|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
14.4.2011 8:53:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MaDi

bas sam zbunjena,,, dal je moguce da taj neki bolesnik koji salje sms ima toliko utiacaj na mene???? Kako da prevazidjem to??? Mi inace o svemu pricamo,idemo svuda zajedno...neznam... bas sam zbunjena...

Najace oruzje na svetu jeste ideja. Kad je jednom nekom usadis u glavu ona ti sluzi kao najrazornije oruzje. Ne dozvoli manipulacije. Ne treba da trepnem dva puta da bih videla da tobom manipulisu. Tvoj decko to nije dozvolio, ali ti ocigledno jesi. Ne narusavaj vezu zbog necije dokonosti.

(odgovor članu MaDi)
  Direktna veza do poruke: 776
14.4.2011 8:57:49   
MaDi
pa znate kako...ja imam brak iza sebe...imam dete...on i ja zivimo vec godinu i nesto zajedno...sad zivimo kod mene sa mojom mamom...redovno idemo kod njeovih roditelja...on moje dete gleda kao svoje...planiramo brak i bebu ali jos cekamo zbog posla...nocas kad smo legli,prokomentarisao je JEDVA CEKAM DA POCNEMO SA POSLOM I ONDA NEMA VISE USTUCAVANJA U SEXU,I DA IDEMO DO KRAJA... odlazemo trudnocu jer sam ja trenuto ne zaposlena itd... e da jos jedna stavka,pre nekih 15 dana je primetio da mu je kozica na penicu malo ispucala i da ga pece i boli...pa nismo imali nekih 5-6 dana odnose...da bi ja kao iz sale rekla E KO ZNA SA KOJOM SI BIO PA SI NAVUKAO NEKU BOLEST...na sta je on rekao TI NISI NORMALNA KAKO LUPETAS...a onda sinoc posle odnosa opet ga je bolelo..pogledala sam ..onako upaljeno je ... pa neznam da li je od kondoma jer u poslednje vreme neke nove smo koristili...rekla sam mu da treba da ode do lekara a on je rekao da mu se to i pre jednom desilo pre par godina i da nema veze sa sexom...hm... sad kad o svemu razmisljam u jednom trenutku kazem sebi TI SI BRE NENORMALNA STA TRIPUJE VOLI TE I NIKAD TI TO NE BI URADIO... a onda pomislim MUSKO JE TO NIKAD SE NE ZNA...

Kad nekog voliš...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 777
14.4.2011 9:03:28   
Olga75
osnova svake veze je poverenje ako ti njemu ne verujes onda tu nema zdrave veze i tako

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 778
14.4.2011 9:30:16   
MaDi
OLGA POTPUNO SI U PRAVU... do sada nikada nije prokockao moje poverenje...zato mi nije jasno sto se ovo desava samnom... neznam nisam pametna...valjda ce proci... necu da vas davim vise jer sama sam sebi dosadila ...

Kad nekog voliš...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 779
14.4.2011 9:35:26   
Olga75
nemoj da se zezas sa karticama kao pubertetlija. Ti si odrasla zena koja voli svog coveka a on voli tebe. Neka to odlezi.
Matori radi u NS ja u BT , ne vidjamo se samo spavamo u istom krevetu preko nedelje . Kad bih razmisljala sta on moze da uradi za to vreme odavno bi mi bili bivsi

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 780
14.4.2011 9:42:43   
majared
Ne brzaj sa zaključcima, kao što Olga reče poverenje je ključ veze. MM je stekao moje poverenje kada mi je rekao da je imao prilike da izadje sa nekom ženskom ali ju je odbio zato što je shvatio da i ako mu se sviđa ima mene i ja sam mu verovala. A onda kroz par meseci dobio je poruku od neke ženske koja mu se otvoreno nabacivala. Poruku mi je odmah pokazao i rekao o čemu se radi. Malo sam se ljutnula, ali ruku na srce više mi je ego bio povređen, pa majku mu kako se meni niko ne nabacuje, šta sam ja najgora od sve dece user posted image   Ja sam odlučila da mu verujem a ako me prevari od nas nema ništa i on to zna.

