|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
12.12.2010 19:37:25   
pepino
IZVORNA PORUKA: indy_25

Ovo od "vjerovatno ....... "to sam ja pomislila samo brzo pisem pa pravim katastrofalne pravopismene greske user posted image

Ne kontam Indy?user posted image Jel on napisao ,,mu,, ili nesto drugo?Jer ako je napisao ,,mu,, znaci da je pisao o nekom drugom,nije rijec o njemu uopste?!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 701
12.12.2010 19:39:28   
indy_25
Ovo "vjerovatno mu je tttt" to sam ja pomislila i napisala to je bilo moje misljenje nije stajalo u poruci ovo od vjerovatno".

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 702
12.12.2010 19:53:52   
jelena038
indi, zeno, striptiz je u pitanju, prostitutke u las vegasu zaradjuju vise od naseg ministra pravde, za 300 ni ona sa ulice ne bi ponudila nista ozbiljno. osim toga, covek koji ima tako slobodumnu i normalnu zenu, koja mu ne slaze frku oko izlazaka i koja zivi zivot, a ne glumi ga zbog publike, veruj mi, em nema potrebe da je vara, jer mu se ostvario san snova, a ako i ima potrebe, tu bi ti potrebu davno izlozio, a ako i ne bi, pobogu, zar bi mu bio potreban las vegas da to uradi??? pitaj ga, iz zezanja, videces da je to to. a ako te je i prevario, misli na nas, obicne smrtnice na balkanu, ja da znam da je moj bacio 300 dolara, i da jos nije nista uradio, golim bih ga rukama zadavila user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 703
12.12.2010 20:20:29   
magnetic

IZVORNA PORUKA: indy_25

Cure ne smeta mi sto pisete kako bi vi itd  zaista user posted image  . Ali ja imam nekakva drugacija shvatanja mislim da sm puno prosla iako sam mlada i dobro poznajem muskarce.

Nije uopste dotaklo pa sta i da je ne znma i ne razmisljam jel me varao ili je samo gledao striptiz a i ne razmisljam o tome uopste. jos nesto ja sam prije mjesec dana bila na muski striptiz s drugaricom zenom od mog muza drug i muz me pustio. Tako da ako je gledao striptiz to mi je bezveze da se na to ljutim.

Jednostavno to je iza mene ko da nisam ni procitala nije imao ljubavnicu nego neku za jednu noc.

A salila sam se necu ja njega prevariti. 

E morala sam sve da iscitam da bih nasla odgovor na pitanje koje sam htela da postavim,a to bi bilo:Dali bi ga zaista mogla prevariti?
Znam da ja ne bih ma koliko bila besna ili povredjena?

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 704
12.12.2010 21:06:50   
indy_25
Zezam se ja maloprije s muzem i kazem mu jesili stavljao kondome kad si bio u Vegasu ali ono kroz salu mu ja kazem. Kaze on nisam kao sta mi je jesam li normalna. Kazem ja njemu: ma nemoj ti meni tih folova. Kaze on nisam Sare mi moje te ni s kim varao znas da te volim i jedva sam cekao da dodjem kuci. E onda je nesto drugo bilo u pitanju u poruci.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 705
12.12.2010 21:07:30   
Anoniman
Lepo sam ti rekla! user posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 706
12.12.2010 21:09:43   
anajid
Indy,indy,pec,pec.user posted image
Super draga,eto nasekirala si se za dzabe!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 707
12.12.2010 21:47:17   
Shishica
E a umalo nismo ispisale jos par strana user posted image
Ma i ja sam znala da je nesto samo tog tipa...gledanje i tttt.t.t.t.

Ako imate takav odnos da putujete odvojeno..ok.. ali ja to ne bi podnela..a ne bi ni njemu bilo sve jedno, ma koliko poverenja imali jedno u drugo..
Nema veze to sa tim ko je kakav nego kako se ko spoji i svako funkcionise na samo njima znan nacin koji je i najbolji..

Mi smo se uzivele sa situacijom pa smo afektno pisale user posted image

Drago mi je Indy da imas takvog coveka pored sebe, makar i da je gledao neku tamo user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 708
12.12.2010 21:52:09   
Mishica 77
IZVORNA PORUKA: Mishica 77

A odkud znaš? Možda su samo razgovarali? Ne možeš da budeš sigurna. Ne sekiraj se unapred i možda bez razloga. Ljubim te! user posted image

Šta sam ti rekla?

