Daca88
|
Imam nekoliko muških prijatelja,baš PRIJATELJA,sa kojima se jako,jako dugo družim,koji su uvek tu za mene i ja za njih.Neću sad pričati hvalospeve o njima jer ovo nije tema o najboljim prijateljima...ali evo da pojasnim situaciju. Njih dvoje su u frci.Jedan se uskoro ženi,pa me često zove da pita svašta nešto gde je šta jeftinije,gde smo mi kupovali,naručivali itd...Inače taj prijatelj je moj dečko iz prvog srednje,bili smo nekih 3 mes.zajedno,pa raskinuli,i nastavili biti u super odnosima.A inače je malo stidljiv i smotan,i sad hteo on da zaprosi tu devojku sa kojom je,pa nezna šta da joj napiše,i pošalje meni sms sledeće sadržine da mu ja kažem jel ok. tako. "Ti si žena mog života,dugo smo već zajedno,i želim da te pitam nešto što već dugo želim.Da li hoćeš da se udaš za mene"? Naravno kako to biva baš kad ne treba,ja se tuširala,mm pročitao poruku i poludeo...kao sa kime sam ja toliko dugo zajedno pored njega,i kako taj neko može da me prosi kada nismo ni razvedeni Objasnim ja njemu nekako šta se dešava,ali ostao je sumnjičav. Sledeći put,zamoli me drug da se nađemo u gradu,da mu pomognem oko odabira odela(ovo posle mesec dana od događaja gore,devojka pristala,venčanje zakazano). Mi se našli,prijateljski cmoknuli u obraz,i on me drugarski zagrlio,pa me uhvatio ispod ruke da idemo do butika. Ovo je sve izdaleka video kolega od mm,koji mu je naravno brže bolje dojavio. MM se u roku 20 min.stvorio u butiku,verovatno vođen dojavom svog kolege,i to se pojavio na ulazu onda kada sam mu ja pomagala da zakopča gornje dugme na košulji. On je prokomentarisao nešto sebi u bradu i otišao,a ja sam se vratila sa drugom taxijem što je mm video kroz prozor. Drug je popričao sa mm i sve mu objasnio,i sve je bilo ok. Zatim drugi drug(slučaj br.2) poslao mi je buket cveća za znak pažnje što sam njegovoj devojci otkucala diplomski. Eto..MM misli da imam ljubavnika,i to izgleda misli da imam dvojicu
< Poruku je uredio Daca88 -- 19.4.2011 14:59:29 >