< Poruku je uredio majared -- 14.4.2011 9:45:31 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 781
14.4.2011 9:45:38   
Olga75
Majared i ja to ponekad mislim : kako to da svi imaju flertove i svasta nesto samo ja nemam
a onda pokapiram da ja na to ne obracam paznju , jednostavno ili sam naivna pa ne primetim odmah ili nemam vremena da se time bakcem
kad me zvizne klimaks ne znam sta ce biti ali sada je tako user posted image

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 782
14.4.2011 9:47:53   
Lu
... a onda pomislim MUSKO JE TO NIKAD SE NE ZNA...

A šta ovo značiuser posted image
Zamisli da on kaže, pa žensko je to nikad se ne znauser posted image
Griješiš što sumnjaš, tako ne možeš živjeti u vezi, opusti se i razgovaraj normalno sa njim o tomeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 783
14.4.2011 9:48:17   
lanajelena
MM radi sa 60 zena svakodnevno jos je sad preuzeo i koleginih 60 znaci 120 pa mora bar neka da mu se nabacuje,ustvari bila je jedna sto ga je startovala ali joj je mm dao otkaz (ne zbog toga)...a voliiiii i on malo da flertuje mamicu mu user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 784
14.4.2011 9:50:18   
jelenadunja
ajoj,pa mm stalno flertuje,takav je,pre sam sizela,a sad malo manje user posted image user posted image user posted image ,a to sa porukama,ja sam imala slicnu situaciju,i skoro da smo se razisli,ali smo skontali da su ga samo tovarili dusmani,jer smo imali super vezu,pa su pokusali da nas rastave.E cvrc nisu uspeli,mada stvarno ima bolesnika

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 785
14.4.2011 9:52:20   
majared
Ja sam potpuno izašla iz te priče flertovanja, makar i onog bezazlenog. Prosto me grize savest.  Ovaj moj flertuje sa prodavačicom u prodavnici ispred mene, skot jedan neopevani. Valjda se tako bolje osećaj u vezi sebe. Dešava se da mi kaže da mu se neka ženska nabacivala i tačno ga provalim da hoće da sebi digne cenu, a meni je dobar povod da mu krv popijem od zajebancije sledećih dana.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 786
   [Obrisana poruka]
14.4.2011 10:15:05   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 787
14.4.2011 10:18:04   
jelenadunja
majke ti? user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 788
   [Obrisana poruka]
14.4.2011 10:18:50   
Brisani korisnik

(odgovor članu jelenadunja)
  Direktna veza do poruke: 789
14.4.2011 10:20:56   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: gagi

Juce situacija u kuci,dobijala sam sms od nekog nepoznatog broja,kao u fazonu mala gledam te vec danima i kao ebes onog tvog pedera tj. mog muza ,hajde da se nademo i tako dalje.Kazem ja muzu kako dobijam sms sa doticnim sadrzajem.

Da bi mi na kraju rekao valjda nije mogao vise da izdrzi da je on slao sa drugog brojauser posted image

Ovo lici i na mm i on bi se ovako zezao samo bi ga ja odmah provalila user posted image

Direktna veza do poruke: 790
14.4.2011 10:20:57   
Dada81

IZVORNA PORUKA: gagi

Juce situacija u kuci,dobijala sam sms od nekog nepoznatog broja,kao u fazonu mala gledam te vec danima i kao ebes onog tvog pedera tj. mog muza ,hajde da se nademo i tako dalje.Kazem ja muzu kako dobijam sms sa doticnim sadrzajem.

