moja ciklama
|
jelana038, ti si KRALJ! moram da Vam ispričam situaciju! ja i mm smo sto godina zajedno, vidite kada stavite strelicu na nick pre toga smo bili u istom vrtiću i istoj školskoj klupi.. on zna šta i kako hoću da kežem pre nego što išta izgovorim.. ..prvih par godina ON je bio bolesno ljubomoran, i tamo negde na 2 god faxa ja počnem da ga varam i to javno..i zaljubim se u tog dečka, ostadosmo zajedno godinu dana, dok nije prošla zaljubljenost.. potrudim se ja i ponovo se vratim svom mm...prodju godine..i jednom prilikom, meni drug iz telekoma, javne kako me mm prati preko onog sistema, lokator. Prvo, pobesnela sam, a onda sam umrla od smeha, jer ja držim časove mate, i šta mi znači da me proverava, kada sam svaka dva sata u drugom stanu . Sačekala sam da dodje sa posle i lepo pitala, na šta OVO liči, pa jel prvi put nisi naučio lekciju, sada je gotovo.. Mm mi je rekao da je to uradila njegova tetka, rekao mi i kada..i gde..PREVRNULA SAM SE, da moj mob jeste ostao na stolu, kod njega u dnevnoj sobi, ali odakle joj pravo da ga uzima u ruku, mm mi rekao da mu je tek posle par dana rekla, i da me nikada nije proveravao, što je i tačno, jer sam proverila . Okranem ja tetku, i pitam je na šta to liči, a one će, pa šalila sam se o daljem odnosu sa njom ne želim da pišem, a njemu sam objasnila neke stvari Žene, da li verujete, da toliko ludih žena kruži oko vas? Proverila sam sve u telekomu i sve se poklapa, to kada je poslan zahtev i kada je dat odgovor sa mog moba je vreme kada smo mm i ja bili napolju u bazenu..tetka i svekrva u kući..zašto mi on kasnije to nije rekao, kaže da je zaboravio, ali ni jednom nisam locirana sa tog moba, to je sigurno..
< Poruku je uredio moja ciklama -- 14.4.2011 18:41:16 >