|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
6.4.2011 15:05:55   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Jos jedna ovakva tema i ubicete me za danas user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 751
6.4.2011 15:14:11   
Jele

Jos jedna ovakva tema i ubicete me za danas user posted image user posted image user posted image

E i ja baš to pomislila user posted image Skačem iz života ljubavnice u prevaru, na kraju ću se natripovati da me mm vara i neću mu spremiti ručak koji se kanim da počnem da spremam user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 752
6.4.2011 15:19:39   
Jele

E i ja baš to pomislila user posted image Skačem iz života ljubavnice u prevaru, na kraju ću se natripovati da me mm vara i neću mu spremiti ručak koji se kanim da počnem da spremam user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 753
6.4.2011 15:21:33   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jele

I ja cu svog poceti da njuskam i zagledam cim stigne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jele)
  Direktna veza do poruke: 754
6.4.2011 15:23:36   
Anoniman
Jaoj,zene,pa bas ste blesave.Pogotovo ti sa tom ovcicom na avataru.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 755
6.4.2011 15:26:25   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Cindarella

Jaoj,zene,pa bas ste blesave.Pogotovo ti sa tom ovcicom na avataru.user posted image

user posted image user posted image trepko user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 756
10.4.2011 22:01:48   
nencydrew
A ja ću morati na njegov profil.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 757
13.4.2011 10:45:53   
MaDi
pomagajteeeee.... ukratko da vam kazem svoj problem... bila sma u braku,razvela se,imam dete... vec dodinu ipo sam u vezi,zivimo zajedno,planiramo buducnost itd..sve je super..ali imam problem...nekome nasa veza ne odgovara..u pitanju je ili moje ili njegovo drustvo...vec par meseci s vremena na vreme stizu sms poruke ili njemu ili meni ,poruke tipa da je on odjednom kazanova,sve ga devojke kao hoce ili meni kao odjednom se svima svidjam...naravno znam da je sve to namestaljka i da ima bolesnih ljudi...ali nikako ne mogu da provalim ko stoji iza toga...a zasto zato sto imaju neke situacije koje su spomenute u sms porukama koje ja nikome nisam pricala a ni on...a zasto sam sada na temi..juce meni stigne sms u kojoj pise KO JE TA RIBA KOJU JE TVOJ DECKO DANAS VOZIO??? on se jeste juce voozio i na motoru i autom..bez mene...ja koliko znam sam...ali nesto me ta porukica kopka...pa sam ga pitala KOGA SI TI DANAS VOZIO? prvo sto me je pitao bilo je STO PITAS? I REKLA SAM MU ODGOVORI MI PA CU TI RECI...rekao je NIKOGa...ali mi je malo sumljiv...ili mi nije ali zbog sms je...neznam...zbunjena sam... pa vracam film unazad...uvek smo zajedno,jedino kad radi nismo a ne radi svaki dan...sve drugo je ok... neznam ni sta da mislim ni sta da radim... bas sam zbunjena,,, dal je moguce da taj neki bolesnik koji salje sms ima toliko utiacaj na mene???? Kako da prevazidjem to??? Mi inace o svemu pricamo,idemo svuda zajedno...neznam... bas sam zbunjena...

Kad nekog voliš...

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 758
13.4.2011 10:49:12   
MarijaBg
Pa pricajte i o porukama i problem resen user posted image

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 759
13.4.2011 10:51:46   
Alexis79
Mislim  da si takva zbog poruke a ne zbog njegovog odgovora .
Ocigledno ti poruke salje neko ko te dobro zna i ko zna da ce te takva poruka da te izbaci iz koloseka.

I sto kaze Marija pokazi mu poruke

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 760
   [Obrisana poruka]
13.4.2011 10:54:24   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Alexis79)
  Direktna veza do poruke: 761
13.4.2011 11:01:12   
MarijaBg
Ja bih se potrudila da saznam ko mi salje poruke... I ne bih odgovarala na njih uopste.