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 709
12.12.2010 21:54:43   
indy_25
Hvala vam zene moje najdraze volim vas punoooo user posted image user posted image user posted image

.

Direktna veza do poruke: 710
13.12.2010 0:25:22   
Anoniman
Stravično!Koliko je zatucan ovaj naš seljački Balkan... 

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 711
13.12.2010 0:26:31   
Mishica 77
user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 712
13.12.2010 12:48:48   
Shishica
E kad ovako neko uleti muka mi je! Sta treba da licimo mozda na Amerikance?! user posted image
Da se svi redom prostituisemo, sektisemo, pravimo orgije, idemo u vestice..... da budemo "moderni" ?? user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreca da je bar malo naseg "balkanskog" ostalo u nama!

Necu da se svadjamo sad, ali kad sam videla morala sam da napisem nesto jer mi je dosta gluposti na ovom svetu user posted image

Direktna veza do poruke: 713
13.12.2010 13:06:32   
Jeca*
svako ima pravo na svoje misljenje. Anoniman rece svoje i idemo dalje, molim vas

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 714
13.12.2010 13:13:29   
indy_25
Bas mi je zao sto uvijek neciji problem izazove neke rasprave u ovom slucaju mom. Ja sam napisala zato sto mi je rr sve i ovdje mogu napisati sve sto mi se desava. Ionako u ovoj prokletoj Holandiji imam par drugarica s kojim ase rijetko vidjam i svekrvu i svekra. Jedino sto svaki dan komuniciram s nekim to je ovdje na rr. meni licno ne smeta sta god ko je napisao  jer svako ima svoje misljenje.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 715
13.12.2010 13:20:44   
Crvenkapa85
zasto uopste anonimne osobe imaju pravo da pisu.....????

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 716
13.12.2010 13:22:55   
Ana RR
Crvenkapa, u pojedinim temama postoji opcija da post napišeš kao Anoniman.
Što se mene tiče, svako ima pravo na to i meni ne smeta.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 717
13.12.2010 13:31:28   
Shishica
Naravno da moze da kaze svako svoje, ali je ovo bilo direktno vredjanje svih nas. Ali dobro.... bolje da dalje cutim.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 718
27.12.2010 21:15:14   
Brana
Tri reci NECE DA MOZE!user posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 719
27.12.2010 21:19:03   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Brana

Potpisujem!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brana)
  Direktna veza do poruke: 720
27.12.2010 21:20:09   
Brana
IZVORNA PORUKA: Cindarella

IZVORNA PORUKA: Brana

Potpisujem!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 721
28.12.2010 0:22:09   
Crvenkapa85
dodje kaze sta ima,nas potpali uvredi i ode i ne javlja se......a mozda je jos uvek tu i posmatra iz prikrajka user posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 722
28.12.2010 10:40:29   
Jele
Ja sanjala sinoć da me je mm prevario, ala sam ustala razočarana user posted image Obično kad imam takve snove ustanem besna pa još mora da mi se izvinjava user posted image user posted image
A ne znam šta bih uradila i da me prevari, zavisi da li bi mi iskreno rekao, ili ćutao i lagao ko pi... Ako je pod b), ne bi valjalo nikako...

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 723
28.12.2010 10:42:08   
Jele

IZVORNA PORUKA: jelena038

i a ako te je i prevario, misli na nas, obicne smrtnice na balkanu, ja da znam da je moj bacio 300 dolara, i da jos nije nista uradio, golim bih ga rukama zadavila user posted image

Dobra fora user posted image user posted image

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 724
9.3.2011 22:14:21   
jeca.vestica
E devojke moje, ja ne verujem muskarcu sve da go sedne na vruc sporet (nije da zenama verujem nego sam striktni heterosexualac pa se u njih ne udubljujem). Ali zaista se trudim da me moj zivot okupira dovoljno da se ne opterecujem time (citaj njima).

Nemojte ceprkati i traziti dokaze ako ne osecate da se nesto desava!!! Uvek mozete naleteti na neku glupost i to onda boli i ostane, pa nisi siguran... Ako se nesto zaista bitno bude desavalo, oseticete to, zene to osete. 

Sinoc sam sanjala da mi nesto mulja u smislu prevare, kad sam se probudila htela sam da ga jos na spavanju odalamim tiganjem po glavi user posted image

(Jos me nije proslo)

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here