Anita čitam tvoje postove, ti si žena sa velikim srcem(ti si moja STRELICA, baš kao i ja)user posted image user posted image user posted image

Želim ti sve najbolje, da nadješ svoju sreću jer je zaslužuješuser posted image

Mislim da je OVAJ JELENIN post jako bitan, za dugoročno gledanje braka i odnosa dvoje- na putu ka trećem(ljubavniku-ljubavnici)

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 848
19.10.2011 13:13:13   
bebać
Takodje, ne znam šta me može snaći...ja i m smo prošli svega i svašta(u braku smo sad će 5 godina) ponekad pomislim da smo se 50% braka svadjali a 50% imali lijepe trenutke, nismo par koji imamo klasični brak: posao-kuća-rodbina

Njega više nema kući nego što ima, često se desi da samo prespava doma i ujutro popijemo kafu, i ode...tako živimo nekad i danima...ali ja lijepo ujutro za onom kafom sve pretresem i sve mu reknem što imamuser posted image , sklona sa, i svadjama i scenama, ne dam na sebe, ne dam da me praviš budalom...i dosta radim na sebi i za sebe, dosta

Mislim, da muškarac može varati i jake i slabe žene, ali jake žene lakše podnesu te stvari(ako se dogode) i znaju na čemu su, ako ništauser posted image

I isčitala sam Anitine postove, i što rekla Eugi, ti si duša od žene...dušauser posted image

Opet kažem, ne znam šta me može snaći...ali ja sam sklona scenama tako da bi nas sve troga bilo i po žutoj štampi, i po bolnicama, policiji...možda i u vatrogasnoj staniciuser posted image

Moj m često kaže: 'niko me nije izj'bo u životu ko ti'...ja to često doživim kao kompliment(možda sam luda)user posted image , ali što rekla LU 'nikad ne reci nikad'

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 849
17.1.2012 10:20:34   
Anoniman
Meni se upravo drugarica juče poverila,da je pre dve godine na nekom kongresu na putovanju upoznala lika sa kojim se i sada povremeno viđa,jednom u 2-3 nedelje.On ima dete i sada mu je žena trudna sa drugim detetom...Ja sam zanemela...I moja drugarica ima jedno dete i udata je već 4 godine...user posted image  Kada sam je pitala zašto vara rekla mi je da joj se to desilo na kongresu,kolega šarmantan,lep...Ej oboje u brakovima a varaju...user posted image  Znam da joj je muž extra lik...Ja nemogu da shvatim ni tog njenog ljubavnika...user posted image

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here