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 762
14.4.2011 8:04:56   
MaDi
problem je sto nemogu da saznam ko mu salje i ko salje meni jer danas je lako kupiti karticu ,na poruke ne odgovaramo(ja bar koliko znam ne odgovara on) niti zovemo...par puta sam od drugarice uzela telefon i zvala te neke brojeve,i uvek ili nedostupno ili se ne javlja,sto znaci da neko koristi da taj broj samo za zezanje...nikada nisam bila ljubomorna,sad razmisljam dal sam...jer juce smo isli na sajam gradjevine(planiramo neku firmu da otvaramo pa isli da vidimo da sklopimo posao ) i tamo na sajmu sto je malo ne logicno ali aj sve riba do ribe,tip top nezna se koja je bolja od koje...sa njima je uvek zapoceta prica da bi se ispostavilo da one ipak nista ne znaju i da su samo tu kao lutke pa smo nasatavljali pricu sa gazdama....zasto ovo pisem pitate se...e ovako u najkracim crtama...kada je bilo potrebno da se da broj fona ili e mail adresa davao je naravno svoje podatke,bio jako ljubazan sa tim devojkama,inace je jako ljubazan i fin,ali juce mi je malo to zasmetalo...ali nista strasno...da bi posle poceo spiku sa nekom zenom u godinama koja dobro izgleda...da bi ona njemu otvoreno predamnom rekla(a upucena je u to da smo zajedno i da zajedno treba da radimo) ZVACU TE JA PA DA SE TI I JA VIDIMO I DA TE POSAVETUJEM STA I KAKO JER SADA NA SAJMU NEMOZEMO JER JE GUZVA A I NISI SAM i sve to kroz neko pucenje i mazenje po vratu itd...e tada sam pukla ali naravno on nije nista primetio...kad smo dosli kuci,namerno sam njenu karticu bacila(jer od te firme smo dobili dve vizit karte jednu od te i od nekog lika) on naravno to jos nije provalio a kada me bude pitao pravicu se luda...e sad sta dalje,malopre je otisao da radi al je prokomentarisao kako juce nismo bili na nekom delu gde smo trebali jer nismo sstigli...rekla sam mu,ok mozemo u subotu otici jer radis danas i sutra,na sta je on rekao MA MOZDA I NEMORAMO DA IDEMO...svasta mi je proslo kroz glavu...a da sinoc me je drugarica moja zvala i ja joj kazem moje "probleme" i ona mi kao da savet...pa ajde da vas pitam dal mi je pametno t ciniti ili ne... da ga ispitam da li bi me varao kako ona kaze...posto je juce davao telefon i email drugarica mi je rekla da uradim sledece...da mu pustim sms ili email(ako je sms da kupim broj) u kome bi otprilike ovo napisala JUCE SAM ZAPISALA TVOJ BROJ I EMAIL,SLADAK SI MI,BIO SI U PRATNJI NEKE DEVOJKE,NEZNAM DA LI TI JE DEVOJKA,ZENA,SESTRA ALI TO NIJE3 NI BITNO..AKO SI RASPOLOZEN DA SE VIDIMO I BOLJE UPOZNAMO JAVI SE... e sad dal mi je to pametno ciniti??????? Mislim da me je uhvatila ta ljubomora a to je nesto sto ne zelim jer je to bolest...devojke pomagajte ...

Kad nekog voliš...

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 763
14.4.2011 8:13:57   
vukosava

MaDi

Objave: 47
Član od: 16.3.2011
Grad: Beograd
Status: prisutan problem je sto nemogu da saznam ko mu salje i ko salje meni jer danas je lako kupiti karticu ,na poruke ne odgovaramo(ja bar koliko znam ne odgovara on) niti zovemo...par puta sam od drugarice uzela telefon i zvala te neke brojeve,i uvek ili nedostupno ili se ne javlja,sto znaci da neko koristi da taj broj samo za zezanje...nikada nisam bila ljubomorna,sad razmisljam dal sam...jer juce smo isli na sajam gradjevine(planiramo neku firmu da otvaramo pa isli da vidimo da sklopimo posao ) i tamo na sajmu sto je malo ne logicno ali aj sve riba do ribe,tip top nezna se koja je bolja od koje...sa njima je uvek zapoceta prica da bi se ispostavilo da one ipak nista ne znaju i da su samo tu kao lutke pa smo nasatavljali pricu sa gazdama....zasto ovo pisem pitate se...e ovako u najkracim crtama...kada je bilo potrebno da se da broj fona ili e mail adresa davao je naravno svoje podatke,bio jako ljubazan sa tim devojkama,inace je jako ljubazan i fin,ali juce mi je malo to zasmetalo...ali nista strasno...da bi posle poceo spiku sa nekom zenom u godinama koja dobro izgleda...da bi ona njemu otvoreno predamnom rekla(a upucena je u to da smo zajedno i da zajedno treba da radimo) ZVACU TE JA PA DA SE TI I JA VIDIMO I DA TE POSAVETUJEM STA I KAKO JER SADA NA SAJMU NEMOZEMO JER JE GUZVA A I NISI SAM i sve to kroz neko pucenje i mazenje po vratu itd...e tada sam pukla ali naravno on nije nista primetio...kad smo dosli kuci,namerno sam njenu karticu bacila(jer od te firme smo dobili dve vizit karte jednu od te i od nekog lika

tamni vilajet, ko udje kajace se, ko ne udje kajace se

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 764
14.4.2011 8:15:29   
MaDi
vukosava NE RAZUMEM TE ??

