|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
14.4.2011 12:32:13   
Anoniman
user posted image
Baš mi krivo... Ali iskrena da budem, to što si navela i nisu baš neki razlozi, bar meni... Vi ste tek na početku, a već razmišljaš o prevari...... Mi to radimo i sa klincem u sobi noću dok spava user posted image , a uvek je tu i kupatilo ili kuhinja user posted image budite kreativni, ne zapostavljajte brak ako je toliko dobar i još imate dete.... Vredi se boriti. Ma napadni ti njega, ne čekaj "nekoliko meseci" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Trbica)
  Direktna veza do poruke: 801
14.4.2011 12:33:53   
MaDi
wow ja kad nemam sex 10 dana to je mnogo... a 6 meseci neznam da li bi izdrzala... usla sam na kratko... brzo pisem ako ima gresaka ne zamerite mi ...odlucila sam da ga ne proveravam i da sve zaboravim jer da zeli da me prevari ili da ima neku on u planu on ne bi bio samnom...ipak ga poznajem... hvala svima na savetima...ovo sto je meni vec par dana bilo u glavi ne zelim nikome jer je odvratan osecaj...pozz devojkee

Kad nekog voliš...

(odgovor članu Trbica)
Direktna veza do poruke: 802
14.4.2011 12:36:59   
Olga75
i MaDi , vracamo se na pocwetek , sta je tvoj problem user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 803
14.4.2011 12:37:43   
nencydrew
Svako ima neku svoju dinamiku što se tiče sexa, e sad ako se ona naglo promeni bez objektivnih razloga, onda treba razmisliti- ne sad da je odmah prevara, ali šta je to što smeta?

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 804
14.4.2011 12:40:11   
Lu
Ja ne znam da li bi oprostila mm da me tako provjerava preko lažnih sms-ovauser posted image
Znam da ne bi to napravio, ipak smo mi izgradili naš odnos na povjerenju ali eto onako razmišljam, meni je to nekako tinejdžerki što reče Olgauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 805
14.4.2011 12:41:11   
Lu
IZVORNA PORUKA: nencydrew

Svako ima neku svoju dinamiku što se tiče sexa, e sad ako se ona naglo promeni bez objektivnih razloga, onda treba razmisliti- ne sad da je odmah prevara, ali šta je to što smeta?

Slažem seuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 806
14.4.2011 12:44:18   
minavb
Znam par, nisu imali sex dve godine i ona uopste nije ni pomislila da nesto nije ok, da on ima svalerku. Nravno da je imao.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 807
14.4.2011 12:45:33   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: minavb

Znam par, nisu imali sex dve godine i ona uopste nije ni pomislila da nesto nije ok, da on ima svalerku. Nravno da je imao.

Zanimljivo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 808
14.4.2011 12:48:09   
bojana86

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ja ne znam da li bi oprostila mm da me tako provjerava preko lažnih sms-ovauser posted image
Znam da ne bi to napravio, ipak smo mi izgradili naš odnos na povjerenju ali eto onako razmišljam, meni je to nekako tinejdžerki što reče Olgauser posted image

Potpisujem.., slazem se !! user posted image

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 809
14.4.2011 12:54:56   
Trbica
Ne znam zene, ne mogu ruku da dam da me ne vara, ali ne primecujem znakove koji bi me naveli da on ima nesto sa nekom drugom. Iskreno smo pricali o svemu i toliko koliko ga poznajem znam da bi mi rekao sve u facu jer je on od onih ljudi koji su brutalno iskreni, mada sta znas nikad se ne zna.
Sto se tice kontinuiranog sexa... pa bila sam trudna tako da je moja zalja, kako je trudnoca rasla, opadala, posle porodjaja se vratila a onda je on tu utajio. Tako da ne mogu da kazem da kazem da ga je bilo redovno pa ga sad odjednom nemauser posted image
Ne znam, nisam pametna...Svako ima drugaciji trip sto se tice toga, meni sex dodje kao relaksacija. Kod njega je obrnuto, on mora biti opusten... ne branim ga jer to ne zelim... samo hocu da se sve sredi. A ako se ne sredi....Nego sta je sa tim varanjem kod vas zenauser posted image Jel se nekoj desilo slicno kao meni...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 810
14.4.2011 13:02:32   
Anoniman
Trbice , ako je sve drugo ok i ako ne primećuješ znakove - onda je možda zaista sve ok . 6 meseci jeste dug period , ali , ko će ga znati šta je u glavama muškim ? Nemoj odmah da pomišljaš na najgore , eto , meni se desilo jednom da skoro 3 meseca nisam imala volju za sexom , a tadašnji partner je bio Apolon sa kefalom za sve . Tako da - nikad se ne zna .