Da bi mi na kraju rekao valjda nije mogao vise da izdrzi da je on slao sa drugog brojauser posted image

Jaoj ,zamisli ga ,Gagi .JA znam da za tim trikom posežu ženske ,najčešće user posted image
Vidiš ti mustre

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

Direktna veza do poruke: 791
14.4.2011 10:21:10   
jelenadunja
Meni je mm to jednom uradio,ali je nagovorio druga sa mi salje sms.To je bilo posle 3 god zabavljanja,hteo je da proveri da li cu mu reci..... user posted image

Direktna veza do poruke: 792
   [Obrisana poruka]
14.4.2011 10:22:24   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 793
14.4.2011 10:24:17   
jelenadunja
Vala bas..... user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 794
14.4.2011 10:31:10   
Anoniman
Ma taj bezopasni flert sa prodavacicama ne racunam(i ja flertujem sa mesarom da dobijem bolje parceuser posted image ). Zabrinula bih se kad bi dugo neopravdano izbijao iz kuce, stalno kuckao poruke, nalazio stotine izgovora da izbegne vreme samnom i sl. Ali nadam se da do toga nece doci...

Direktna veza do poruke: 795
14.4.2011 10:50:53   
Trbica
Ufff ja sam sebe dobro preispitala proteklih par dana. Desilo mi se da me je startovao lik i da mi je prvi put posle 3god. nesto proradilo, onaj fenomenalan osecaj neizvesnosti, leptirica u stomaku...Meni niko nije bio ni privlacan u poslednjih par godina kamo li nesto vise od toga tako da me je ovaj osecaj totalno porazio. Mislila sam da je nemoguce da se desi da nesto, ma bilao sta osetis prema nekome drugom ako si u braku sa nekim koga volis.
Strasna mi je bila pomisao da ja nekako moram da izdrzim jos 30god. ovako, da moram da se oduprem iskusenjima. Jer ako mi se ovo desilo na relativnom pocetku veze sta ce onda kasnije da bude???
Da poslednja a najbitnija stvar! Nemam odnose sa mm vec 6 meseci a u preteklih godinu dana je to bilo samo par puta tako da mislim da je ovo mnogo uticalo na moja osecanja prema tom muskarcu... Mada pre ovog lika mi tako nisto nije palo na pamet....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 796
14.4.2011 10:52:16   
jabudic

... a onda pomislim MUSKO JE TO NIKAD SE NE ZNA...

Ufff, sto mrzim ovaj izgovor! To je musko, tvoje musko, sa kojim zivis, koga poznajes, postujes i vjerujes mu...Ili ne?? To sto je musko samo odredjuje njegov pol, ali ne i stvari koje je on sposoban da uradi...
I ja sam zensko... Pa, nikad mi se ne zna...?

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 797
14.4.2011 10:56:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Trbica

Da poslednja a najbitnija stvar! Nemam odnose sa mm vec 6 meseci

Izvini što pitam, ali što???? user posted image

(odgovor članu Trbica)
  Direktna veza do poruke: 798
14.4.2011 11:04:24   
Olga75
Trbice a zasto nemate odnose pola godine user posted image
znam da je indiskretno ali ali su dvoje ljudi zjedno i vole se , bar ce se maziti ako ne mogu da se sexaju

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 799
14.4.2011 12:27:32   
Trbica
Da probam da objasnim kroz kracu verzijuuser posted image
Mi se ljubimo, mazimo. On ima erekciju pri kontaktu samnom ali retko da odemo dalje od toga. Pricali smo o nejebiciuser posted image i on kaze da ga ja privlacim, da je sve sa nama ok ali da zbog naseg okruzenja ( zivimo svi u jednoj sobi ) i zbog stresa, nov posao, dokazivanje na istom, nije opusten i da mu treba vremena da se prilagodi na novu situaciju. Kad god je beba bila kod baka i deka, sexa je bilo i bio je fenomenalan. Ali kad je ona tu nista od toga. Uskoro se selimo i ako se situacija ne promeni zabrinucu se mnogo. Ja dobro izgledam, vesela sam, ne dzangrizam, stalno izlazim i druzim se sa drugim ljudima.
On nije izasao vec godinu dana, ne interesuje ga druzenje sa drugim ljudima, i jedva ceka da bude sa bebom i samnom. Tako da iz ovog sam zakljucila da me ne vara, valjda... Sem ako to ne radi u wc na posluuser posted image
Ne znam, dajem sanse jos koji mesec, posle ne znam sta da radim. Da nadjem ljubavnika? Bezveze.... a sve nam je ostalo u braku divno.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here