Kad nekog voliš...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 765
14.4.2011 8:24:12   
lanajelena
Madi zeznuta situacija...jako je nezgodno sa nase strane da ti pisemo sta da radis,ne znam kakav je on tip da li bi bio jako ljut kada bi provalio ko siuser posted image

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 766
14.4.2011 8:29:11   
MaDi
pa znas kako ,nisam ga do sada nikada ja tako proveravala jer nisam imala razloga a pritom jeste on dobijao razne sms poruke,mailove,zahteve na fb..ali ja koliko znam nije nisakim nastavljao pricu,niti se raspitivao ko je...ali opet kazem koliko ja znam,jer nismo 24h zajedno...a sms uvek moze da se izbrise zar ne?? Tako da ako bi ja odlucila da mu pustim sms,ne bi saznao da sam ja...jer polazim od toga da ako mu pustim sms tog tipa ako nista ne odgovori a nadam se da nece onda mu ne bi ni rekla da sam ja iza toga jer da sigurno bi se zakacili...a ako bude odgovarao neznam...ne daj boze da odgovori (mislim na to da pristane da se vide ili sta vec) jer onda ne znam sta bi... a opet ako bi to uradila onda mogu danas ili sutra jer radi...a nemogu kad je kuci...neznam ... dal je sve to sada meni samo posledica tih poruka ili sta .... neznam...mada mi planiramo i brak i bebu...i sve je ok..neznam..razmisljam o svemu i cak sam pre sa sestrom njegovom pricala ona mi je rekla da nema sanse da bi on mene prevario...jao kako ovo da izbacim sve iz glave??

Kad nekog voliš...

Direktna veza do poruke: 767
14.4.2011 8:31:34   
Ana007
Ako mu ona sama ne kaže,ne može ni da sazna da je ona.Ako bi posumnjao praviš se mutava.Ma ja sam za to,ako sumnjaš,treba se poslužiti svim trikovima kako bi se doslo do istine.user posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

Direktna veza do poruke: 768
14.4.2011 8:33:30   
MaDi
ana hvala...
uradila bi,ok sakrila bi karticu sve to stoji... ali se pritom i plasim odgovora...sta ako kaze da zeli da se upoznaju ili sta vec??? sta onda da radim?? tj ako nastavi sa sms porukama???

Kad nekog voliš...

(odgovor članu Ana007)
Direktna veza do poruke: 769
14.4.2011 8:37:30   
Ana007
Znam da se plašiš odgovora....ali eto,možda on skroz i iskulira tu poruku,možda stvarno čoveka to ni ne zanimauser posted image Ako je obruta situacija,e pa onda znaš i sama koliko je sati user posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 770
14.4.2011 8:38:52   
minavb
Vrlo je moguce da problem ne postoji a da ga sama mozes stvoriti. Isprazni glavu, zaboravi na sve sto ti se vrzma po mislima i idi dalje. To ti je moj savet.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 771
14.4.2011 8:41:29   
MaDi
sada me zvala ta drugarica koja mi je predlozila to...i kaze da mu pustim sms...a kao ako bude zvao naravno da se ne javljam i da razlog ne javljanja posle navedem kako sam na sajmu i radim i gazde su tu pa ne smem da pricam na mob...joj... on je sada na poslu..radi...doci ce tek veceras...ja karticu mogu kasnije da kupim...pa da popodne probam...uh bas sam u uzasnom psihickom stanju...

Kad nekog voliš...

(odgovor članu Ana007)
Direktna veza do poruke: 772
14.4.2011 8:42:39   
MaDi
hvala minavb DAJ BOZE DA JE PROBLEM U MOJOJ GLAVI I DA JA SAMO TRIPUJEM..jer ne bi volela da postoji mogucnost za tako necim...

Kad nekog voliš...

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 773
14.4.2011 8:44:39   
lanajelena
Nisam bas za malverzacije tog tipa ali kad vec nisi sigurna u njega i kada ga vec toliko kontaktiraju a tek planirate da se uzimate i imate decu bolje proveri da znas u sta se uplices

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 774
14.4.2011 8:46:37   
Lu

Ma Di meni se nikako ne sviđaju zavrzlame poput tog sms-a koji misliš poslati.
Vrlo je moguće da se neko trudi da ti ubaci crva sumnje i zagorča život, što mu očito polako uspijeva.
Ja bi sve otvoreno rekla partneru pa šta bude bude, bolje tako iskreno nego da me poslije ni krivu ni dužnu peče savjestuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here