moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: jeca.vestica E devojke moje, ja ne verujem muskarcu sve da go sedne na vruc sporet (nije da zenama verujem nego sam striktni heterosexualac pa se u njih ne udubljujem). Ali zaista se trudim da me moj zivot okupira dovoljno da se ne opterecujem time (citaj njima). Nemojte ceprkati i traziti dokaze ako ne osecate da se nesto desava!!! Uvek mozete naleteti na neku glupost i to onda boli i ostane, pa nisi siguran... Ako se nesto zaista bitno bude desavalo, oseticete to, zene to osete. Sinoc sam sanjala da mi nesto mulja u smislu prevare, kad sam se probudila htela sam da ga jos na spavanju odalamim tiganjem po glavi (Jos me nije proslo) E ovaj post POTPISUJEM SKROZ! Ali samo kada se radi o bračnoj zajednici..npr. mm i ja smo zajedno više od 11 godina, sve dok nismo počeli da živimo zajedno baš me bilo briga, nisam nikada brinula, jer sam i ja radila šta sam i kako sam htala..e onda.. sep 2008 smo počeli da živimo zajedno, i znala sam da to ništa nije strikno, da verili smo se, ali sam nekako počela da mislim šta bi bilo, kad bi slučajno saznala, da je nije...i ponavljam isključivo sam mislila na tu temu, bez ijednog znaka za uzbunu..imala sam često snove kako ga zatičem da me vara, ali snove, savest je čudo i danima smo se tome smejali.. sep 2010 smo se venčali i skoro kaže on meni: ti si luda skroz, ladno sam pre jedno mesec dana, onako medj javom i snom, ustala, tj, podigla se u sedeći položaj iz ležećeg, on je radio za kompom, i rekla mu: Gotovo je, pokupi svoje stvari i napolje, Završili smo, videla sam sve, dok se vratim da te ne vidim, uzmi šta god misliš da ti pripada, i nestani iz mog života. Kaže meni mm, da je umo od smeha, i da me je par puta oslovio imenom, kao da me probudi, a ja sam rekla šta sam imala, i nastavila da spavam.. Kada mi je to pričao, prva nisam verovala, a onda samo vrištali od smeha i na kraju sam mu rekla, eto, znaš šta treba da uradiš, ako se slučajno zajebeš pa me prevariš!