Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 11:37:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Maro, divno stomače ipak je curica
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 11:37:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Idi bre Jance u persun
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 11:38:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Borila sam se ali bilo je jace od mene Neka je ziva i zdrava i blesava na majku. Sad bar znam sta me ceka
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 11:40:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Onda imaš vremena da se pripremiš
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 11:41:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Pocela sam da nabavljam veliku kolicinu alkohola da se opustim
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 11:42:01
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 12:34:56
|
|
|
|
sandrina 85
|
Maro Misu Crvenkapo M@rty i ostale....
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 15:59:10
|
|
|
|
Misica 3
|
Maro, divan stomacic
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 16:54:48
|
|
|
|
Anoniman
|
maro, divno, malo stomace!!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 16:59:23
|
|
|
|
Anoniman
|
evo i nas sa punih 30 nedelja!! pojavila mi se linea negra, vidite kako je smesna. evo tibe iz raznih uglova ovde sam htela da vam pokazem kako jos uvek imam struk ali zato ramena kao ragbista
< Poruku je uredio Macaki -- 29.5.2011 17:00:24 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 17:03:30
|
|
|
|
Didy
|
Macaki Super izgledaš, a stomak ti je baš lep.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 17:13:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Odličan stomak!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 17:13:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Macaki lepa tiba Gde se tebi žuri valjda punih 29 nedelja, bleso jedna, nemoj da me prepadaš
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 17:16:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Macaki super ste Sto se tice ramena ragbiste moracu i ja da se uslikam da se uporedimo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 17:20:52
|
|
|
|
Anoniman
|
jest anci u pravu si, usle smo tek u 30. nedelju. malo sam prezupcila. . racunam ja jos 6,7 nedelja i eto nas. . . cim bude 14. jul ja sam spremna. jedva cekam da vidim moju bebu, ne mogu da docekam. hvala vam zene, ali ja sama sebi delujem nekako totalno neskladno nesto sam se mnogo raskrupnjala u ramenima.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 17:23:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Opasno se približava, draga Meni izgledaš sasvim ok u ramenima. E sad, ne znam kakva si bila pre pa ne mogu da uporedim. Vitka si, sve je otišlo u stomak i baš lepo izgledaš
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 17:24:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma jok bre cini ti se. Izgledas super. Ja sam se tripovala da mi glava sad manja od tela i rekli su mi da nisam normalna Sve u roku sluzbe. Super si
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 17:36:04
|
|
|
|
Malecka074
|
Maro, prelep stomačić! macaki, mila...bas lepo rastete! Nigde se ne vide kile osim u stomaku! Zgodnica si bas! Jao, drage moje, bas se priblizilo... Jos malo, ako Bog da...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 17:50:17
|
|
|
|
Brana
|
Macaki,divno izgledas,kao manekenka,stomacic ti je predivan.. Maro bas ste narasli,super ste! Ma sve mamike su divne!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 17:50:26
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Malecka074 Maro, prelep stomačić! macaki, mila...bas lepo rastete! Nigde se ne vide kile osim u stomaku! Zgodnica si bas! Jao, drage moje, bas se priblizilo... Jos malo, ako Bog da... ovako mi je lakse jer se sa svakom recju potpuno slazem
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 18:26:34
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala vam drage moje i u moje i u bebino ime
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 20:58:01
|
|
|
|
carobnicabc
|
Macaki... Ostadoh bez texta... Stomacic je bas narastao... Kako proleti vrijeme, a sjecam se kao da je juce bilo, onih prvih slicica u crnoj trenerci na tufnice... Tada se jedva primjecivao stomacic... Jos malo i eto bebice...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 21:22:36
|
|
|
|
vision
|
super ste!!! divno!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 22:37:34
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala vam eto carobnice, prolazi vreme. . jedva cekam da upoznam moju
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.5.2011 0:16:06
|
|
|
|
SnezaNS
|
evo i naaaas , sad smo se clikali valjda ce princeza brzo napolje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?