Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 27.5.2011 13:47:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Boko, diiiiiivniiiiii ste loptica
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 27.5.2011 13:47:40
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Meni dupe k'o Rusija Jaoooooo, ima da ti dođem tamo da te prebijem
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 27.5.2011 13:50:40
|
|
|
|
jabudic
|
Ne vidi se, Anci, na ovim slikama, sta je pozadi A kod mene se ne vidi jer ne moze da stane
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 27.5.2011 13:59:52
|
|
|
|
*boka*
|
HVALA DRUGARKE MOJE LEPE! Jaoooo jabude, jesi to sad smislila a? Ccccc... da te nisam videla na slikama, pa da ti poverujem. Ovako mogu samo da ti kazem da si sve izmislila!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 27.5.2011 15:18:15
|
|
|
|
Anoniman
|
crvenkapo, kakva slatka loptica!! bravo za velikog decaka mihajla! boko, super si zgodnica, prava macka! jabudic, nemoj da zezas, meni si preslatka!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 27.5.2011 17:04:13
|
|
|
|
Misica 3
|
Boko, divna si
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 27.5.2011 18:35:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Sve same mackice
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 27.5.2011 18:42:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Prelepe ste mame dame
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 28.5.2011 0:21:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš ste lepe.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 28.5.2011 12:17:12
|
|
|
|
Malecka074
|
Divne, divne...sve ste mi divne!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 28.5.2011 12:42:46
|
|
|
|
Snelle
|
Divne fotografije stomačića! Najdraže mi je kad znam da su pojedine ženice ovde došle sa problemom da zatrudne, a onda ih vidim na ovoj temi
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 28.5.2011 17:04:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Boka super stomačić! I da, hvala i ja mislim da svi strahovi nestanu kad čuješ ono tik-tak i znaš da dolazi jedno novo biće.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 11:00:15
|
|
|
|
Maja@
|
Boko predivno izgledate svaka vam cast......ma sve ste lepe trudnice nema lepseg od toga i osecaja
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 11:03:03
|
|
|
|
Anoniman
|
[/url]]klik 22-ga nedelja kad sam odlucila da budem devojcica
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 11:08:45
|
|
|
|
Anoniman
|
marooooo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 11:09:25
|
|
|
|
jance
|
maro, jako lepo izgledate moj je sada otprilike isto takav (uvece)... al ja sam tamo vec imala nesto i pre nego sto sam bila
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 11:09:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ksenci kad izbacujes slicicu ?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 11:10:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Trudimo se trudimo se. To je slicica od prosle nedelje moracu ovih dana da se uslikam jos je veci sad
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 11:17:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: popadija Mara Ksenci kad izbacujes slicicu ? a, jok, to neeee! iovako imam stomacinu, vec se izbacila jer sam ionako imala salca i ako tako nastavi ne pokazujem ga nikome, a pogotovo ne kacim slike na netu
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 11:20:21
|
|
|
|
Anoniman
|
U bre Nemoj se tripujes da te ne isamaram. Sve je to lepo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 11:29:16
|
|
|
|
jance
|
a moj je em velik em uzasno dlakav! ko jeti sam, po celom stomaku!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 11:30:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja imam dlacice sad samo ispod pupka jos uvek nisu tako vidljive ali ja ih vidim
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 11:30:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako ste sve nezne i napupele
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 11:34:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Maro
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 29.5.2011 11:34:44
|
|
|
|
jance
|
ma ja sam ti odlakavila ko jeti zadnjih mesec dana! da prostite i one dlake tamo dole su mi se nesto bas izduzile
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?