(odgovor članu Trbica)
  Direktna veza do poruke: 811
14.4.2011 13:06:03   
Vika
Ja ću da navedem još ekstremniji primer: nisu imali sex OSAAAAM godina, pa je on rešio da je prevari i nije bilo loše, a onda je shvatio da je homoseksualac. Ona sve to vreme, nije ništa sumnjala!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 812
14.4.2011 13:11:44   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Vika

Ja ću da navedem još ekstremniji primer: nisu imali sex OSAAAAM godina, pa je on rešio da je prevari i nije bilo loše, a onda je shvatio da je homoseksualac. Ona sve to vreme, nije ništa sumnjala!

E pa to je već budalaština . I naginje na Špansku seriju , očekujem u nastavku priče da nam otkkriješ da je on na kraju promenio pol i udao se za njihovog kuma user posted image .

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 813
14.4.2011 13:14:59   
Vika
nije, menja dečkiće i otkriva pravog sebe, razveli se, a ne znam šta je sa njom.

Zapravo je slučaj iz prakseuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 814
14.4.2011 13:19:06   
Trbica
Hhahah, mmmm da homoseksualac i 8 godna.sm=jezicek.gif] Ali cekam to preseljenje, tu nam dajem sansu. Ako ne upali onda razgovor, ako i tad ne upali sporazumni razvod i to je to... Da ga ja tu zavodim i skacem na njega ni to necu vise, i da razgovaram ne mogu vise imam i ja svoj ponosuser posted image Uradila sam sta sam mogla, ako mu je stalo potrudice se...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 815
14.4.2011 13:23:39   
Vika
Trbice, nisam primer navela zbog tvog problema, izvini ako sam te uvredila, već sam se nadovezala na minuvb!

Nadam se da će se rešiti, i naravno da ne mora biti u pitanju prevara. Kod nas je tako, samo sam problem JA, a koliko znam, nemam ni švalera ni švalerku!user posted image

(odgovor članu Trbica)
Direktna veza do poruke: 816
14.4.2011 13:37:39   
Trbica
Ne, ne, pogresno si me razumela. Nasmejala sam se na ideju da neko izdrzi 8 godina, ja sam vec sad na samrti. A onda sam zamislila mm kao homoseksualca i upisala se od smeha! Sve je uredu Vika.

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 817
14.4.2011 13:38:52   
Anoniman
E nakon 8 godina ja bih već uveliko varala user posted image

(odgovor članu Trbica)
  Direktna veza do poruke: 818
14.4.2011 14:22:55   
vukosava

IZVORNA PORUKA: MaDi

vukosava NE RAZUMEM TE ??

ako to uradis mozda se pokajes ako nije kriv ni za sta, ako ne uradis, mozda se pokajes jer ces ostati u nedoumici

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 819
14.4.2011 14:31:53   
vukosava

IZVORNA PORUKA: MaDi

pa znate kako...ja imam brak iza sebe...imam dete...on i ja zivimo vec godinu i nesto zajedno...sad zivimo kod mene sa mojom mamom...redovno idemo kod njeovih roditelja...on moje dete gleda kao svoje...planiramo brak i bebu ali jos cekamo zbog posla...nocas kad smo legli,prokomentarisao je JEDVA CEKAM DA POCNEMO SA POSLOM I ONDA NEMA VISE USTUCAVANJA U SEXU,I DA IDEMO DO KRAJA... odlazemo trudnocu jer sam ja trenuto ne zaposlena itd... e da jos jedna stavka,pre nekih 15 dana je primetio da mu je kozica na penicu malo ispucala i da ga pece i boli...pa nismo imali nekih 5-6 dana odnose...da bi ja kao iz sale rekla E KO ZNA SA KOJOM SI BIO PA SI NAVUKAO NEKU BOLEST...na sta je on rekao TI NISI NORMALNA KAKO LUPETAS...a onda sinoc posle odnosa opet ga je bolelo..pogledala sam ..onako upaljeno je ... pa neznam da li je od kondoma jer u poslednje vreme neke nove smo koristili...rekla sam mu da treba da ode do lekara a on je rekao da mu se to i pre jednom desilo pre par godina i da nema veze sa sexom...hm... sad kad o svemu razmisljam u jednom trenutku kazem sebi TI SI BRE NENORMALNA STA TRIPUJE VOLI TE I NIKAD TI TO NE BI URADIO... a onda pomislim MUSKO JE TO NIKAD SE NE ZNA...

a mozda se samlozadovoljavao pa se preforsirao

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 820
14.4.2011 17:23:05   
MaDi
bez rizika neba dobiti... pogazila sam svoju rec i ipak uzela karticu i pustila sms... proslo je vise od 4h od kako je dobio sms...ne odgovara i ne zove... e sad videcemo sta ce biti dok ne dodje kuci i kad dodje kuci... znam da je detinjasto ali jbg... ima vise opcija pa sad videcemo..pisacu sta je bilo...

Kad nekog voliš...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 821
14.4.2011 17:27:42   
MarijaBg
Sta si mu napisala?

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 822
14.4.2011 18:08:06   
jelena038
Ja na takve gluposti i anonimne poruke napisem samo: znam te, pusko, dok si pistolj bila user posted image i prestanu poruke. pogotovo ako je musko, shvati to licno, izgleda user posted image  

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 823
14.4.2011 18:39:17   
moja ciklama
jelana038, ti si KRALJ!

moram da Vam ispričam situaciju!

ja i mm smo sto godina zajedno, vidite kada stavite strelicu na nick user posted image pre toga smo bili u istom vrtiću i istoj školskoj klupi..
on zna šta i kako hoću da kežem pre nego što išta izgovorim..
..prvih par godina ON je bio bolesno ljubomoran, i tamo negde na 2 god faxa ja počnem da ga varam i to javno..i zaljubim se u tog dečka, ostadosmo zajedno godinu dana, dok nije prošla zaljubljenost.. potrudim se ja i ponovo se vratim svom mm...prodju godine..i jednom prilikom, meni drug iz telekoma, javne kako me mm prati preko onog sistema, lokator.
Prvo, pobesnela sam, a onda sam umrla od smeha, jer ja držim časove mate, i šta mi znači da me proverava, kada sam svaka dva sata u drugom stanuuser posted image .user posted image user posted image
Sačekala sam da dodje sa posle i lepo pitala, na šta OVO liči, pa jel prvi put nisi naučio lekciju, sada je gotovo..
Mm mi je rekao da je to uradila njegova tetka, rekao mi i kada..i gde..PREVRNULA SAM SE, da moj mob jeste ostao na stolu, kod njega u dnevnoj sobi, ali odakle joj pravo da ga uzima u ruku, mm mi rekao da mu je tek posle par dana rekla, i da me nikada nije proveravao, što je i tačno, jer sam proverilauser posted image . Okranem ja tetku, i pitam je na šta to liči, a one će, pa šalila sam seuser posted image user posted image user posted image o daljem odnosu sa njom ne želim da pišem, a njemu sam objasnila neke stvariuser posted image

Žene, da li verujete, da toliko ludih žena kruži oko vas?

Proverila sam sve u telekomu i sve se poklapa, to kada je poslan zahtev i kada je dat odgovor sa mog moba je vreme kada smo mm i ja bili napolju u bazenu..tetka i svekrva u kući..zašto mi on kasnije to nije rekao, kaže da je zaboravio, ali ni jednom nisam locirana sa tog moba, to je sigurno..

< Poruku je uredio moja ciklama -- 14.4.2011 18:41:16 >

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 824
14.4.2011 18:43:32   
Anoniman
Kakav lokator , Telekom , praćenje ? To postoji user posted image Ja sam bila ubeđena da je to samo mit .

(odgovor članu moja ciklama)
  Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here